Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier PS2

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier na platformę: PS2. Znajdziesz tu ponad 100 tekstów o grach na tę platformę.

Monsters vs. Aliens - recenzja gry

recenzja gry2 czerwca 2009

W kinach pojawił się nowy film animowany twórców Shreka. Nie jest żadnym zaskoczeniem, że równolegle na sklepowe półki trafiła gra na tej podstawie.

Monsters vs. Aliens - recenzja gry

Ultimate Ninja 4: Naruto Shippuden - recenzja gry

recenzja gry4 maja 2009

Naruto nie daje za wygraną i atakuje w kolejnej grze z cyklu Ultimate Ninja. Fani są zachwyceni, a reszta? Na to pytanie staramy się odpowiedzieć w recenzji.

Ultimate Ninja 4: Naruto Shippuden - recenzja gry

SingStar ABBA - recenzja gry

recenzja gry25 listopada 2008

Pretekstem do pojawienia się kolejnego SingStara jest wielki powrót grupy ABBA na rynek muzyczny, który dokonał się za sprawą filmu Mamma Mia! Czy zatem SingStar ABBA ma szansę odnieść sukces na polskim rynku?

SingStar ABBA - recenzja gry

Naruto: Ultimate Ninja 3 - recenzja gry

recenzja gry6 października 2008

Charyzmatyczny, żółtowłosy ninja powraca w swej flagowej serii Naruto: Ultimate Ninja, tym razem z numerkiem 3.

Naruto: Ultimate Ninja 3 - recenzja gry

SingStar Wakacyjna Impreza - recenzja gry

recenzja gry15 lipca 2008

Kolejna część słynnej serii karaoke zaprasza tym razem w letnie, wakacyjne klimaty. Tradycyjnie mamy wersję przeznaczoną na nasz rodzimy rynek, gdzie obok zagranicznych, znajdziecie wiele polskich hitów.

SingStar Wakacyjna Impreza - recenzja gry

Naruto: Uzumaki Chronicles 2 - recenzja gry

recenzja gry31 marca 2008

Naruto: Uzumaki Chronicles 2 to standardowa pozycja stworzona na bazie potężnej licencji. Niestety, gra jest po prostu nudna.

Naruto: Uzumaki Chronicles 2 - recenzja gry

Tony Hawk's Proving Ground - recenzja gry

recenzja gry28 grudnia 2007

Proving Ground to już dziewiąta odsłona popularnej serii sygnowanej nazwiskiem Tony’ego Hawka. I mimo że od premiery pierwszej części tej popularnej serii minęło już 8 lat, to Proving Ground nie odchodzi zbyt daleko od swojego protoplasty.

Tony Hawk's Proving Ground - recenzja gry

Shadow Hearts: From the New World - recenzja gry

recenzja gry20 września 2007

Na ukończenie Shadow Hearts: From the New World potrzeba około czterdziestu godzin. Sporo, ale skłamałbym, gdybym stwierdził, że zabawa jest tak fantastyczna i wciągająca, że nawet nie zauważycie, jak ten czas zleci.

Shadow Hearts: From the New World - recenzja gry

SingStar ESKA: Hity na Czasie - recenzja gry

recenzja gry25 czerwca 2007

Tym razem zrobiono to, na co czekali polscy fani domowej zabawy w karaoke od czasu wydania SingStar’80s. SingStar: ESKA zawiera bowiem osiemnaście polskich utworów, które w ostatnich latach (2000-2006) przewinęły się przez rodzime listy przebojów.

SingStar ESKA: Hity na Czasie - recenzja gry

Everybody's Tennis - recenzja gry

recenzja gry22 maja 2007

Nie każda gra sportowa musi prezentować sobą głębię, niczym Pro Evolution Soccer, prawda? Doskonałym przykładem do tej pory takiego właśnie podejścia była swego czasu seria Everybody’s Golf.

Everybody's Tennis - recenzja gry

Burnout Dominator - recenzja gry

recenzja gry24 kwietnia 2007

Burnout Dominator nie poraża innowacyjnością. Jednak nieprzyzwoicie szybkie auta, pędzenie na złamanie karku i spektakularne kolizje wciągną Cię szybciej, niż zdążysz się obejrzeć.

Burnout Dominator - recenzja gry

God of War II - recenzja gry

recenzja gry28 marca 2007

Bóg wojny wrócił i nie pozostawił konkurencji żadnych szans. Oto jedna z najlepszych gier na Playstation 2!

God of War II - recenzja gry

Recenzja gry Grand Theft Auto: Vice City Stories - kolejna fatalna konwersja

recenzja gry26 marca 2007

Kolejna świetna część słynnej serii i kolejna fatalna konwersja z PSP. GTA: Vice City Stories nie prezentuje rewolucyjnych rozwiązań, za to oferuje ciekawą fabułę, wiele misji, tony bonusów i mnóstwo akcji w najczystszej formie.

Recenzja gry Grand Theft Auto: Vice City Stories - kolejna fatalna konwersja

Final Fantasy XII - recenzja gry

recenzja gry2 marca 2007

Mimo że już przy FFX programiści wycisnęli praktycznie wszystko, co się dało z czarnej skrzyneczki wyciągnąć, nie dali teraz za wygraną i dzięki zmianie w przedstawianiu świata i sposobie prowadzeniu kamery ta część sprawia wrażenie jeszcze piękniejszej.

Final Fantasy XII - recenzja gry

Canis Canem Edit - recenzja gry

recenzja gry23 lutego 2007

Nawet najwięksi optymiści muszą przyznać, że tak fajnych gier na Playstation 2 nie wyjdzie już wiele.

Canis Canem Edit - recenzja gry

The Fast and the Furious: Tokyo Drift - recenzja gry

recenzja gry20 grudnia 2006

Grę można bez wątpienia polecić osobom, które na dniach zdecydowały się na zakup konsoli. Będą zadowolone z szybkiej akcji, ciekawych trybów gry oraz dużej liczby maszyn.

The Fast and the Furious: Tokyo Drift - recenzja gry

EyeToy: Kinetic Combat - recenzja gry

recenzja gry5 grudnia 2006

Czego potrzebujesz, by nauczyć się Kung Fu? Czyżby tylko konsoli, kamerki i płytki z Kinetic Combat? Oto jest pytanie.

EyeToy: Kinetic Combat - recenzja gry

Okami - recenzja gry

recenzja gry17 października 2006

Engine, na jakim zostało stworzone Okami, jest wprost przepiękny. Cały otaczający nas świat, z wodą, wiatrem i ogniem włącznie został wykonany w taki sposób, by imitować rysunek.

Okami - recenzja gry

NBA Live 07 - recenzja gry

recenzja gry6 października 2006

Jedna z najbardziej znanych i uważanych za najlepsze serii sportowych w historii gier. W tym roku położyliśmy ręce na przyszłorocznej edycji dość wcześnie - efekty w tekście.

NBA Live 07 - recenzja gry

Shinobido: Way of the Ninja - recenzja gry

recenzja gry21 sierpnia 2006

Twórcy serii Tenchu powracają, oferując nam realistyczny symulator bycia Ninja.

Shinobido: Way of the Ninja - recenzja gry

Forbidden Siren 2 - recenzja gry

recenzja gry25 lipca 2006

Hello, co my tu mamy? Forbidden Siren 2. Survival horror jakiś – cool. Dzieło twórcy Silent Hilla – wow! Nie ukaże on się w Stanach, gdyż wydawca założył, że i tak by się tam nie sprzedał – Wooow!!

Forbidden Siren 2 - recenzja gry

Grand Theft Auto: Liberty City Stories - recenzja gry

recenzja gry19 lipca 2006

Chęć zysku czy wyjście naprzeciw oczekiwaniom fanów – co skłoniło Rockstar do pozbawienia PSP jednego z najmocniejszych exclusive’ów?

Grand Theft Auto: Liberty City Stories - recenzja gry

Kingdom Hearts II - recenzja gry

recenzja gry5 lipca 2006

Jeśli ktoś zna Japończyków i ich skłonności do robienia z pozoru nawet najprostszych wątków istnego kogla-mogla, to powinien zdawać sobie sprawę, z czym mamy do czynienia w KHII. Liczba nowych postaci, wydarzeń i wątków jest ogromna.

Kingdom Hearts II - recenzja gry
Hitman: Blood Money - recenzja gry

Hitman: Blood Money - recenzja gry

recenzja gry4 lipca 2006

Hitman wraca i ku naszemu zaskoczeniu ma się lepiej niż kiedykolwiek. Chcesz zarobić trochę krwawej forsy?

Hitman: Blood Money - recenzja gry