Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier 49

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Platformy
Gatunki
Ubiegłe lata Redakcja poleca

Captain America: Super Soldier - recenzja gry

recenzja gry22 lipca 2011

Kapitan Ameryka wybrał się na lekcje sztuk walki do Bruce’a Wayne’a. Ich efekt można sprawdzić w najnowszej grze z udziałem bohatera-patrioty, w której to właśnie efektowne potyczki odgrywają pierwszoplanową rolę...

Captain America: Super Soldier - recenzja gry

Empires & Allies - recenzja gry

recenzja gry21 lipca 2011

Empires & Allies to najnowsza przeglądarkowa gra strategiczna Zyngi. Czy dorównuje ona poprzednim produkcjom tego popularnego studia.

Empires & Allies - recenzja gry

UFC Personal Trainer - recenzja gry

recenzja gry19 lipca 2011

UFC Personal Trainer to kolejna gra fitnessowa wykorzystująca kontroler ruchowy Kinect. Tym razem zabawy w tym mało, ale za to można porządnie poćwiczyć.

UFC Personal Trainer - recenzja gry
Dungeons - recenzja gry

Dungeons - recenzja gry

recenzja gry15 lipca 2011

W świecie Dungeons panują zupełnie inne reguły niż na ziemi – tam zło zawsze wygrywa z dobrem i robi doskonały użytek z ludzkiej naiwności. Pora sprawdzić, czy wizytę w lochach zapamiętamy miło, czy też twórcy postanowili oszukać także i graczy.

Dungeons - recenzja gry

Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 - recenzja gry

recenzja gry13 lipca 2011

Pro Cycling Manager 2011 to kolejna odsłona uznanej serii traktującej o kolarstwie. Specjaliści z francuskiego studia Cyanide nie zawiedli!

Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 - recenzja gry
Shadows of the Damned - recenzja gry

Shadows of the Damned - recenzja gry

recenzja gry29 czerwca 2011

Połączenie Resident Evil, Devil May Cry i No More Heroes to solidna strzelanka podszyta Tarantinowską otoczką – warto zagrać?

Shadows of the Damned - recenzja gry

F.3.A.R. - recenzja gry

recenzja gry28 czerwca 2011

Przerażająca Alma po raz trzeci gości na ekranach naszych monitorów. Sprawdzamy, czy nowy zespół produkcyjny dał radę stworzyć godną kontynuację serii.

F.3.A.R. - recenzja gry
Black Mirror III - recenzja gry

Black Mirror III - recenzja gry

recenzja gry27 czerwca 2011

Gotów na trzecie spotkanie z klątwą rodu Gordonów? Czeka stare spalone zamczysko, tajemniczy sojusznik i... przodek sprzed paru setek lat. A wszystko to oczywiście w Black Mirror III.

Black Mirror III - recenzja gry
Alice: Madness Returns - recenzja gry

Alice: Madness Returns - recenzja gry

recenzja gry24 czerwca 2011

American McGee po ponad dziesięciu latach wraca do Krainy Czarów. My sprawdzamy, na ile czarujące są nowe przygody Alicji Liddell.

Alice: Madness Returns - recenzja gry
Dungeon Siege III - recenzja gry

Dungeon Siege III - recenzja gry

recenzja gry24 czerwca 2011

Siekanie i rąbanie w serii Dungeon Siege jeszcze nigdy nie było tak erpegowe. Pytanie, jak przyjmą to fani poprzednich odsłon cyklu?

Dungeon Siege III - recenzja gry

Trucks & Trailers - recenzja gry

recenzja gry21 czerwca 2011

Parkowanie ciężarówką z naczepą nigdy nie było łatwe. Możesz się o tym przekonać, grając w Trucks & Trailers.

Trucks & Trailers - recenzja gry

FIM Speedway Grand Prix 4 - recenzja gry

recenzja gry17 czerwca 2011

Techland podejmuje kolejną próbę wydania udanego symulatora speedwaya. Biorąc pod uwagę poziom ostatnich gier polskiego studia, mieliśmy nadzieję na coś lepszego.

FIM Speedway Grand Prix 4 - recenzja gry

Duke Nukem Forever - recenzja gry

recenzja gry16 czerwca 2011

Duke Nukem powrócił. Czy warto było czekać piętnaście lat na ten dzień?

Duke Nukem Forever - recenzja gry

Hunted: Kuźnia Demona - recenzja gry

recenzja gry15 czerwca 2011

Ostatnio kondycja hack’n’slashy nie zachwyca. W recenzji sprawdzamy, czy >Hunted: Kuźnia Demona jest w stanie obronić honor gatunku.

Hunted: Kuźnia Demona - recenzja gry

Red Faction: Armageddon - recenzja gry

recenzja gry14 czerwca 2011

W Red Faction: Armageddon schodzimy pod ziemię i stajemy przeciwko hordom obcych. Czy zmiana otoczenia i bardziej liniowa rozgrywka wyszła grze na dobre?

Red Faction: Armageddon - recenzja gry
nieSławny: inFamous 2 - recenzja gry

nieSławny: inFamous 2 - recenzja gry

recenzja gry13 czerwca 2011

Elektryczny superbohater powraca, żeby zmierzyć się z nowym zagrożeniem. Czy kolejna gra studia Sucker Punch sprosta oczekiwaniom? Sprawdzamy to w recenzji nieSławny: inFamous 2.

nieSławny: inFamous 2 - recenzja gry

The Sims 3: Pokolenia - recenzja gry

recenzja gry2 czerwca 2011

Sims 3: Pokolenia dodaje do gry mnóstwo elementów związanych z każdym etapem życia sima. Imprezki nastolatków, wymyślony przyjaciel, wieczory kawalerskie to tylko niektóre ciekawostki pojawiające się w nowym dodatku.

The Sims 3: Pokolenia - recenzja gry
Mythos - recenzja gry

Mythos - recenzja gry

recenzja gry1 czerwca 2011

Cyklopy w spódniczkach, eksplodujące wilki i niekończący się grind - witamy w Mythos! Po tej grze nic już nie będzie takie, jak wcześniej.

Mythos - recenzja gry
DiRT 3 - recenzja gry

DiRT 3 - recenzja gry

recenzja gry30 maja 2011

Codemasters powraca z trzecią odsłoną popularnej rajdówki. Amerykańskie hamburgery zastąpiła europejska pizza i golonka, ale pytanie, czy to wystarczy, by wrócić do łask zawiedzionej grupy bardziej wymagających graczy?

DiRT 3 - recenzja gry

The First Templar - recenzja gry

recenzja gry25 maja 2011

Bułgarzy w natarciu. Znane z wielu startegii studio Haemimont Games zabrało się za przygodową grę akcji z elementami RPG? Co z tego wyszło? Tego dowiecie się z naszej recenzji.

The First Templar - recenzja gry
Recenzja gry Fable III na PC - ile erpega jest w przygodówce?

Recenzja gry Fable III na PC - ile erpega jest w przygodówce?

recenzja gry24 maja 2011

Wydanie edycji pecetowej Fable III jest okazją do przeredagowania poglądów na temat tej gry. Ile erpega jest w przygodówce i ile przygodówki w erpegu? Postaramy się odpowiedzieć na to pytanie.

Recenzja gry Fable III na PC - ile erpega jest w przygodówce?
L.A. Noire - recenzja gry

L.A. Noire - recenzja gry

recenzja gry23 maja 2011

Gra L.A. Noire odkurza nieco zapomniane opowieści detektywistyczne i prezentuje je w nowoczesnej, bardzo atrakcyjnej formie. Nietypowa, oryginalna i pasjonująca - debiut jak marzenie.

L.A. Noire - recenzja gry

Brink - recenzja gry

recenzja gry20 maja 2011

Twórcy Enemy Territory i Quake Wars powracają z nową strzelaniną. Sprawdziliśmy, czy Brink wyróżnia się w tłumie innych popularnych gier tego typu.

Brink - recenzja gry
World of Tanks - recenzja gry

World of Tanks - recenzja gry

recenzja gry19 maja 2011

Zapach benzyny o poranku, skraplający się na suficie pot artylerzysty i dźwięk gąsienic stukających o bruk - czyli darmowy bilet na front drugiej wojny światowej. Czy warto wyruszyć w tę podróż z World of Tanks?

World of Tanks - recenzja gry

Przygotowaliśmy już ponad 3000 recenzji. Jeżeli szukasz profesjonalnych opinii redaktorów, ocen, wyczerpujących testów, lub nie wiesz, jaką grę komputerową, konsolową czy mobilną kupić – w tym miejscu znajdziesz nasze rekomendacje oraz gry, które zdecydowanie odradzamy. Polecamy zwłaszcza recenzje takich gier jak Deathloop, Wildermyth oraz Gamedec.