Czuję się zawiedziony. 24 rocznica mojej obecności na GOLu i żadnego przywołania. ;-)
Tak się złożyło, że akurat dzisiaj, równo po dwudziestu latach od rejestracji i pewnie po dobrych dziesięciu nieobecności na forum, wpadłem na pomysł przeglądu gier które mam na płytach i posiłkowałem się GOLem właśnie 😎
Bardzo dziękuję, drogi kolego!
Gdyby nie ban na głównym koncie, to dzisiaj obchodziłbym 18-lecie :C.
Odbanowali mnie co prawda po roku, ale wtedy w nerwach usunąłem odbanowane konto i założyłem to.
Trochę smuteczek, ale sam sobie zawiniłem, buńczuczny prawak na lewicowym portalu to konfliktowe połączenie :D
Teraz już, na szczęście, jestem centrum (lub, jak zwał tak zwał, dawna lewica).
Dziękuję, nadal tu zagladam, nie wiedzialem ze to juz tyle czasu. Dobrze ze to forum nadal istnieje. Niby takie samo ale jednak inne. Niby inne ale jednak nadal takie samo.
Oooo a to jakaś Tajna Akcja ? Dzięki Wielkie , ja ciągle żyje :) Kupę czasu minęło , z wiekiem człowiek mądrzeje . Pozdrawiam. Jak coś to gram w Diablo Immortal - serwer Crodric.
Miejcie Dzisiaj Wspaniały Dzień.
W 90
Żyję i mam się dobrze, choć faktycznie tutaj już praktycznie nie zaglądam. Pamiętam jednak wiele osób, sam jestem w szoku ilu użytkowników z pierwszych setek pamiętam. Moje pierwsze lata na Golu wspominam jako najlepszy czas online w moim życiu:)
Ten co mnie z grobu odkopał :D Dzieki za zyczenia i bede zagladal czesciej bo nie wiedzialem na jakim mailu mialem tu konto zalozone a dostalem maila ze ktos mnie wspomnial hahaha
to tylko 5 lat, spodziewałem się więcej, ale w zasadzie konto założyłem później niż zacząłem oglądać tvgry
No tak, dziś stuknęło mi stażu 25 lat :) Kawał życia. Już nie piszę, ale czytam, czy też przeglądam dosyć często. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. I Starych i Nowych :)
Dzięki za życzenia!
Aż ciężko uwierzyć, że minęły już 24 lata. Internet był wtedy w zupełnie innym miejscu.
Mam dużo miłych wspomnień z tego forum. Swego czasu była to zdecydowanie najczęściej odwiedzana przeze mnie strona.
Wpadam tu jeszcze do czasu do czasu ale głównie czytam.
Jeszcze mi konta nie skasowali ?
Z 10 lat mnie tu nie było.
ps. większość nicków sprzed 23-25 lat kojarzę co świadczy jak małe to było forum.
przezylem prawie 20 lat bez zadnego mejla z gola. po co ktos mnie z grobu wyciąga
Ile ksywek kojarze! Już miałam tu nie zaglądać, bo wątek ucichł, ale ciekawość zbyt duża :D
O kurde... 20 lat temu zarejestrowałem się tutaj... Szmat czasu i oznaka że trochę lat już mam :)
Ale się ten wątek rozróśł :D
Nie spodziewałem się takiego efektu jak go zakładałem
To i ja się odezwę.
Daaaawno się tu nie pokazywałem no ale jak wezwano i nie mogłem milczeć.
Ćwierć wieku? Kto by pomyślał xD
Pozdro dla Wszystkich Starych Bab i Dziadów! <3
Dzień Dobry, żyję, dziękuję za życzenia. To już 25 lat? Masakra :D Przyznam, że na forum już nie bywam, kiedyś czytałem dużo.
19 lat, albo dłużej.. poczułem swoj wiek. :D Bardzo miło wspominam czas spędzony na rozmowach tutaj, a także online podczas setek godzin rozgrywek - TDU, BF2, Project Reality, ArmA, etc.
Szczególne pozdrowienia dla
matisf
qudlaty
Było Was więcej, wiecie kim jesteście ale sorry, bo nie pamiętam już wielu ksywek!