Czuję się zawiedziony. 24 rocznica mojej obecności na GOLu i żadnego przywołania. ;-)
Oooo a to jakaś Tajna Akcja ? Dzięki Wielkie , ja ciągle żyje :) Kupę czasu minęło , z wiekiem człowiek mądrzeje . Pozdrawiam. Jak coś to gram w Diablo Immortal - serwer Crodric.
Miejcie Dzisiaj Wspaniały Dzień.
W 90
Żyję i mam się dobrze, choć faktycznie tutaj już praktycznie nie zaglądam. Pamiętam jednak wiele osób, sam jestem w szoku ilu użytkowników z pierwszych setek pamiętam. Moje pierwsze lata na Golu wspominam jako najlepszy czas online w moim życiu:)
Ten co mnie z grobu odkopał :D Dzieki za zyczenia i bede zagladal czesciej bo nie wiedzialem na jakim mailu mialem tu konto zalozone a dostalem maila ze ktos mnie wspomnial hahaha
to tylko 5 lat, spodziewałem się więcej, ale w zasadzie konto założyłem później niż zacząłem oglądać tvgry
No tak, dziś stuknęło mi stażu 25 lat :) Kawał życia. Już nie piszę, ale czytam, czy też przeglądam dosyć często. Pozdrawiam serdecznie wszystkich. I Starych i Nowych :)
Dzięki za życzenia!
Aż ciężko uwierzyć, że minęły już 24 lata. Internet był wtedy w zupełnie innym miejscu.
Mam dużo miłych wspomnień z tego forum. Swego czasu była to zdecydowanie najczęściej odwiedzana przeze mnie strona.
Wpadam tu jeszcze do czasu do czasu ale głównie czytam.
Jeszcze mi konta nie skasowali ?
Z 10 lat mnie tu nie było.
ps. większość nicków sprzed 23-25 lat kojarzę co świadczy jak małe to było forum.
przezylem prawie 20 lat bez zadnego mejla z gola. po co ktos mnie z grobu wyciąga