Wielkie Przywołanie
Z racji pojawienia się nowej funkcji na GOLu:
https://www.gry-online.pl/spolecznosc/
Postanowiłem przywołać wszystkich top 200 najbardziej aktywnych użytkowników.
Długi czas oczekiwania dobiegł końca. Wszechmocny GOL, doprowadził nas tutaj, gdzie będziemy świadkami jego przebudzenia. Artefakt, który ukazał nam w wizji, skupi naszą duchową siłę. Zjednoczcie swe myśli tak, by GOLowicze usłyszeli naszą modlitwę. Bo GOLa jest moc, która wyprowadzi nas na wolność, a my jesteśmy jego wybranym ludem.
Z Tygryskiem to troche slabo...
Za to ja przybylem przed przywolaniem :P
Dlaczego niektórzy sa na szaro?
A ten licznik aktywności to na jakiej zasadzie? Bo czuję się pokrzywdzony dalekim miejscem

Pod linkiem co dałem w wątku jest lista z użytkownikami co napisali najwiekszą iloscia postow w totalu.
Musimy się zjednoczyć teraz albo nigdy, aby przywrócić światłość forum GOLA jako króla i resztę wymarłych aby z prochu powstały. Następnie wypowiemy wojnę wszystkim mediom społecznościowym, a także AI przywracając normalne sytuacje na rynkach światowych.
Niech się stanie wola GOLA - Amen!
Via Tenor
Następny etap to wprowadzenie ras czy klanów, a póki co...
po tej wzniosłej chwili wracajmy do obowiązków
Faktycznie sporo osób poznikało nawet 10+ lat temu jak tak kilka osób wyrywkowo sprawdziłem
jezu ale sie nicki poprzypominaly jak czytam ten ranking xD
Lol, przywołania w mailu to się nie spodziewałem po tylu latach. xDD Miło widzieć, że GOL dalej żyje i w sumie chyba ma się względnie dobrze w erze discordów, grupek facebookowych i innych miejsc. Na GOLu spędziłem pół swojej gimbazy i sporą część technikum. xD
Swoją droga teraz doczytałam, że 200 najbardziej aktywnych przywołują. Aż sie łezka w oku kręci, że moje spamowanie dało mi tak wysokie miejsce na podium, sniff sniff
Mnie dalej śmieszy, że po latach nieobecności jestem wciąż na 87 miejscu, i mam prawie 2 posty na dzień. xDDDD
Moja aktywność w zasadzie od kilku lat ogranicza się do jednego wątku ale co się kiedyś postów nawaliło to moje :) Nie mniej na wielkie przywołanie trzeba się wstawić ;)
Zajrzałem o co chodzi i czy aby bana nie dostałem a tu okazuje sie, że jestem w topce spamerów... No nieźle.
Ten wątek to jak spis ludności forum, która w jakiś sposób jest jeszcze aktywna choćby życiowo.