Dzień Dobry, żyję, dziękuję za życzenia. To już 25 lat? Masakra :D Przyznam, że na forum już nie bywam, kiedyś czytałem dużo.
19 lat, albo dłużej.. poczułem swoj wiek. :D Bardzo miło wspominam czas spędzony na rozmowach tutaj, a także online podczas setek godzin rozgrywek - TDU, BF2, Project Reality, ArmA, etc.
Szczególne pozdrowienia dla
matisf
qudlaty
Było Was więcej, wiecie kim jesteście ale sorry, bo nie pamiętam już wielu ksywek!
Garbol, Tygrys, Kilroy (nie pamiętam czy z nim grałeś w sumie), czasami M2rine. Bardziej w trybie monitoringu co porabiamy na discordzie są Reavek i Volt.
Może na ArmA4 zrobię wielki comeback. :P Póki co pozostaje Hell Let Loose, Ready or Not i Reforger na PS5.
Pamiętam Twoją ksywkę Shifty i to że wymienialiśmy sporo postów.. choć już nie pamiętam na jakie tematy :( Jednak czas wyżera bezlitośnie pamięć. Dziękuję za pozdrowienia i wzajemnie pozdrawiam.. Plącze mi się po głowie tekst przedwojennej piosenki:
" nie srebro, nie złoto, już wiem, chodzi o to by młodym być, więcej nic". Strasznie szybko ta hipotetyczna młodość zleciała.. ;)
Adminy, myślę że z okazji nawalenia 10000 postów i bycia w top 150 użytkowników mimo bana, który za kilka lat osiągnie pełnoletniość - moglibyście zrobić jakąś amnestię :)))
Pozdrawiam wszystkie znane mordki, ciągle semi-aktywny, bartek.
(trochę żałuję że tu przylazłem, mogłem nadal żyć w błogiej nieświadomości śmierci tygryska, jeśli ktoś ma namiary na grób to proszę wołać. Przy najbliższej okazji chętnie go odwiedzę, nigdy się z żadnym forumowiczem nie widziałem na żywo, ale spore grono mam na zawsze w pamięci i sercu. Mieliście mieliście niebagatelny wpływ na mój rozwój, moje życie a przede wszystkim absolutnie popieprzone poczucie humoru)
Trzeba chyba założyć jakiś kącik grunge'owców na forum. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=qM0zINtulhM
Hejka, dzięki za wywołanie!
Dobrze być przodownikiem, choć nie wiem czy się cieszyć czy płakać, że tyle lat minęło... Odkąd wymarli ostatni fani "Piwa i Orzeszków", rzeczywiście rzadko się tu pojawiam :)
Pozdrówka dla wszystkich!
Tyle lat, a nawet nie wiedziałem, że jakieś forum jest 😅 Klasyczny ja, zawsze to samo, wszędzie - po latach odkrywa, że coś jest pod nosem.
Aż żałuję że mam nowe konto bo siedzę tu jakieś 22 lata albo lepiej. No trudno.
17 lat. troche minelo i wciaz czlowiek gra w gry.
No i udalo mi sie nawet tutaj wygrac xboxa 360 ;-)
Ktoś mnie wezwał do życia, tylko nie widzę kto. A w ogóle co to za życie teraz... 😜
22 lata na forum i szczerze pisząc, to zawsze jest coś ciekawego do przeczytania.

Wy odkopujecie internetowo, a ja ruszyłem w teren w poszukiwaniu ikon GOL-a. Dziś na tapecie
#gruparatowaniaforum #crossoveryktorychsieniespodziewalismy
Tam do kata, kto mnie budzi z umarłych?! ;>
Ale skoro już się obudziłem, to miłego weekendu życzę i dobranoc! ;>
Ej jakaś promocja jest na ranking? Dziś obchodzę 17 lat na forum i wydawało mi się, że miałem kapkę niższy ranking 😊
Ja nie mogę, pierwszy raz mi ktoś życzenia składa na jakimkolwiek portalu :) dzięki wielkie
Dzięki za przypomnienie ! 21 lat szmat czasu
na forum wchodzę regularnie jednak loguje się i pisze bardzo rzadko
Pozdrawiam
Na bokobrody św. Pafnucego !!! miałem 19 lat jak się z wami zadałem !!!! No i musze to powiedzieć ! nie akceptuje tego ! ja całe życie miałem mieć 25 lat max !!!! :)
Ciągle tu jestem, teraz bardziej jako czytelnik, ale zaglądam regularnie.
Liczą się tylko okrągłe rocznice!
Pamiętam jak za gówniarza liczyłem, że wezmę ślub na równą - 10. rocznice na forum..
Ah, to były czasy, człowiek młody i głupi :D
Słuchajcie wszystko super, ale tutaj chyba jest strona w temacie Dawnwalkera a nie urodzinowa itp ;) Jak tam u was gra? Macie już jakieś mody poinstalowane, bo jest już ich ponad 70?
Hej Ho 😉. 22 lata na forum. Ale mnie ktoś odkopał 🤣🤣🤣. A jest tu jeszcze "automat" wysiu ?
Lukdirt Wszystkiego najlepszego z okazji 15 lat na forum!
15 lat minęło jak jeden dzień...
Czasem jeszcze odwiedzam gry-online, forum już raczej rzadziej. Czas bezlitośnie mija.
15 lat, biorąc pod uwagę moje wcześniejsze konto będzie 18. Niesamowite jak ten czas szybko ucieka. Muszę tu zaglądać zdecydowanie częściej.😊
Dziękuję za przywołanie! 25 lat temu założyłem tu konto mając 10 lat... Bardzo miło wspominam czasy jak stanson złamał wiosło, ktoś pamięta? Stanson? ;)
Może się pokręcę po GOLu trochę, nostalgiczny jestem a co... Mam nadzieję, że wszyscy nowi i starzy dobrze się mają!
W ramach ciekawostki to przypomniałem sobie, że Stanson "teraz" operuje pod nickiem Jasonxxx - nie ukryje się przede mną :D
A u Ciebie co tam sie dzieje, ze o wspanialym golu zapomniales?
Stanson juz tu chyba nie zaglada w ogole, wymienila sie ekipa w duzym stopniu.
Edit
A nie, jednak Stanson czasem cos tu jeszcze pisze.
Muszę zdecydowanie częściej tu zaglądać, bo widzę, że trochę starej gwardii tu wciąż urzęduje!
Mój staż jest znacznie wyższy niż 17 lat. Używałem tego forum od ok 25 lat. Ale jak sam mój obecny login wskazuje zapomniałem hasła do starego loginu :)
Zostałem przywołany i oto jestem... 20 lat tak sobie minęło. Kurde. I feel mega old.
Jak ktoś ostatni post napisał w 2014 to taki mam zamiar
No tak, powinno sie przywolywac tylko tych, co sa w top 10 tygodniowo napisanych postow.
Przeciez caly ten watek to wyciaganie ludzi z przeszłości, o to tu chodzi.
Zmieściłem się w pierwszym 1000, też nieźle.
A kto pamięta co było przed GOLem? Taka stronka gdzie Soulcatcher poradnik do BG miał? Czy to nie od tego się zaczęło?
Tak zgadzam się z tobą że to były bardzo dobre czasy w kontekście Internetu, ale nie tylko.
Teraz patrzę się w przyszłość, nie odwracam się za siebie, tak jest łatwiej.
Ale nowe czasy też są dobre.
Może już takiego GOL'a zapamiętałeś? może to https://web.archive.org/web/20100706224446/http%3A%2F%2Fwww.gry-online.pl%2F
Natomiast - myślę, że jak ktoś chce to i dzisiaj może funkcjonować w sporej części w sposób jak to się dawniej robiło. To nie jest tak, że to całkiem zniknęło. Są fora, jest usenet, są strony, są społeczności poza socialami i bigtechami, są nawet często ci sami ludzie tylko starsi, jest trudniej to znaleźć, jest łatwo skręcić w złą stronę, pokusa bańki jest przeogromna, ale da się chociaż trochę tego uszczknąć, nie robiąc z siebie pustelnika. Forum GOLa jednym z przykładów :)
A i cieszę się bardzo, że ToD jako prekursora GOLa dobrze zapamiętałem 😎