Cooking Simulator: Ograniczenia i uproszczenia
Aktualizacja:
Jak wspominaliśmy wcześniej, niestety nawet w tak rozbudowanym symulatorze występuje parę uproszczeń i ograniczeń (czasem wymuszonych optymalizacją, czasem "gameplayem").
Poniżej wymieniamy, co warto mieć przede wszystkim na uwadze zabierając się do wirtualnej pracy.
Krojenie, kształt potraw i ich proporcje
Jedną z najbardziej rzucających się w oczy restrykcji jest kwestia ograniczeń pod kątem krojenia - nie przygotujesz np. właściwie wyglądających frytek, bo każdą z rzeczy można ukroić tylko określoną (małą) ilość razy i jedynie małe warzywa da się pokroić na naprawdę małe kawałki.
Zostało jeszcze 68% zawartości tej strony, której nie widzisz w tej chwili ...
... pozostała treść tej strony oraz tysiące innych ciekawych materiałów dostępne są w całości dla posiadaczy Abonamentu Premium
Abonament dla Ciebie- Cooking Simulator - poradnik do gry
- Cooking Simulator: Poradnik do gry
- Cooking Simulator: Mechaniki gry
- Cooking Simulator: Ekonomia gry
- Cooking Simulator: Ocena dań przez gości oraz zarobki
- Cooking Simulator: Oczekiwania kierownictwa restauracji i prestiż
- Cooking Simulator: Punkty doświadczenia i poziomy
- Cooking Simulator: Odblokowywanie i ulepszanie receptur
- Cooking Simulator: Ograniczenia i uproszczenia
- Cooking Simulator: Naprawy sprzętu
- Cooking Simulator: Sprzątanie
- Cooking Simulator: Zakupy
- Cooking Simulator: Mechaniki gry
- Cooking Simulator: Poradnik do gry
Komentarze czytelników
Zabrania się kopiowanie jakichkolwiek obrazków, tekstów lub informacji zawartych na tej stronie. Strona nie jest powiązana i/lub wspierana przez twórców ani wydawców. Wszystkie loga i obrazki są objęte prawami autorskimi należącymi do ich twórców.
Copyright © 2000 - 2025 Webedia Polska SA wszelkie prawa zastrzeżone.
