Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Dobra Zmiana: nadchodzi rewolucja, od czarnego złota do brunatnej koszuli

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
21.07.2026 17:32
25
1
odpowiedz
znafcatematu
75
Generał

NewGravedigger no tylko bieronkowy złodziej może ukraść , a ten może zabić, faktycznie nie ma różnicy.

post wyedytowany przez znafcatematu 2026-07-21 17:32:37
21.07.2026 17:37
NewGravedigger
26
1
odpowiedz
NewGravedigger
209
spokooj grabarza

znafcatematu Dzizas, no jest różnica, dlatego jest przesłanka nowego ciężkiego przestępstwa. Serio tego nie widzisz, czy juz się klocisz dla zasady. Przecież ja tylko reaguję na to co piszesz.

Jeśli mialoby byc niebezpieczeństwo zabicia kogo za kolkiem, to juz pierwszy po pijaku powinien byc w areszcie.
Jesli chodzi o kolejne przestępstwa, to kazdy seryjny drobny zlodziejaszek powinien siedziec w areszcie.

Wydaje sie ze chciałbyś zebya to ty decydował konkretnie kto ma isc siedzieć. Tak to nie dziala. Jasniej nie umiem tefo wytlumaczyc, nie jestem wykladowca

21.07.2026 17:43
27
odpowiedz
znafcatematu
75
Generał

NewGravedigger nie , bo to jest zbyt duża odpowiedzialność, ale w tej konkretnej sprawie powinien być skierowany wniosek o areszt tymczasowy. No przecież sąd mógłby mieć inne zdanie i ok.

21.07.2026 18:06
NewGravedigger
28
odpowiedz
NewGravedigger
209
spokooj grabarza

znafcatematu Nadal nie rozumiem vzemu w tej konkretnej, a nie w kazdym przypadku zatrzymania kogos powyzej 0,5 promila. Przeciez chyba nie wierzymy im, ze jechali ten jeden jedyny raz i akurat wtedy zlapala ich policja.
A tego rodzaju tlumaczenia sa zawsze.

21.07.2026 19:56
29
odpowiedz
znafcatematu
75
Generał

NewGravedigger tak ale tu już był 3 raz

21.07.2026 12:01
Maverick0069
1857
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Maverick0069
121
THIS IS THE YEAR
21.07.2026 17:18
abesnai
1857.1
odpowiedz
abesnai
113
Kociarz

Maverick0069 dobrze, że pismaki zabrały się za szuflowanie tego obornika. Im większa presja społeczna i liczba kompromitujących afer, tym większe prawdopodobieństwo, że cokolwiek zostanie uczynione w kierunku zwalczania patologii. Chyba, że zwyczajnie w świecie postarają się lepiej maskować swoje lukratywne posadki. Chociaż biorąc pod uwagę ich arogancję jak ww. sprawie, pewnie będą dalej bezczelnie mydlić oczy.

post wyedytowany przez abesnai 2026-07-21 17:29:32
21.07.2026 13:27
tomazzi
😂
1858
3
odpowiedz
tomazzi
39
Generał
Image

https://x.com/KacperPlazynski/status/2079451882024579124

https://polskalaczy.pl/o-fundacji-2/
Natalia Nitek-Płażyńska
prezes Fundacji
założycielka

Hahahha :D

21.07.2026 18:06
wilqu
1859
odpowiedz
2 odpowiedzi
wilqu
197
Wilk medyczny

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/limit-zarobkow-lekarzy-tusk-mowi-o-768-tys-zl/d72h438

Jako lekarz winszuje profesjonalizmu manipulacji Tuska. Wszystkie media trabią, ludzie sie oburzają, nikt nie zauważył że uzył ciekawego przelicznika tzn 2 etaty miesiecznie-320h. Przekaz poszedł, uwaga od tłustego Dawidka odwrócona, realne zródło problemu o którym mówi środowisko, przez które kuleje system i na którym dorabiaja się cwaniaczki pozostaje nie ruszone, pora na cs'a.Tusk i tak łaskawy, mógł puscic w obieg przekaz z przelicznikiem etat x 10. Swoją drogą jestem bardzo ciekaw bo obecna reforma dosłownie rozjedzie kluczowe elementy systemu -SORy, zabiegówke i powiat,diagnostyka i dostępność padną na twarz, pójdzie cicha prywatyzacja ale chyba o to w tym wszystkim chodzi :) . Generalnie jestem zdegustowany postawą rządu i mówię to jako lekarz który obsługiwał polityków i był świadkiem jak wszelacy "świetoszkowie" korzystali garsciami z luk systemu. Niestety ale w tym kraju z kartonu nie mam na kogo głosować

21.07.2026 18:20
NewGravedigger
1859.1
odpowiedz
NewGravedigger
209
spokooj grabarza

wilqu Chętnie poczytam :)

21.07.2026 18:25
Herr Pietrus
😂
1859.2
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

wilqu Mnie to dziwi, że na te ... nie ma jeszcze nagonki. :) A wiem z pierwszej ręki, jak ciężko i odpowiedzialnie pracują na większości oddziałów (odkąd pojawiały się salowe z Ukrainy to mają znacznie łatwiej nawet na tych z leżącymi pacjentami)

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/ile-zarabia-pielegniarka-mamy-oficjalne-dane/t43jrb4

Zapowiedź likwidacji zeszytów też mnie bawi, no ale cóż, rewolucja zawsze pożera własne dzieci. :P (A ty to jesteś jakiś Judym, że ci siewały nie podobają? Z jednej strony podziwiam, z drugiej z trudem dowierzam...)

post wyedytowany przez Herr Pietrus 2026-07-21 18:27:55
21.07.2026 18:19
Herr Pietrus
1860
odpowiedz
2 odpowiedzi
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Jak tam, kolejne ataki na ukraińskie dzieci pompują sondaże PiS i Konfederacji? Wołyńska rana krwawi? Czy wszyscy już wiedzą, jak funkcjonuje publiczna służba zdrowia? Tak pytam przelotem, bo chyba zrobię sobie dłuższe wakacje od polityki - no, co najwyżej ceny RAM-u jeszcze mocniej mnie zabolą, a jeśli nie amerykańskie korpo, to Trump i jego inflacja (Ale ponoć z Iranem znowu ma być rozejm! 🤡).

Trzymajcie się ciepło, bo Ziemia płonie, dziś 17 st. C, a do końca przyszłego tygodnia maksymalnie 25 st. C i ciągłe deszcze. 😥
Już postanowiłem - od przyszłego roku jak urlop, to tylko za granicą.

21.07.2026 19:12
SIR.Kamilson
😂
1860.1
odpowiedz
SIR.Kamilson
1
Chorąży

Herr Pietrus Oj PietRUSEK PietRUSEK Ale o Ukraińskich ekscesach w Polsce to już pewnie nie słyszałeś o tym jak kilku ukraińskich gnojków w Poznaniu spaliło 5 aut, o tym jak W Bytowie 11 lipca 3 Ukrów zakatowało na śmierć faceta, o biurach Ukraińców w PL które parają się przemytem ludzi ( nielegalni imigranci) ale wybaczam ci tego w Polszmacie i TVN nie powiedzą, oczywiście Brukselsko- zachodnie media też nie pozostają w tyle trze pokazać Nawrockiego jako tyrana i sadystę.. a afera z Autobusu oczywiście sfabrykowana- brak początku filmu jak zwykle musiała wypłynąć po 11 lipca

21.07.2026 20:29
1860.2
odpowiedz
Ronald Tfusk
0
Legionista

SIR.Kamilson To specjalnie dla ciebie z pozdrowieniami, żeby tylko ciśnienie ci nie skoczyło za bardzo, twój ulubieniec.
ttps://x.com/i/status/2079591850898338147
[link]

Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl