Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Dobra Zmiana: nadchodzi rewolucja, od czarnego złota do brunatnej koszuli

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
31.07.2026 14:50
neXus
3
3
odpowiedz
neXus
263
Fallen Angel

EG2009_120754240 Ja to mam ubaw jak oglądam materiały o tys spalonych magazynach, gdzie cywilni Rosjanie wypowiadają się o tym jako "zbrodni wojennej". Słysząc takie bzdury człowieka nachodzą różne myśli co by mogli zrobić Ukraińcy by pokazać co to są zbrodnie wojenne w stylu rosyjskim...

31.07.2026 17:16
SIR.Kamilson
😂
1902
odpowiedz
3 odpowiedzi
SIR.Kamilson
1
Centurion

Przepięknie ten rząd się kompromituje... NFZ zdechł, rakiety i drony wlatują sobie do tego kraju jak chcą, Ukrą sprzedajemy paliwo po 3 zeta, a Polaczek kupuje po 8, a dzisiaj ta banda idiotów zablokowała sobie sami wszystkie strony rządowe... nam nie jest potrzebny żaden Putin aby rozwalić to państwo... Wystarczy Tusk :D

31.07.2026 17:32
Maverick0069
1902.1
odpowiedz
Maverick0069
121
THIS IS THE YEAR

SIR.Kamilson
Jak ja nie lubię sformułowania Polaczek.
NFZ żyje ale faktycznie jest w fatalnej sytuacji, aczkolwiek stan obecny jest pokłosiem wszystkich rządów od kilkudziesięciu lat.
rakiety i drony sam uważam , że powinno się to wszystko zestrzelać.
Tłumaczenie, że drogo i nie warto jest dziwne, na Ukrainę wlatuje tego codziennie dziesiątki a my się zbroimy od początku wojny i nam szkoda rakiety - aczkolwiek dochodzi też aspekt tego czy ową rakietę można było zestrzelić bezpiecznie a to już inna para kaloszy.
Nie mniej po dobie te służby wojskowe moim zdaniem zadziałały dobrze, ten cały system dla Kowalskiego zawodzi i nie ma co się śmiać tylko trzeba to poprawić.
Z tym paliwem to chyba nie jest tak do końca.
Ceny są jakie są ale dobrze jest być obiektywnym i wiedzieć, że ani wcześniej Morawiecki ani teraz Tusk nie mogą tego za bardzo zmienić.
Generalnie obecny rząd traci zaufanie, koalicja jest już jakaś mikra, nic takiego spektakularnego nie zrobili żeby dawać im dalej szanse.
To nie oznacza, że prawa strona od PIsu do Konfy jest lekiem na całe zło bo nie jest.

31.07.2026 17:43
1902.2
odpowiedz
Ronald Tfusk
0
Chorąży

SIR.Kamilson Widzę że towarzysz Mejze cytuje. Sprawdzam:
h ttps://www.money.pl/mobility/mejza-o-paliwie-po-3-zl-dla-ukrainy-orlen-tlumaczyl-to-juz-wczesniej-7313372532508672a.html
Podaj link o śmierci NFZ, bo korzystam cały czas i nie zauważyłem.
Co do dronów i rakiet, spytaj się Arabów w Zatoce Perskiej, jak sobie z tym radzą najbogatsi. Wleciało tam coś?

31.07.2026 17:48
SIR.Kamilson
1902.3
odpowiedz
SIR.Kamilson
1
Centurion

Maverick0069 Wiesz czym charakteryzuje się poważne państwo? że nie ważne czyja rakieta wlatuje przez naszą granicę w naszą przestrzeń, ważne aby natychmiast zlikwidować zagrożenie, a nie " śledźmy zobaczymy gdzie spadnie" no i raz spadła w dwóch rolników... bo tak to wygląda niestety... co do nfzetu takiego dziadostwa jak za Tuska nigdy chyba nie było, lekarze zarabiający po 26tys pln na godzinę i pracujący po 800h w miesiącu i wszystko z nadań platformy, mieli to ukrócić ( partyjniactwo po PIS) a jest teraz tego 3x więcej.
R,Tfusk--- Nie interesuje mnie Arabia, lecz Polska.

post wyedytowany przez SIR.Kamilson 2026-07-31 17:50:26
Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl