Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Dobra Zmiana: nadchodzi rewolucja, od czarnego złota do brunatnej koszuli

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
14.08.2026 09:07
21
odpowiedz
Ronald Tfusk
0
Centurion

Bukary Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy poprzednią, a obecną TVP to faktycznie nie ma o czym z tobą rozmawiać.
Jedź ty lepiej do Bydgoszczy...

14.08.2026 09:24
Bukary
22
odpowiedz
Bukary
250
Legend

Ronald Tfusk

Ciekawe jest to, co piszesz. Mam rozumieć, że jakiś uczciwy, kompetentny i apolityczny sędzia (a nie "prawa ręka" Tuska) nie byłby w stanie przyczynić się do "naprawy" TK bez konieczności ciągłego "wyłączania się" z orzekania?

Właściwie potwierdzasz, że cała sprawa ma charakter nie tyle merytoryczny, ile polityczny. Ja to wiem. Ty to wiesz. Maski opadły. A TKM raczej nigdy nie kończy się dobrze. Zwłaszcza że psuje nam społeczeństwo, przyczyniając się do dalszej polaryzacji, zniechęcenia, jeszcze większej utraty zaufania do polityków, niewiary w dobre intencje rządzących, podtrzymywania narracji o "elitach", które mają zwykłych ludzi w nosie.

Paradoksalnie, mentalność "pisowska" wygrywa. Bo to także w znacznej mierze mentalność naszych liberałów (czy w ogóle klasy politycznej).

Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy poprzednią, a obecną TVP to faktycznie nie ma o czym z tobą rozmawiać.

LOL

Różnica jest kolosalna. Jak pisałem, szambo trochę mniej śmierdzi, bo teraz trafiają tam odchody światłej arystokracji, a nie ciemnogrodzkiego plebsu.

Może poczytaj sobie jakieś raporty i badania na temat aktualnej bezstronności TVP. Masz wyszukiwarkę. Znajdziesz samodzielnie. Ewentualną pomocą służę dopiero za kilka dni, bo akurat w tym tygodniu jestem mocno zajęty karmieniem egzotycznych zwierząt i zdobywaniem kolejnych szczytów górskich. Sorki.

LOL

post wyedytowany przez Bukary 2026-08-14 09:38:42
14.08.2026 09:37
23
odpowiedz
Ronald Tfusk
0
Centurion

Bukary Jeden nominat na 15. Być może odegra rolę Sienkiewicza i odejdzie, nie wiadomo. Myślisz, że Tusk i Berek idą na spontana i na rympał? Przeanalizowali sytuację i wyszło, że nie da się inaczej. Na szczęście opinia forumowego razemka ich nie interesuje. Obejrzyj czasem TVP, a nie Słowika, czy co ty tam oglądasz na X lub YouTube. Kolejny symetrysta.

13.08.2026 20:05
abesnai
1971
odpowiedz
abesnai
114
Kociarz

Rozgrzewka 🤣 Jak dodaje, członek PiS ma obowiązek być w klubie PiS, a jeśli ktoś tylko startował z list tej partii, nie oznacza, że z automatu jest jej członkiem.
https://wiadomosci.wp.pl/romanowski-w-naddniestrzu-w-pis-panuje-konsternacja-i-satysfakcja-7318043961452672a

post wyedytowany przez abesnai 2026-08-13 20:05:18
13.08.2026 22:26
1972
odpowiedz
1 odpowiedź
Mianoliito
37
Senator

jak to szło? "przecież to tylko pospolite przestępstwa" - w fajne miejsce zaprowadziło takie myślenie Szwecję

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-szwedzi-przesuwaja-granice-jest-zgoda-na-kare-wiezienia-dla,nId,23528823

13.08.2026 22:35
1972.1
5
odpowiedz
Asmodeus
58
Senator

Mianoliito Nie, nie szlo to tak. Cytujac artykul:
Zgodnie z nowymi przepisami do więzień będą mogły trafić osoby od 14. roku życia, które dopuściły się najpoważniejszych przestępstw.
Znaczy to, ze nie zmienia sie klasyfikacja czynu za jaki idzie ie do pierdla a jedynie minimalny wiek, ktory pozwala do tego pierdla wyslac. Oczywiscie wystarczy czytac ze zrozumieniem i wyciagac wnioski z tego co jest napisane a nie z tylka jak u ciebie, ale czego innego mozna sie po tobie spodziewac?

14.08.2026 00:33
Bukary
1973
odpowiedz
1 odpowiedź
Bukary
250
Legend

https://x.com/i/status/2087957102476288187

LOL

Ale serio: nawet tego gościa do tej pory nie przesłuchano? LOL x 2.

14.08.2026 07:20
1973.1
odpowiedz
Ronald Tfusk
0
Centurion

Bukary Z tego co wiem nigdzie nie uciekł, jest do dyspozycji prokuratury. Dzięki sygnaliście z zero jest do przesłuchania kilkuset świadków ze szpitala. Jako główny podejrzany ma być przesłuchany jako ostatni po zebraniu wszystkich zeznań i dowódów. Tak to tłumaczy prokuratura.

Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl