Trafiłeś, owszem, ale sobie w kolano. Jeżeli bym sobie zadała trudu i znalazła dany wywiad w formie video z tvp czy tvn gdzie padają te same słowa to wtedy byłoby git?
A co miało przykuć innego?
No nie wiem- może wypowiedź człowieka z 2019 roku, który teraz jest Marszałekiem Sejmu? W cywilizowanych krajach ludzie za mniej zostają anulowaniu, u nas zostają marszałkami albo prezydentami.
Ogólnie dobre fikołki, ale liczyłam na więcej 4/10
To Tusk łamie regularnie prawo w Polsce, przejmuje media, służy przemocy. Problem Tuska polega na tym, że okazał się co najmniej fajtłapą, dlatego że uruchomił procedurę związaną ze stawieniem sfabrykowanych, wymyślonych kłamstw w stosunku do mnie, wtedy kiedy byłem oficjalnie i legalnie na Węgrzech - przekazał Zero
XD
Zero poczekałby do powrotu tuska
Były minister stanowczo zaprzeczył sugestiom o ucieczce za granicę. Wskazał, że jego wizyta miała charakter oficjalny i była związana z obecnością na konferencji. - Ja tylko przebywałem na konferencji na zaproszenie rządu pana premiera Orbana, gdzie opisywałem skalę bezprawia Tuska - wyjaśnił Ziobro.
Czyli Ziobro przyjął zaproszenie od ruskiej kurwy, żeby jej donosić na Polskę. I u ruskiej kurwy został, bo u niej czuł się bezpiecznie.
Wyborcy PiS to debile.
Magyar w pierwszej kolejności będzie musiał naprawić węgierską służbę zdrowia, bo kilka miesięcy temu Ziobro pokonał raka, a w niedzielę podobno znów zachorował.
Gosek zaapalował do "proputinowskiego Magyara, aby odciął się od kontaktów z Putinem i Rosją".
QRVA JPRDL...
Na dzisiaj to już za dużo. Dobranoc.
P.S. Wyborcy PiS to debile.