Via Tenor
Piłkarski GOL 2026 - wytypuj mecze i wygraj nagrody!
Rozpoczynamy kolejna edycję Piłkarskiej Ruletki! Serdecznie zapraszamy do głosowania pod tym linkiem:
https://www.gry-online.pl/mecze/
Tyle słowem tradycyjnego rozpoczęcia zabawy. Tym razem dodam jeszcze kilka rzeczy od siebie.
Nie zamierzaliśmy robić w tym roku ruletki, ze względu napięte terminy związane z modernizacją strony i szeregiem innych problemów z jakimi walczymy. Ale ferajna w tym wątku https://www.gry-online.pl/forum/mistrzostwa-swiata-2026-pilkarska-ruletka-wpisujemy-sie-w-watku-z/z0102313f była tak przekonująca, że postanowiliśmy nie tylko uruchomić ruletkę kolejny raz, ale na dodatek mocno ją zmodernizowaliśmy. Mam nadzieję, że zmiany Wam się spodobają, a jeżeli napotkacie na jakieś błędy czy niedoróbki, to ładnie zgłosicie - my je naprawimy ASAP.
Szczególne podziękowania od Łosia w całym tym temacie należą się:
i Przemek z Cenegi.
Miłej zabawy.
P.S. Ponieważ mecze są rozgrywane na drugiej półkuli to wyniki będą aktualizowane dopiero kolejnego dnia rano. Raz dziennie.

Kto był zawsze największym „przegranym” w ruletkach? Imo nie ci, którzy nie mieścili się w pierwszym tysiącu (w tym ja), tylko osoba, która zajmowała drugie miejsce, bo omijał ją "splendor bycia tym najlepszym" 🥇🥈🥉
Dlatego pomyślałem sobie, żeby w tym roku jakoś pocieszyć tę osobę, i mam dla niej mały prezent na otarcie łez po przegranej 🤪 Małe coś do złożenia i postawienia sobie na półce.
Zdjęcie pudełka jest lekko zmodyfikowane, wyciąłem na nim co nieco, żeby nie być posądzanym o krypto-reklamę 🤡
Update: Będę kierował się wynikami, które ogłosi redakcja GOL'a.
Dziękujemy, chociaż szczerze mówiąc to aż za dużo, czytelna i fajna ruletka stała się przekombinowana i nieczytelna. Ale dziękujemy!
Ja bardzo lubilem te stara ruletke wlasnie za to, ze byla czytelna i prosta... Ale taka też jest OK.
Prosba tylko zeby od polfinalow ukryc kto jak typowal, bo ludzie nie beda typowali wynikow jako takich tylko przeciwko przeciwnikom w tabeli
A widok strony głównej, bardziej zbliżony do tego starego masz tutaj: https://www.gry-online.pl/mecze/lista/
Czyli trzeba kupić vipa.
Wow jak to świetnie wygląda!
Pięknie to wygląda, świetna sprawa. Ze swojej strony chciałem dodać tak jak obiecałem, że pierwszej trójce w ruletce wykupuję roczny abonament.
Dziękujemy za danie nam tej formy zabawy. Miło z waszej strony,że daliście radę to zrobić i też podziekowania dla chłopaków którzy pomogli was namówić.
Witam szanowne grono, spotykamy się tutaj od paru dobrych lat, życzę świetnej zabawy 😎
I kolejne mistrzostwa w których obstawiam na czuja, mając jedynie absolutnie podstawową wiedzę na temat piłki kopanej. Cel jak zwykle: zmieścić się w Top1000 😁

Mili Państwo, no teraz to się będzie żyło świętem tak jak trzeba, tzn jak zawsze! :)
Wielkie dzięki za ruletkę 😁. Ale kurde, te mecze to w dużej części mają chore godziny. 1 czy 4 w nocy to nie ma szans. Pewnie pierwszy raz od dawna, daruję sobie sporą część meczy. Chyba że powtórki w ciągu dnia ale to nie to samo 😤
Łaaaa super!
Dziękujemy wszystkim! nie mogę się doczekać bycia na miejscu 1000+ :DDD🤣
Czyli jednak udało się? Super! Meczy nie będę oglądał, bo mnie to nie interesuje, ale w zabawie oczywiście wezmę udział, typując na chybił-trafił ;)
no i legancko 😁 potypowane pierwsze 4 mecze, zobaczymy co z tego będzie.
No i super. Może warto dodatkowo pierwszą trójkę uhonorować np piłkami w odpowiednich kolorach przy nicku tak jak mamy gwiazdki? Zawsze to fajnie wygląda no chyba że technicznie nie możliwe.
Zablokujcie/usuńcie możliwość skomentowania swojego typu, bo przy tak dużej ilości meczów zrobi się totalny śmietnik.
mówię o tym --- > Meksyk - RPA, stawiam na Meksyk
Via Tenor
Ale zaszaleliście, jestem naprawdę pod wrażeniem. Chłopaki nie spały, bo zamiast zajmować się stroną i forum chodząc normalnie spać to robili ruletkę po godzinach nie chodząc spać.
O wow, ale ładnie zrobiona, widać że nawet się chłopaki do nowej ruletki przyłożyli
Trochę brakuje wielkich nagród jak konsole ;D Ale przynajmniej się tak spinać człowiek nie będzie, bo i nie ma o co. Nagrody takie, że nie warte spinania :P
Nie wiem czy podejść do tego na luzie, czy analitycznie ;D Ostatnie dwie edycje za dużo kombinowałem. I głupio punkty traciłem. BTW pamiętajcie finał Portugalia-Meksyk XD A tak serio, to myślę, że Portugalia będzie w finale na bank. A druga drużyna Hiszpania/Argentyna. A tak ewentualnie Niemcy i Francja jeszcze.
Fajnie że można zmieniać typy. Jak coś nie tak będzie się widziało, to można jeszcze się uratować ;D
Wszedłem teraz żeby zobaczyć ceny i szczegóły abonamentu premium. Widzę tam nadal checkbox gdy chce się zniżkę za gole. To gdzie te moje gole zbierane lata temu? Tajemnica na miarę zaginionego hajsu z komunii i złotego pociągu ;P
Czuję się jakbym przeniósł się w czasie ;)
Dlaczego mi ten świński wątek wraca jak opryszczka? Nie mogę go odpiąć ani zignorować bo zaraz znów jest w podwieszonych.
Obstawiłem wszystko, co się dało, przed pierwszym gwizdkiem.
Najzabawniejsze w całej zabawie jest to, że taki ignorant w kwestiach piłki jest w stanie w myśl zasady "głupi ma zawsze szczęście" uzyskać w ruletce pozycję wyższą od światowej klasy wyjadaczy z GOL-owych wątków o piłce nożnej. ;)

Kto był zawsze największym „przegranym” w ruletkach? Imo nie ci, którzy nie mieścili się w pierwszym tysiącu (w tym ja), tylko osoba, która zajmowała drugie miejsce, bo omijał ją "splendor bycia tym najlepszym" 🥇🥈🥉
Dlatego pomyślałem sobie, żeby w tym roku jakoś pocieszyć tę osobę, i mam dla niej mały prezent na otarcie łez po przegranej 🤪 Małe coś do złożenia i postawienia sobie na półce.
Zdjęcie pudełka jest lekko zmodyfikowane, wyciąłem na nim co nieco, żeby nie być posądzanym o krypto-reklamę 🤡
Update: Będę kierował się wynikami, które ogłosi redakcja GOL'a.
dziekujemy za dodanie ruletki !
Mam nadzieje, ze te pisanie ze rulety w tym roku nie bedzie to tylko takie przekomarzanie sie z czytelnikami a z góry bylo wiadomo ze obstawianie bedzie :D
ps. wyrzucilbym głosy innych graczy ktore pokazuja sie po głosowaniu. troche to odziera z autentycznosci :P
za to podobaly mi sie statystyki krajów po najechaniu myszką ;)
Zawodnicy będą grali w upale oraz dużej wilgotności. Przeczuwam, że kraje przystosowane do takiego klimatu mogą sprawić niespodziankę z lepszymi ponadto przeczuwam, że to będą słabe mecze bez szarpania o lepszy wynik.
Postawiłem na pewniaki ale będę kibicował żeby przewalili. No i oczywiście prawdziwy Polak będzie kibicował porażce Niemiec.
Ekstremalne upały na Mundialu 2026. Mogą wywrócić mistrzostwa świata
Ło matko, jakie bieda nagrody w tym roku. Kilkanaście lat temu można było w tej ruletce wygrać gamingowego laptopa o wartości kilku minimalnych krajowych (ówczesnych), a teraz taka bieda i z ruletki na ruletkę coraz gorzej.
Wiadomo, że chodzi głównie o zabawę, ale jednak taka nagroda główna podkręcała emocje u grających, a jak do wygrania są jakieś duperele, to potem większość na koniec ma już wywalone w tę całą ruletkę, czy coś wygrają, czy nie, kto z rywali zajął które miejsce na podium itd, no i ogólna atmosfera siada.
Jak dla mnie lepsze są symboliczne nagrody i w razie porażki zostajesz z dobrą zabawą, a nie jakimiś domysłami, że zostałeś oszukany przez system i państwo bo ktoś ci sprzed nosa zgarnął laptop czy konsole.
Nasz kontenerowiec pełen luksusowych aut, które miały być nagrodami w ruletce utknął w cieśninie Ormuz. :( Co zrobisz jak nic nie zrobisz.
A tak serio, chłopaki siedzieli po nocach, żeby dopiąć ruletkę w tym roku, bo sporo czytelników po prostu chciało podtrzymać golową tradycję. Ten event jest wyłącznie dla funu.

jakieś duperele
https://www.youtube.com/watch?v=FG2DLDXPNxc&t=691s
Dopiero po tym komentarzu z bólem tyłka zorientowałem się, że są jakieś nagrody 😅 Mnie one nigdy nie interesowały bo liczył się fun. Ale pamiętam jak tutaj i w każdym takim konkursie/wydarzeniu gdzie bierze udział większa społeczność, kończy się to tak samo. Wygrywa ktoś świeży albo zajmuje czołowe miejsce i ludzie tylko się nakręcają, że to łowcy nagród zabijają fajną zabawę i konkursy powinny być od jakiegoś stażu itd. A tutaj przede wszystkim ktoś się napracował po godzinach żeby utrzymać wieloletnią tradycję i jeszcze odchodzi ten problematyczny aspekt anonimów w czołówce. Same plusy. Tym bardziej śmieszy ten lament trolla, może to nawet Goozys atakuje? 🤔
No krótka to była ceremonia. A co do piosenki ok, bez szału. Ale poprzednia(bo ta na szybko robiona) była dnem totalnym ;D
No cóż. Trzeba bylo jednak na Koreę ;D Procentowo dla mnie ten mecz był 40%-30-30. Remis był blisko. Kusi zmiana w następnych meczach. Na remis USA a na wygraną Kanady, na razie mam na odwrót.
Via Tenor
Zapowiada się że to będzie blamaż, będą to najgorsze i nieudane mistrzostwa świata w piłce od dziesięcioleci.
Ehhhh tyle dobrych drużyn nie pojechało na MŚ bo przepisy takie, że z każdego zakątku świata musi być ileś drużyn. Szkoda, że Eskimosi nie grają.
Meksyk poziom grania słabiutki i jestem w szoku, że tak dobry zespół kiedyś gra na poziomie jeszcze gorszego RPA. Niemcy jak będą grać z Caracua to ich rozjadą 50-0 chyba, że się zlitują i wystawią 3-ci rezerwowy skład.
A sam Meksyk nie grał źle. Jak prowadził 2-0 to się zaczęło oszczędzanie sił. Temperatury są jakie są, wilgotność, albo za sucho, Mexico City leży wysoko i jest smog. Trzeba brać poprawkę na to gdzie mecz się odbywa .I pamiętaj, że teraz jest jeszcze jeden dodatkowy mecz 1/16. To każdy chce jak najmniejszym kosztem mieć te 3 pkt. A Niemcy?Ile było takich meczy, gdzie dużo lepszy, nie potrafi strzelić więcej niż 3 gole san marino. A Kurasra to jednak Holenderska szkoła. Imo powinni gładko wygrać.
Przez to oszczędzanie wszystkich zespołów to cały klimat MŚ będzie na poziomie emocji na grzybach.
Durne miejsce na organizacje meczy. Czesi po 20 minutach gry wyglądali jakby grali już 120 minut.
Jasne, niech zrobią mistrzostwa Europy z gościnnym udziałem Brazylii i Argentyny. Nie rozumiem tego czepiania się, to mistrzostwa świata i cały świat ma tam grać a nie najlepsi z jednego kontynentu. Można zobaczyć jakieś inne, mało znane reprezentacje i zawodników zamiast w kółko oglądać tych samych. Cały sezon widzimy ich w europejskich ligach więc trzeba trochę od nich odpocząć i wpuścić trochę świeżości. A że poziom nie taki wysoki jak niektórzy by chcieli to trudno, każdy tam przeszedł kwalifikacje i ma prawo tam być.
Zwątpiłem w ping pongów i drugi meczyk skopałem... Trzeci również, bo wyszedł remis a stawiałem na Kanadę.
Via Tenor
W końcu jestem klasyfikowany, po trzech pudłach w końcu jeden mecz trafiłem
Zrobili nam dobrze dajac miejsce do zabawy, jak chcesz nagrody, to idz postaw kilka zl u bukmachera.
Nie rozumiem jak mozna stekac o nagrody w konkursie bez wpisowego, lol.

Pierwszy raz mnie takie szczęście spotkało że załapałem się do pierwszej dziesiątki :P
Po wczorajszej serii 4 meczów mamy nowego lidera
https://www.gry-online.pl/mecze/ranking/
Via Tenor
Póki co idzie mi wręcz genialnie, 2 na 8 trafione :D Tylko USA - Paragwaj i Szkocja - Haiti dobrze wytypowałem haha
3 trafione, 9 błędnie, idę jak burza! Jeżeli w fazie pucharowej nie stanie się cud, to może być pierwsza ruletka w której nie osiągnę celu i zajmę "4-cyfrowe" miejsce, na ten moment jestem 1408 🤣
Via Tenor
Ale nie martw się, na pewno znajdziemy się w pierwszej setce, prawda? 😂🤣
No to po dzisiejszych meczach już nikt nie ma kompletu punktów. 😁😉😂 Jest jeszcze szansa dogonić tych 700 przede mną. 😂
No i 1:1. 🫣 Gdzie stawia to naszą polską reprezentację skoro Curacao potrafi walnąć siatę Niemcom...
Jazda Curacao, pokażcie naszym polaczkom jak się gra i klepie niemców na Mistrzostwach Świata :DDD
O ile dobrze policzyłem to za poprawne wytypowanie wszystkich meczy byłoby 167 punktów. Ciekawe ile uda się zebrać osobie, która zajmie 1 miejsce - da ktoś radę 150+ ❓💪😎

Podejrzany Typ, od początku prowadzi, czy to nie jest es jakis koleś z relacji Online i was nie cienie w bambuko xD

A ja jestem ciekawy ile mi brakuje do ostatniego miejsca :DDD
Może jakieś info ilu ludzi bierze udział w Ruletce :>?
Droga Fifo. Rozszerzajmy do 100 drużyn. Będzie więcej tak pasjonujących meczy.
Ale za to nikt nie straci pkt nikt nie zyska XD Czułem w kościach że tu będzie remis.. No ale strach przed stratą kolejnego pkt był za silny.
Wesoło. Po nieudanym typowaniu na Hiszpanię spadłem z 51 na 52. 😁
Nie ma to jak miec przeczucie na 3 remisy, i iść za owczym pędem.
No i pięknie. Dwa pierwsze dzisiaj nie weszły, ale wszedł remis Arabów z Urugwajem. Pieknie. Awans z 65 na 23. Teraz jeszcze niech Iran utrze nosa Nowej Zelandii.
I kolejny mecz smierdzący ;D Wszystko na odwrót, albo znowu remis. Ha tfu na to wszystko.
Czy ktoś coś wczoraj trafił? Prawdopodobieństwo trafienia wszystkich 4 zbliżone o 6 w totka ...
Jak tak dalej pójdzie, to zwycięzca tegorocznej ruletki zgarnie mniej punktów niż ten z poprzedniego mundialu. Przecież tu się nic nie da trafić. Aczkolwiek to było do przewidzenia, skoro 3 zespół z grupy może się załapać dalej to po co faworyci mają się przemęczać, na Euro też tak faza grupowa wygląda.
I jeszcze jakiś konkurencyjny antypapież na pierwsze miejsce wbił, jak nie idzie to nie idzie.
A co jeśli do końca mundialu będą już tylko same remisy?
Jakim trzeba być mośkiem żeby organizować mecz w upale ponad 30 stopni, w południe i w pełnym słońcu. Kryminał sportowy.
Super. Mieć mocne przeczucia, i tak nie postawić na 4 remisy. A teraz się będzie na remisy stawiać, to wtopię, i koniec zabawy ;D Śmieszniejsze jest to, że dalej tracę 4 pkt Do lidera..a bym sobie teraz prowadził. No cóż, a gdyby a gdyby a gdyby. Bardziej mnie wkurza fakt, że dla jaj nie poszedłem obstawić za 2 zeta ;D
kurde, miałem remisy w Brazylia Maroko, Holandia Japonia, ale przed rozpoczęciem meczów wydygalem i zmieniłem. XD
Ło jezu, jak byłem na jakimś 1300, to nagle już 500, a przecież niewiele zapunktowałem, bo tylko 6 poprawnych na 10 błędnych. Najwyrażniej ogrom ludzi też miało pechowego typa i mi troszkę bardziej się poszczęściło. Wesoło, wyjątkowo nieprzewidywalne :D.
Nie rozumiem trochę ludzi. Najpierw były narzekania, że ogóry. A jak te "ogóry" zaczęły robić niespodzianki i grać jak równy z równym, to narzekania, że "co to ma być"...
Nie dogodzisz.
RPA - może nie do końca ogóry, ale na mecz z Meksykiem praktycznie nie dojechali...
Katar - owszem, wywalczył remis, ale absolutna dominacja Szwajcarów...
Curacao - 7:1 z Niemcami...
Cabo Verde - może i remis, ale mecz zabity obroną w jedenastu...
Jedynie Haiti i Nowa Zelandia coś pokazały - ale z kim... Ogóry zabijają futbol.
Trochę nie na temat, ale muszę pochwalić TVP Sport który dał możliwość oglądania meczów bez komentatorów.
Nazywa się to "Transmisja z atmosferą stadionu". Miłośnicy piłki kopanej pewnie już to znają, ale dla mnie to nowe odkrycie.
Wreszcie znowu z przyjemnością mogę oglądać mecze, bez słuchania pierdolenia komentatorów których słowa są jak strumień świadomości który powinien pozostać offline, albo słowotok z uszkodzonego filtra rzeczywistości.