A co po tych 170 dniach stanie się z grą lub pieniędzmi? Bo jeżeli oddadzą, to co za problem kupić znowu.
Niezly zamordyzm. Co jeszcze mam robic? Codziennie sie logowac i pokazywac fujarke urzednikowi z Sony zeby mi pozwolil laskawie zagrac w gre?
Jakby nie czytali zawartości newsa to temat dotyczy Japonii. Do tego do końca nie wiadomo czy oni będą mieli 170 dni na aktywacje dotaków do gry czy samej gry.
Jprdl, wydaje mi się że ludzie muszą zrobić gównoburzę ze wszystkiego. Niech mi ktoś podrzuci pomysł, dlaczego po zakupieniu gry miałbyn przez PÓŁ roku jej nie aktywować. To tak jakbyś kupił auto i przez PÓŁ roku dalej jeździł autobusem...
Dziwisz się że ludzie oburzają się na pewne tematy ale ty robisz dokładnie to samo.
Jest afera bo trzeba stawiać opór tym firmą, póki nie jest za późno.
170 dni to dopiero początek. Później będzie 160 a dalej 150. Ciekawe do ilu dni zejdą.
Z tego co czytam komunikat rockstar... To nie jest przypadkiem tak, że kod działa 170 dni od daty produkcji pudełka? Bez zależności kiedy kupiłeś? Tak jak żywność. Liczy się data produkcji nie zakupu i termin ważności
Chwila. Przecież te 170 dni liczy się od daty premiery gry. Co w sytuacji jak pierwszy nakład się sprzeda? Każde kolejne wyprodukowane pudełko po premierze ma swoją datę od której liczy się te 170 dni czy co? Co w sytuacji gdy takie pudełko przeleży pół roku w sklepie i ktoś kupi je gdy ważność kodu się skończyła?
Wystarczy np. tak głupia sytuacja, że ktoś kupuje GTA 6 komuś na urodziny i prezent się dubluje. Wiem z doświadczenia, że bez względu na to co zostało zaplanowane z drugim produktem, to potrafi on przeleżeć w domu całkiem długo.
Dobrze, że na pececie nigdy nie będę miał takich problemów 🤪 Tam każdy może sobie pobrać GTA z dowolnego źródła i nawet nagrać grę na płytę BluRay, po czym odpalić ją sobie może nawet 10 lat po premierze
kod z pudełkowej wersji GTA 6 będzie musiał zostać wykorzystany w ciągu 170 dni od wprowadzenia produkcji na rynek
Ale niby jak?
Z takiego komunikatu wynika, że jeśli pudełko zostanie kupione w 171 dniu to gry nie będzie można aktywować. Nie chodzi przypadkiem o kody zakupione online?