Dobra Zmiana: nadchodzi rewolucja, od czarnego złota do brunatnej koszuli

Forum Polityka i Religia
Odpowiedz
11.12.2025 20:19
tomazzi
15
tomazzi
32
Generał

czy na poziomie legislacyjnym w tej lub innej ustawie nie powinno się dodatkowo zabezpieczyć interesy takich osób?
Czekam na propozycję jak to zrobić

11.12.2025 20:59
16
trumpf
11
Generał

Standardowa zagrywka czyli próba ucieczki od tematu (poprzez zalewanie oponenta pytaniami).

To jest akurat klasyka tutejszych silniczkow, oczywistosci trzeba udowadniac, zrodla, jedno dwa? to chyba zart musi byc co najmniej kilkanascie, fimiki potwierdzajace, i najlepiej do tego wszystkiego podpisane wlasna krwia zeznania naocznych swiadkow, inaczej sprawa jest fejkiem, ruska falszywka, albo atencjuszowskim stuntem.

Natomiast ja moja opinie o tym co ma KNF i regulacje do oszustw napisalem juz na poczatku, a zapytalem o sytuacje gdzie KNF powinna faktycznie zadzialac, bo nie dosc, ze sprawy sa uregulowane, to takie sytuacje sa oczywistym dzialaniem wbrew prawu. I moje "zalewanie pytaniami" to raptem jedno pytanie - czy to sie komus tutaj skleja?

Ale co sie dzieje? Pan nie jest z opozycji i niestety umysl silniczka musi wejsc na wysokie obroty bo "nie na temat".
Otoz na temat, jak najbardziej. tylko niestety bija twoich i tu juz sie zaczyna dysonans.

post wyedytowany przez trumpf 2025-12-11 21:00:01
11.12.2025 21:29
Darat
17
Darat
159
Another dude

azzie

Też z checią bym się dowiedział, gdyż każde wypracowane tu rozwiązanie może być z łatwością obalone, a od fachowych rozwiązań są odpowiedni ludzie, którzy biorą za to dobre pieniądze - trzeba naciskać na to władzuchnę - nieważne czy jarka czy dolana, czy kogokolwiek innego :)

lutz

Czy te silniczki są teraz z nami w pokoju? W takim razie skoro reagujesz agresją, podobnie jak jak kolega eg nie pozostaje mi nic innego jak zostawienie cię w swoim błocie, żebyś mógł się nim swobodnie taplać. Podzielę się za to utworem, który skomponowałem specjalnie dla ciebie. Tak na pożegnanie :)

"Na maga"

Masz czapkę z napisem Maga, bujnie czerwoną,
Szata niby angielska, lecz tanizną skażoną.
Z onuc z daleka czuć mocną woń rosyjską,
A z pyska plujesz trucizną - lepką, gorzką, jadowitą

post wyedytowany przez Darat 2025-12-11 21:40:01
11.12.2025 17:26
415
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Mianoliito
23
Senator

Zachęcony felietonem Wosia o nowej strategii USA przeczytałem fragmenty dotyczące europy i faktycznie, nic tam nie ma o jakimś wyjściu z USA z europy, nie ma tam żadnych kontrowersji - To wszystko wygląda jak kolejne wprowadzanie elektoratu w panikę moralną

https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2025/12/2025-National-Security-Strategy.pdf

https://wydarzenia.interia.pl/felietony/news-pare-slow-prawdy-o-strategii-trumpa,nId,22497462

11.12.2025 18:00
415.1
2
trumpf
11
Generał

Na twitterku bylo juz pare analiz tego dokumentu, ostanio chyba pani Rybinska u Jankego.

Napisalem to juz wczoraj chyba, Trump wyartykuowal glosno to o czym wszyscy wiedza ale nikt nie powie, tutaj na forum nie mozna raczej oczekiwac racjonalnego podejscia bo generalnie masz tylko powtarzanie tego co jest w publikatorach doprawione ruskimi onucami i pomaranczowym kretynem, towarzystwo jest tak rozemocjonowane ze ciezko bedzie im sie poskladac do kupy, nawet taki Merz nie jest w stanie pomoc.

11.12.2025 19:05
tomazzi
415.2
2
tomazzi
32
Generał

Czyny, nie słowa

11.12.2025 21:37
Viti
416
odpowiedz
Viti
286
Dziadek Pterodaktyl
Forum Forum Polityka i Religia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl