Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier sportowych XBOX 360

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Sportowe na platformę: XBOX 360. Znajdziesz tu ponad 20 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry 2014 FIFA World Cup Brazil - rehabilitacja po Euro 2012
Recenzja gry 2014 FIFA World Cup Brazil - rehabilitacja po Euro 2012

recenzja gry15 kwietnia 2014

Po odwalonych na jedno kopyto wirtualnych Mistrzostwach Europy sprzed dwóch lat ekipa EA Sports ponownie podchodzi do turniejowej tematyki. Tym razem jednak zdecydowanie poważniej i skrupulatniej.

Konkurencja niepotrzebna – recenzja gry NBA 2K13
Konkurencja niepotrzebna – recenzja gry NBA 2K13

recenzja gry11 października 2012

Seria NBA 2K wraca na błyszczący parkiet z kilkoma ciekawymi zmianami w strukturze gry i demoluje wszystkich niedowiarków już po pierwszej kwarcie. Potencjalni konkurenci mogą spokojnie grzać miejsce na ławce.

Recenzja gry FIFA 13 - piłkarska seria dalej na topie
Recenzja gry FIFA 13 - piłkarska seria dalej na topie

recenzja gry27 września 2012

Jak mawia klasyk, FIFA „idzie cały czas do przodu” – FIFA 13 potwierdza wysokie aspiracje autorów i pokazuje, że piłkarskie emocje mogą osiągnąć jeszcze wyższy poziom.

Wolniej znaczy lepiej – recenzja gry Pro Evolution Soccer 2013
Wolniej znaczy lepiej – recenzja gry Pro Evolution Soccer 2013

recenzja gry24 września 2012

Tegoroczny sezon piłkarskich symulatorów zapowiada się niezwykle emocjonująco. Wysoką formę na boisku wykazuje nowy PES – aż szkoda, że poza murawą prawie wszystko nadal po staremu.

Złota piłka prosto z ulicy – recenzja gry FIFA Street
Złota piłka prosto z ulicy – recenzja gry FIFA Street

recenzja gry15 marca 2012

Zamieniamy trawę na lśniące posadzki, a ogromne boiska na małe place i hale – FIFA Street powraca w zupełnie nowej, poważniejszej oprawie i z wieloma ciekawymi rozwiązaniami. Sprawdzamy, czy wyjście na ulicę nie skończy się groźną kontuzją.

Wielki powrót białego szaleństwa - recenzja gry SSX
Wielki powrót białego szaleństwa - recenzja gry SSX

recenzja gry13 marca 2012

Uznana seria gier ze snowboardem w roli głównej wreszcie została wybudzona z długiego zimowego snu. Wygląda na to, że nowe SSX wywoła wielką lawinę, która bez reszty porwie fanów efektownej i niczym nieskrępowanej zabawy.

To nie jest sport dla słabych ludzi - recenzja gry UFC Undisputed 3
To nie jest sport dla słabych ludzi - recenzja gry UFC Undisputed 3

recenzja gry23 lutego 2012

UFC Undisputed 3 to jedyna dostępna gra oferująca możliwość toczenia pojedynków w formule MMA, w ramach najbardziej znanych federacji tego sportu – Ultimate Fighting Championship i PRIDE. W naszej recenzji sprawdzamy czy również najlepsza.

Jedna z najlepszych sportówek w historii - recenzja gry NBA 2K12
Jedna z najlepszych sportówek w historii - recenzja gry NBA 2K12

recenzja gry18 października 2011

Fani koszykówki po raz drugi skazani są tylko i wyłącznie na grę sygnowaną logiem 2K Sports. Czy po fantastycznej NBA 2K11 czeka nas kolejna niesamowicie grywalna produkcja?

Wciąż w wysokiej formie - recenzja gry FIFA 12
Wciąż w wysokiej formie - recenzja gry FIFA 12

recenzja gry27 września 2011

Piłkarską jesień czas zacząć! Czy szereg zmian zastosowanych w nowej FIF-ie okaże się strzałem w dziesiątkę?

UFC Personal Trainer - recenzja gry
UFC Personal Trainer - recenzja gry

recenzja gry19 lipca 2011

UFC Personal Trainer to kolejna gra fitnessowa wykorzystująca kontroler ruchowy Kinect. Tym razem zabawy w tym mało, ale za to można porządnie poćwiczyć.

Shaun White Skateboarding - recenzja gry
Shaun White Skateboarding - recenzja gry

recenzja gry9 listopada 2010

Po niezbyt udanej grze snowboardowej Ubisoft i Shaun White po raz drugi próbują swych sił w produkcji sportowej, tym razem zamieniając śnieżne stoki na zabawę z deskorolką. Czy Shaun White Skateboarding zagrozi pozycji króla ulicy – Tony’ego Hawka?

NBA 2K11 - recenzja gry
NBA 2K11 - recenzja gry

recenzja gry28 października 2010

„Jego Powietrzna Wysokość” – Michael Jordan – znów w akcji, tym razem jako twarz najnowszej odsłony popularnej serii gier z basketem w roli głównej! Czy NBA 2K11 to produkcja na miarę legendarnej gwiazdy najlepszej koszykarskiej ligi świata?

FIFA 11 - recenzja gry
FIFA 11 - recenzja gry

recenzja gry1 października 2010

Oczekiwany debiut „jedenastki” uświadamia dwie proste rzeczy: jeszcze nigdy FIFA nie była tak zachowawcza w stosunku do poprzedniczki. Jeszcze nigdy nie była też tak bardzo grywalna.

UFC Undisputed 2010 - recenzja gry
UFC Undisputed 2010 - recenzja gry

recenzja gry15 lipca 2010

Mieszane sztuki walki, czyli tak zwane MMA, zdobywają na świecie coraz większą popularność. Czy dzięki UFC 2010 sport ten ma szansę rozpowszechnić się także wśród gier wideo?

2010 FIFA World Cup South Africa - recenzja gry
2010 FIFA World Cup South Africa - recenzja gry

recenzja gry30 kwietnia 2010

2010 FIFA World Cup South Africa trafiła do sklepów. Sprawdziliśmy, czy mundialowe wydanie FIFY zasługuje, by kupili je nie tylko najwięksi fani serii.

FIFA 10 - recenzja gry
FIFA 10 - recenzja gry

recenzja gry2 października 2009

Autorzy nie obiecywali rewolucji. FIFA 10 na PlayStation 3 to tylko poprawiona wersja poprzedniczki. Zarazem jednak mamy tu do czynienia z najlepszą futbolową grą na rynku.

Fight Night Round 4 - recenzja gry
Fight Night Round 4 - recenzja gry

recenzja gry3 lipca 2009

Żeby zagrać w Fight Night Round 4 nie musisz lubić boksu. Naprawdę trudno o lepszą rekomendację.

Skate 2 - recenzja gry
Skate 2 - recenzja gry

recenzja gry3 lutego 2009

Skate zyskał przychylność graczy zupełnie nowym podejściem do tematu i genialnym systemem wykonywania tricków. Część druga bije swojego poprzednika na głowę i to pod każdym względem. Sprawdźcie sami!

FaceBreaker - recenzja gry
FaceBreaker - recenzja gry

recenzja gry15 sierpnia 2008

Nowatorskie, ciekawe, żartobliwe spojrzenie na boks. Masz ochotę nakłaść Boskiemu Romeo? Tylko w Facebreaker!

Beijing 2008 - The Official Video Game of the Olympic Games - recenzja gry
Beijing 2008 - The Official Video Game of the Olympic Games - recenzja gry

recenzja gry8 sierpnia 2008

Pekin 2008 to gra, która próbuje wprowadzić troszkę świeżości do starego jak świat systemu rozgrywki typowego dla tytułów sportowych. Niestety, nie wszystko firmie Eurocom Entertainment Software wyszło tak, by gracze mogli być w pełni zadowoleni...

Don King Presents: Prizefighter - recenzja gry
Don King Presents: Prizefighter - recenzja gry

recenzja gry23 lipca 2008

Prizefighter miał pokazać, że jest grą dla prawdziwych pasjonatów, którzy na Facebreakera zareagują ironicznym uśmieszkiem, którzy docenią otoczkę i wszystkie zgromadzone w grze smaczki. To wszystko miało być i... niby jest, ale... jakby nie było.

Recenzja gry UEFA Euro 2008 - konsole robią to lepiej niż blaszaki
Recenzja gry UEFA Euro 2008 - konsole robią to lepiej niż blaszaki

recenzja gry6 czerwca 2008

Konsolowa UEFA 2008 jest pod każdym względem lepsza od wersji na blaszaki. Poczynając od menu, poprzez wybór trybów kariery, świetny multiplayer, na odwzorowaniu stadionów skończywszy. Jak się chce, to można.

FIFA 08 - recenzja gry
FIFA 08 - recenzja gry

recenzja gry2 października 2007

Kolejna odsłona legendarnej serii piłkarskiej poraża przede wszystkim next-genową grafiką. Na szczęście to nie jedyne atrakcje, jakie oferują Ronaldinho, Ebi Smolarek i pozostałych 15 tys. graczy.

NBA Street Homecourt - recenzja gry
NBA Street Homecourt - recenzja gry

recenzja gry11 kwietnia 2007

Jeżeli kogoś nudzi typowa piłka koszykowa prezentowana w serii NBA od EA Sports, to niech sięgnie po Homecourt – najnowszą wariację na temat amerykańskiej koszykówki.