Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier sportowych PS4

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Sportowe na platformę: PS4. Znajdziesz tu 10 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry FIFA 19 – najlepsza odsłona ostatnich lat?
Recenzja gry FIFA 19 – najlepsza odsłona ostatnich lat?

recenzja gry26 września 2018

Dzięki licencji na Ligę Mistrzów oraz dającym zaskakująco dużo frajdy trybom „House Rules” FIFA 19 zrobi furorę przy spotkaniach z zakochanymi w futbolu znajomymi. Szkoda tylko, że w modułach dla samotnych graczy innowacji nie ma praktycznie wcale.

Recenzja gry FIFA 18 – kolejny udany sezon
Recenzja gry FIFA 18 – kolejny udany sezon

recenzja gry2 października 2017

FIFA 18 proponuje spokojną ewolucję dotychczasowych rozwiązań. Mamy zmiany w trybie fabularnym, karierze, poruszaniu się zawodników i tempie akcji, ale rewolucji tu nie uświadczycie. Tylko czy to źle? W końcu zwycięskiego składu się nie zmienia…

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2018 – lepsze przyjacielem dobrego
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2018 – lepsze przyjacielem dobrego

recenzja gry11 września 2017

Czas na powrót na wirtualne boiska! Jako pierwsza do boju staje nowa część serii Pro Evolution Soccer – odsłona z numerkiem 2018 znów tanio nie sprzeda skóry FIF-ie.

Recenzja gry FIFA 17 - trzy punkty w nieco wymęczonym stylu
Recenzja gry FIFA 17 - trzy punkty w nieco wymęczonym stylu

recenzja gry22 września 2016

„Droga do sławy” to najbardziej oczekiwana nowość w FIF-ie 17 – na szczęście nie jest to jedyna nowinka. Wirtualna piłka od EA to jednak tym razem pasmo niekoniecznie trafionych decyzji.

Recenzja Pro Evolution Soccer 2017 – wysoki poziom serii PES utrzymany
Recenzja Pro Evolution Soccer 2017 – wysoki poziom serii PES utrzymany

recenzja gry17 września 2016

Rozpoczynamy kolejną piłkarską jesień, która tym razem zapowiada się znakomicie. Potwierdza to nowy PES, który sygnalizuje wysoką formę i daje mnóstwo podstaw do tego, by nie sadzać go na ławce przez cały najbliższy sezon.

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2016 - zwyżka formy konsolowego PES-a
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2016 - zwyżka formy konsolowego PES-a

recenzja gry14 września 2015

Najnowsza odsłona serii Pro Evolution Soccer pokazuje, jak powinna wyglądać „profesjonalna ewolucja” gry piłkarskiej. Konami rozpoczyna ten sezon z mocnym przytupem.

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2015 - FIFA znów ma rywala, ale na next-genach
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2015 - FIFA znów ma rywala, ale na next-genach

recenzja gry18 listopada 2014

Nowa generacja konsol to również nowa generacja futbolu – Konami zrobiło spory krok naprzód i sprawiło, że z rozgrywki w PES-a można czerpać niekłamaną radość. To gra, która wreszcie spełnia oczekiwania fanów tej serii.

Recenzja gry FIFA 15 – next-genowy silnik na pełnych obrotach
Recenzja gry FIFA 15 – next-genowy silnik na pełnych obrotach

recenzja gry28 września 2014

Tegoroczna FIFA jest jak ostatni oddech mijającego lata – szereg zmian i wprowadzenie silnika Ignite sprawia, że od emocji robi nam się bardzo gorąco, a zaraz potem do akcji wkracza duet polskich komentatorów i momentalnie z ekranu wieje chłodem.

Recenzja gry NBA 2K14 - nowa generacja wirtualnej koszykówki
Recenzja gry NBA 2K14 - nowa generacja wirtualnej koszykówki

recenzja gry9 grudnia 2013

NBA 2K14 na PS4 wygrywa nie tylko ze swoją bezpośrednią konkurencją, ale i z wcześniejszą wersją na PS3 czy X360 – odsłona na konsole nowej generacji to prawdziwa prezentacja technicznej siły tego sprzętu i koszykarskiej potęgi 2K Sports.

Recenzja gry FIFA 14 na PS4 - silnik Ignite robi różnicę
Recenzja gry FIFA 14 na PS4 - silnik Ignite robi różnicę

recenzja gry2 grudnia 2013

Trudno było oczekiwać, że FIFA 14 na konsole nowej generacji okaże się rewolucyjna w każdym aspekcie – dokonała się za to ewolucja, która pozwala pójść tej serii w dobrym kierunku.