Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier towarzyskich XBOX 360

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Towarzyskie na platformę: XBOX 360. Znajdziesz tu ponad 10 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry Rocksmith - Guitar Hero bez plastiku
Recenzja gry Rocksmith - Guitar Hero bez plastiku

recenzja gry15 listopada 2012

Potencjalnie przełomowa gra muzyczna Ubisoftu zadebiutowała w końcu na naszym rynku. W recenzji sprawdzamy, czy szarpanie za struny prawdziwej gitary dostarcza tyle samo frajdy co zabawa plastikowymi atrapami.

DJ Hero 2 - recenzja gry
DJ Hero 2 - recenzja gry

recenzja gry4 listopada 2010

DJ Hero – marka, która odświeżyła rynek gier muzycznych, powraca z sequelem, poprawionym w każdym calu. Zapomnijcie o gitarach i perkusji, w tym sezonie znowu rządzą gramofony.

Guitar Hero: Warriors of Rock - recenzja gry
Guitar Hero: Warriors of Rock - recenzja gry

recenzja gry29 września 2010

W Warriors of Rock firma Neversoft próbuje zmienić wizerunek serii Guitar Hero. Po bardziej „rodzinnym” graniu z Guitar Hero: World Tour i Guitar Hero 5 powracamy do rockowych korzeni z czasów drugiej i trzeciej części gry.

The Beatles: Rock Band - recenzja gry
The Beatles: Rock Band - recenzja gry

recenzja gry14 września 2009

The Beatles: Rock Band jest historycznym wydarzeniem. Jest to bez wątpienia najpełniej i najlepiej wykorzystana licencja, jaka trafiła w ręce twórców gier.

Guitar Hero: Greatest Hits - recenzja gry
Guitar Hero: Greatest Hits - recenzja gry

recenzja gry2 lipca 2009

Z pewnością Guitar Hero: Greatest Hits nie jest największym hitem w kilkuletniej historii serii. Jednakże bez wątpienia jest to udana kompilacja najlepszych jej elementów.

Guitar Hero: Metallica - recenzja gry
Guitar Hero: Metallica - recenzja gry

recenzja gry15 kwietnia 2009

Współpraca Neversoft z Metalliką, to najlepsze, co mogło przytrafić się serii Guitar Hero. Otrzymaliśmy prawdziwie wybuchową mieszankę.

Guitar Hero: World Tour - recenzja gry
Guitar Hero: World Tour - recenzja gry

recenzja gry19 grudnia 2008

Wraz z premierą Guitar Hero: World Tour seria ta przestała być wyłącznie gitarowa. Teraz jest taka jak Rock Band, a w pewnych elementach nawet przewyższa tę konkurencyjną markę.

Rock Band - recenzja gry
Rock Band - recenzja gry

recenzja gry21 lipca 2008

Nie każdy może stanąć na scenie i chwycić za mikrofon, gitarę czy zasiąść za perkusją. Szczęśliwie z pomocą przychodzą gry, dzięki którym możemy wcielić się w cały zespół muzyczny.

Guitar Hero: Aerosmith - recenzja gry
Guitar Hero: Aerosmith - recenzja gry

recenzja gry14 lipca 2008

Naprawdę byłem optymistycznie nastawiony do Guitar Hero: Aerosmith. Jednak jak to, niestety, czasami w życiu bywa – owoc pracy Neversoft Entertainment przerósł moje najgorsze obawy.

Guitar Hero III: Legends of Rock - recenzja gry
Guitar Hero III: Legends of Rock - recenzja gry

recenzja gry11 grudnia 2007

Jeśli kiedykolwiek marzyłeś o karierze muzyka, ta gra mocno podrażni twoją ambicję.

Guitar Hero II - recenzja gry
Guitar Hero II - recenzja gry

recenzja gry26 kwietnia 2007

Gra potwornie wciąga i to nie tylko zapalonych graczy, ale również inne osoby, które przypadkiem znajdą się w zasięgu jej działania.