Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje bijatyk XBOX 360

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Bijatyki na platformę: XBOX 360. Znajdziesz tu ponad 10 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry Injustice: Gods Among Us od twórców Mortal Kombat
Recenzja gry Injustice: Gods Among Us od twórców Mortal Kombat

recenzja gry19 kwietnia 2013

Po Mortal Kombat z 2011 roku studio NetherRealm wróciło do pierwszej ligi twórców bijatyk. W recenzji sprawdzamy, czy kolejna gra Eda Boona, Injustice: Gods Among Us, obroni ten tytuł.

Burza z ninjobiciem – recenzja Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations
Burza z ninjobiciem – recenzja Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

recenzja gry6 kwietnia 2012

Studio CyberConnect2 wypuściło kolejną odsłonę cyklu bijatyk o Naruto. Chociaż gra nie jest doskonała i nie zawiera zbyt wielu nowości, nadal potrafi bawić.

Uliczny wojownik pomnożony Żelazną pięścią - recenzja gry Street Fighter x Tekken
Uliczny wojownik pomnożony Żelazną pięścią - recenzja gry Street Fighter x Tekken

recenzja gry21 marca 2012

Capcom zawsze wypuszczał wiele odsłon Street Fightera. Tym razem mamy do czynienia z czymś niezwykłym – crossoverem z serią Tekken, a w szczególności z jej „tagową” odmianą. Jak wypada starcie Ryu z Kazuyą? Odpowiedź znajdziecie w recenzji.

Recenzja Soulcalibur V - testujemy kandydata do bijatyki roku
Recenzja Soulcalibur V - testujemy kandydata do bijatyki roku

recenzja gry3 lutego 2012

Soulcalibur V, najnowsza odsłona popularnej serii firmy Namco Bandai, wydawała się murowanym kandydatem do tytułu bijatyki roku. W recenzji sprawdzamy, czy twórcy wykorzystali potencjał.

Mortal Kombat - recenzja gry
Mortal Kombat - recenzja gry

recenzja gry27 kwietnia 2011

Mortal Kombat powraca w wielkim stylu – gra znowu jest bezkompromisowa, brutalna i szalenie wciągająca. Jakie niespodzianki przygotowali twórcy ze studia NetherRealm?

Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - recenzja gry
Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds - recenzja gry

recenzja gry2 marca 2011

Marvel vs. Capcom 3 to wilk w owczej skórze. Pod szaloną, wesołą oprawą i porywającym zderzeniem światów kryje się trudny do opanowania system walki, zabugowany multiplayer i skromna liczba trybów zabawy. Tylko dla hardcore’owych fanów bijatyk.

Street Fighter IV - recenzja gry
Street Fighter IV - recenzja gry

recenzja gry26 lutego 2009

Stary mistrz powraca i jednym shoryukenem niszczy całą konkurencję. Kombatanci wyciągajcie zakurzone Arcade Sticki i rozprostowujcie palce. Czeka Was długa walka.

Mortal Kombat vs DC Universe - recenzja gry
Mortal Kombat vs DC Universe - recenzja gry

recenzja gry8 grudnia 2008

Nowa gra Midway może okazać się zarówno zbawieniem, jak i gwoździem do trumny dla borykającej się z poważnymi problemami finansowymi firmy. Tym razem Ed Boon i spółka musieli postawić wszystko na jedną kartę.

Soulcalibur IV - recenzja gry
Soulcalibur IV - recenzja gry

recenzja gry4 września 2008

Do znakomitych bijatyk obecnej generacji dołącza wielce oczekiwany Soul Calibur IV. Czy jest w stanie zmierzyć się z bardzo mocnymi Dead or Alive 4 i Virtua Fighter 5?

Def Jam: Icon - recenzja gry
Def Jam: Icon - recenzja gry

recenzja gry10 kwietnia 2007

Ogólnie mówiąc Def Jam: Icon jest całkiem przyjemną bijatyką, w którą z przyjemnością pograją osoby niespecjalnie przepadające za spędzaniem wielu godzin na wkuwaniu na pamięć kombosów i rewersali.

Dead or Alive 4 - recenzja gry
Dead or Alive 4 - recenzja gry

recenzja gry24 lutego 2006

Plastikowe twarze, ogromne, falujące biusty i seksowna bielizna. Czyżby kolejny magazyn dla prawdziwych facetów? Możliwe, gdyby nie jeden drobny szczegół. Posiadaczki wymienionych walorów okopują się nawzajem po wszystkich płaszczyznach.