Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje bijatyk PC

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Bijatyki na platformę: PC. Znajdziesz tu 8 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry Dragon Ball FighterZ – „Smocze Kule” doczekały się niezłej bijatyki
Recenzja gry Dragon Ball FighterZ – „Smocze Kule” doczekały się niezłej bijatyki

recenzja gry22 stycznia 2018

FighterZ spełni wszystkie marzenia fanów Dragon Balla, oferując przepiękne, świetnie wyglądające walki, przystępny system walki i tony fanserwisu oraz nawiązań do kultowego anime.

Recenzja gry Street Fighter V: Arcade Edition – najlepsza bijatyka na rynku
Recenzja gry Street Fighter V: Arcade Edition – najlepsza bijatyka na rynku

recenzja gry18 stycznia 2018

Po dwóch latach od rozczarowującej premiery, piąty Street Fighter w końcu staje się tytułem, którym powinien być od początku – wspaniałą bijatyką, wypełnioną po brzegi zawartością i oferującą świetny system walki.

Recenzja gry Tekken 7 – to nie jest tryumfalny powrót króla
Recenzja gry Tekken 7 – to nie jest tryumfalny powrót króla

recenzja gry4 czerwca 2017

Walki w Tekkenie 7 są tak samo przyjemne jak zawsze. I to najlepsze, co można powiedzieć o tej bijatyce. Niestety, cała otoczka towarzysząca starciom wypada blado – nie tylko na tle konkurencji, ale też poprzednich odsłon cyklu.

Recenzja gry Injustice 2 – kiedy bijatyka spotyka RPG
Recenzja gry Injustice 2 – kiedy bijatyka spotyka RPG

recenzja gry19 maja 2017

Injustice 2 naprawia błędy poprzedniej części, wprowadza nowatorskie pomysły i łączy przystępność z głębią systemu walki. W efekcie uzyskujemy pozycję wartą zainteresowania dla każdego fana bijatyk.

Recenzja gry Dragon Ball: Xenoverse 2 - za mało nowości
Recenzja gry Dragon Ball: Xenoverse 2 - za mało nowości

recenzja gry2 listopada 2016

Druga odsłona serii Dragon Ball: Xenoverse stawia na sprawdzone wcześniej rozwiązania, ale trudno uznać to za pozytyw. Od sequela takiej gry oczekujemy zdecydowanie więcej.

Recenzja gry Mortal Kombat na PC - fatality dla klawiatur
Recenzja gry Mortal Kombat na PC - fatality dla klawiatur

recenzja gry10 lipca 2013

Mortal Kombat powraca na pecety w konwersji dziewiątej odsłony serii z 2011 roku. W recenzji udowadniamy, że chociaż nie jest to „flawless victory”, gra na pewno spodoba się fanom cyklu i zrobi „fatality” ich klawiaturom.

Street Fighter IV - recenzja gry
Street Fighter IV - recenzja gry

recenzja gry16 lipca 2009

Gracze pecetowi nareszcie doczekali się wyśmienitej bijatyki, którą można odpalić bez konieczności korzystania z emulatorów innych platform. Street Fighter IV to najlepsza obecnie gra walki na PC.

Rag Doll Kung Fu - recenzja gry
Rag Doll Kung Fu - recenzja gry

recenzja gry24 listopada 2005

Mark Healey, pracownik Lionhead Studios, wpadł na pomysł stworzenia dość innowacyjnej gry, a prace nad nią realizował po godzinach, zostając dłużej w pracy. Nie ma to, jak po ciężkim dniu pisania gier dla firmy, odprężyć się przy własnym produkcie.