Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje gier sportowych PC

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Sportowe na platformę: PC. Znajdziesz tu ponad 120 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry FIFA 19 – najlepsza odsłona ostatnich lat?
Recenzja gry FIFA 19 – najlepsza odsłona ostatnich lat?

recenzja gry26 września 2018

Dzięki licencji na Ligę Mistrzów oraz dającym zaskakująco dużo frajdy trybom „House Rules” FIFA 19 zrobi furorę przy spotkaniach z zakochanymi w futbolu znajomymi. Szkoda tylko, że w modułach dla samotnych graczy innowacji nie ma praktycznie wcale.

Recenzja gry FIFA 18 – kolejny udany sezon
Recenzja gry FIFA 18 – kolejny udany sezon

recenzja gry2 października 2017

FIFA 18 proponuje spokojną ewolucję dotychczasowych rozwiązań. Mamy zmiany w trybie fabularnym, karierze, poruszaniu się zawodników i tempie akcji, ale rewolucji tu nie uświadczycie. Tylko czy to źle? W końcu zwycięskiego składu się nie zmienia…

Recenzja gry Steep - alpejska stypa
Recenzja gry Steep - alpejska stypa

recenzja gry10 grudnia 2016

Ekstremalne sporty mają rzeszę fanów, którzy zasługują na dobrą grę. Steep niestety do nich nie należy.

Recenzja gry FIFA 17 na PC – gracze równi wobec wirtualnego futbolu
Recenzja gry FIFA 17 na PC – gracze równi wobec wirtualnego futbolu

recenzja gry5 października 2016

W odróżnieniu od pecetowego portu PES-a 2017 FIFA 17 w wersji na komputery osobiste dorównuje poziomem wydaniom konsolowym. Poziomem, który naprawdę zadowala.

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2017 na PC – zmian jak na lekarstwo
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2017 na PC – zmian jak na lekarstwo

recenzja gry24 września 2016

Pecetowi fani futbolu nie mają lekko – kiedyś ignorowali ich twórcy FIF-y, dziś to samo robią producenci PES-a. I to już któryś raz z rzędu.

Recenzja dodatku UEFA Euro 2016 do gry Pro Evolution Soccer 2016
Recenzja dodatku UEFA Euro 2016 do gry Pro Evolution Soccer 2016

gramy dalej2 kwietnia 2016

Ostatnie wielkie imprezy sportowe nie miały zbyt wielkiego szczęścia do udanych gier komputerowych – ten trend kontynuuje rozpoczynające się w czerwcu UEFA Euro 2016.

Recenzja gry FIFA 16 - rok małej stagnacji
Recenzja gry FIFA 16 - rok małej stagnacji

recenzja gry27 września 2015

Po latach przewagi FIF-y nad PES-em rywalizacja na wirtualnych boiskach wreszcie zaczęła się wyrównywać. Co więcej – w produkcję studia EA Sports gra się zaskakująco... inaczej.

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2016 - okrojonego portu na PC
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2016 - okrojonego portu na PC

recenzja gry14 września 2015

Konami po raz kolejny sprawia graczom pecetowym przykrą niespodziankę, serwując im wersję gorszej jakości niż w przypadku edycji konsolowych. Mimo to i tak jest lepiej niż w poprzednich latach.

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2015 - pecet na spalonym
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2015 - pecet na spalonym

recenzja gry10 listopada 2014

Dziwna jest taktyka panów z Konami. Tegoroczna edycja Pro Evolution Soccer została na pecetach zwyczajnie potraktowana po macoszemu. Oby nie odbiło się to czkawką.

Recenzja gry FIFA 15 – next-genowy silnik na pełnych obrotach
Recenzja gry FIFA 15 – next-genowy silnik na pełnych obrotach

recenzja gry28 września 2014

Tegoroczna FIFA jest jak ostatni oddech mijającego lata – szereg zmian i wprowadzenie silnika Ignite sprawia, że od emocji robi nam się bardzo gorąco, a zaraz potem do akcji wkracza duet polskich komentatorów i momentalnie z ekranu wieje chłodem.

Recenzja gry Football Manager 2014 - u monopolisty bez zmian
Recenzja gry Football Manager 2014 - u monopolisty bez zmian

recenzja gry28 października 2013

Football Manager 2014 to przede wszystkim solidne szlify poprzedniej części i kilka mniej lub bardziej znaczących poprawek. Mimo wszystko gra dalej trzyma niezmiernie wysoki poziom i potrafi wciągnąć na długie godziny.

Recenzja gry FIFA 14 - bez wielkich zmian, za to z polską Ekstraklasą
Recenzja gry FIFA 14 - bez wielkich zmian, za to z polską Ekstraklasą

recenzja gry27 września 2013

Nowa FIFA to krok w stronę rozgrywki z większą głębią taktycznej, ale jednak pozbawiona kluczowych zmian w zakresie gameplay’u – czy produkcja EA Sports to nadal gratka dla fanów futbolu?

Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2014 - gdzie ta rewolucja?
Recenzja gry Pro Evolution Soccer 2014 - gdzie ta rewolucja?

recenzja gry23 września 2013

Pierwsza odsłona tradycyjnego pojedynku między FIF-ą a PES-em właśnie się zaczęła i choć zapowiedzi były inne, to produkcja Konami wychodzi z tego starcia lekko poobijana i obolała.

Recenzja gry Pro Cycling Manager 2013 - Tour de France bez dopingu
Recenzja gry Pro Cycling Manager 2013 - Tour de France bez dopingu

recenzja gry1 lipca 2013

Największy wyścig kolarski roku – Tour de France - już trwa. Tymczasem zachęcamy Was do przeczytania recenzji Pro Cycling Managera 2013, czyli kolejnej odsłony sportowej serii doświadczonego studia Cyanide.

Recenzja gry Lords of Football - menadżera piłkarskiego z Simsami w tle
Recenzja gry Lords of Football - menadżera piłkarskiego z Simsami w tle

recenzja gry15 kwietnia 2013

Choć wszystko miało działać sprawnie i na najwyższym poziomie, to czasami czujemy się jak na wiejskim boisku, obserwując rozgrywkę w jedno podanie – Lords of Football to gra, w której niewiele rzeczy wyszło zgodnie z planem.

Recenzja gry Football Manager 2013 - powrót króla!
Recenzja gry Football Manager 2013 - powrót króla!

recenzja gry6 listopada 2012

Tegoroczna edycja Football Managera znacząco różni się od poprzednich odsłon. Zmiany wprowadzone przez SI Games można porównać z rewolucją jaką było zastosowanie silnika 3D w wyświetlaniu meczów kilka lat temu.

Recenzja gry FIFA 13 - piłkarska seria dalej na topie
Recenzja gry FIFA 13 - piłkarska seria dalej na topie

recenzja gry27 września 2012

Jak mawia klasyk, FIFA „idzie cały czas do przodu” – FIFA 13 potwierdza wysokie aspiracje autorów i pokazuje, że piłkarskie emocje mogą osiągnąć jeszcze wyższy poziom.

(Prawie) olimpijski spokój – recenzja gry London 2012
(Prawie) olimpijski spokój – recenzja gry London 2012

recenzja gry16 lipca 2012

Wielkie sportowe emocje związane z Igrzyskami Olimpijskimi w Londynie rozpoczną się już za kilkanaście dni, tymczasem SEGA serwuje wirtualną namiastkę oczekiwanych przez wielu chwil. Sprawdzamy, czy twórcy nie popełnili falstartu.

Mistrzowska beznadzieja – recenzja gry UEFA EURO 2012
Mistrzowska beznadzieja – recenzja gry UEFA EURO 2012

recenzja gry27 kwietnia 2012

Na miesiąc przed startem długo oczekiwanych Mistrzostw Europy w Polsce i na Ukrainie ekipa EA Sports serwuje okolicznościową grę piłkarską. Niestety, robi to w najgorszym z możliwych stylów.

Piłka ręczna 12 - recenzja gry o szczypiorniaku
Piłka ręczna 12 - recenzja gry o szczypiorniaku

recenzja gry31 stycznia 2012

Sukcesy Polaków w piłce ręcznej przyciągają kolejnych zainteresowanych do tej dziedziny sportu. Czy gra prosto z Niemiec ma szansę stać się FIF-ą szczypiorniaka?

"Małysz" bez Małysza - recenzja gry Deluxe Ski Jump 4
"Małysz" bez Małysza - recenzja gry Deluxe Ski Jump 4

recenzja gry9 stycznia 2012

Małysz zakończył karierę skoczka i wybrał się do Dakaru. Jussi Koskela na szczęście nigdzie się nie wybiera i dalej rozwija swój pomysł. Czwarta część Deluxe Ski Jump to kawał dobrej gry zręcznościowej.

Szlifowania diamentu ciąg dalszy - recenzja gry Football Manager 2012
Szlifowania diamentu ciąg dalszy - recenzja gry Football Manager 2012

recenzja gry25 października 2011

Football Manager 2012 to kolejny mały krok SI Games w stronę perfekcji. Gra jak zwykle prezentuje bardzo wysoki poziom!

Konkurencja znów w tyle - recenzja gry Pro Evolution Soccer 2012
Konkurencja znów w tyle - recenzja gry Pro Evolution Soccer 2012

recenzja gry12 października 2011

Tego samego dnia co gra firmy EA Sports, na półki sklepowe trafił największy konkurent FIF-y – Pro Evolution Soccer 2012. Czy japońska kopanka ma podstawy, by z powodzeniem zawalczyć o tron?

Wciąż w wysokiej formie - recenzja gry FIFA 12
Wciąż w wysokiej formie - recenzja gry FIFA 12

recenzja gry27 września 2011

Piłkarską jesień czas zacząć! Czy szereg zmian zastosowanych w nowej FIF-ie okaże się strzałem w dziesiątkę?