Dlaczego moje zyski zaczęły maleć? | Pizza Connection 3
Topniejąca gotówka? Sprawdź nasze porady dotyczące zwiększenia zarobków w Pizza Connection 3.
Aktualizacja:
Jest to związane z zadowoleniem klientów. Jeśli będą oni niezadowoleni z twoich usług to zaczną jadać u twojej konkurencji. Możesz dowiedzieć się o ocenie twoich restauracji, klikając na dowolnego przechodnia. Z panelu, który się otworzy dowiesz się do jakiej grupy społecznej należy [1], jego stosunek do twojej sieci oraz do twojej konkurencji [2]. Zobaczysz też szereg ocen, które odnoszą się do różnych aspektów twojej restauracji [3]. Jeśli gwiazdka się zapali to znaczy, że klient jest zadowolony z danego aspektu.

Sprawdź co powoduje niezadowolenie u poszczególnych grup społecznych, sprawdzając zadowolenie ich przedstawicieli. Na tej podstawie, będziesz mógł ocenić co negatywnie odbija się na opinii twojej restauracji i wdrożyć odpowiednie zmiany. Przykładowo, jeśli większość klientów jest niezadowolona z czasu oczekiwania, to będziesz zmuszony do wymiany części personelu na szybszy.
Warto też, ponieść dodatkowy koszt i zainwestować w reklamę. Zachęci ona nowych klientów do zjedzenia w twojej pizzerii. Pamiętaj jednak, że jeśli nie wdrożysz zmian związanych z zadowoleniem, reklama będzie działać tylko przez krótki okres. Nowi klienci również postanowią korzystać z usług konkurencji.
0
- Pizza Connection 3 - poradnik do gry
- Poradnik do gry
- Pytania i odpowiedzi mistrza kuchni
- Jakie są najlepsze przepisy na pizzę? | Pizza Connection 3
- Jak szybko zarobić? | Pizza Connection 3
- W mojej restauracji pojawił się gangster. Co robić? | Pizza Connection 3
- Dlaczego moje zyski zaczęły maleć? | Pizza Connection 3
- Jakie badania przeprowadzić na początku? | Pizza Connection 3
- Czego nie robić w Pizza Connection 3? | Pizza Connection 3
- Pytania i odpowiedzi mistrza kuchni
- Poradnik do gry
Komentarze czytelników
geohound Generał
Pani Agnieszko, chciało się Pani? Ta gra to tragedia nieumywająca się do jedynki i dwójki, zepsuta w każdym calu. Podziwiam wytrwałość.
Zabrania się kopiowanie jakichkolwiek obrazków, tekstów lub informacji zawartych na tej stronie. Strona nie jest powiązana i/lub wspierana przez twórców ani wydawców. Wszystkie loga i obrazki są objęte prawami autorskimi należącymi do ich twórców.
Copyright © 2000 - 2025 Webedia Polska SA wszelkie prawa zastrzeżone.