Pizza Connection 3: Jak szybko zarobić?
Wszystko o pieniądzach, mamonie i kasie w Pizza Connection 3!
Aktualizacja:
Do szybkiego zarobku, potrzebujesz odpowiedniego menu. Pizze kosztujące po 5-8$ nie mają żadnej racji bytu. Jeśli bowiem pizza będzie zbyt tania, ilość sprzedanych sztuk nie przełoży się na dobry zarobek. Musisz więc dobierać składniki, by przy podsumowaniu, móc podnieść cenę do minimum 15-17$. Są to ceny akceptowane przez większość grup społecznych, a jednocześnie dają realne zyski. Oczywiście możesz wyznaczać też wyższe ceny. W takim wypadku musisz jednak pamiętać, że może to się odbić na zadowoleniu klientów.

Ważny jest też wybór lokali, jeśli na początku wynajmiesz lokal w ruchliwej okolicy, jego koszt będzie bardzo duży. Przy małej restauracji, miejsce jest bardzo ograniczone i nie możesz postawić zbyt dużej ilości stolików. Nawet przy 100% obsłużonych klientów, wypracowanie jakichkolwiek zysków może okazać się trudne. Dlatego początkowo warto wynająć tańszy lokal, znajdujący się na uboczu, a te większe zostawić na późniejsze etapy rozgrywki.
- Pizza Connection 3 - poradnik do gry
- Pizza Connection 3: Poradnik do gry
- Pizza Connection 3: Pytania i odpowiedzi mistrza kuchni
- Pizza Connection 3: Jakie są najlepsze przepisy na pizzę?
- Pizza Connection 3: Jak szybko zarobić?
- Pizza Connection 3: W mojej restauracji pojawił się gangster. Co robić?
- Pizza Connection 3: Dlaczego moje zyski zaczęły maleć?
- Pizza Connection 3: Jakie badania przeprowadzić na początku?
- Pizza Connection 3: Czego nie robić w?
- Pizza Connection 3: Pytania i odpowiedzi mistrza kuchni
- Pizza Connection 3: Poradnik do gry
Komentarze czytelników
geohound Generał
Pani Agnieszko, chciało się Pani? Ta gra to tragedia nieumywająca się do jedynki i dwójki, zepsuta w każdym calu. Podziwiam wytrwałość.
Zabrania się kopiowanie jakichkolwiek obrazków, tekstów lub informacji zawartych na tej stronie. Strona nie jest powiązana i/lub wspierana przez twórców ani wydawców. Wszystkie loga i obrazki są objęte prawami autorskimi należącymi do ich twórców.
Copyright © 2000 - 2025 Webedia Polska SA wszelkie prawa zastrzeżone.
