O ile wiele ruchów jest dla mnie zrozumiałych, tak to jest totalna głupota. To jest jeden z najlepszych silników na rynku.
O ile wiele ruchów jest dla mnie zrozumiałych, tak to jest totalna głupota. To jest jeden z najlepszych silników na rynku.
Oni nie wiedzą już co zrobić żeby po;epszyć szprzedaż, bierzcie się za Fallout z grubej rury to wam pomoże wrócić na właściwe tory.
Eeeeee może i to fajny silnik ale poza DOOMami co na nim działa? Wolfenstein?
UE5 to potęga, chłopie ja nie miałem pojęcia o tworzeniu gier a z kolegą z Niemiec robimy shootera retro na tym silniku dla funu.
Sam edytor UE5 do tworzenia poziomów jest bajką do tego świetne Twin Motion, które wykorzystuję w robocie architekta.
logika korpo, pozwalniać co się da, a potem dziwić się, że wyników nie ma.....
Bethesda przynajmniej używała ten silnik w paru grach przez nią wydawanych, a M$ klasycznie odwala szopkę.
Przecież aż się prosi żeby id Tech był używany w Halo czy CoD, szczególnie w CoD, który wciąż jedzie na wersji id Tech 3.
Strzelanki na ID Tech to najlepsze gry w swoim gatunku na rynku. O ile nie wracam do gier, które już przeszedłem to Doomy i Wolfensteiny ogrywam regularnie.
Za niszczenie id software, no po prostu nawet nie wiem jak to nazwać. Unikalny silnik, studio legenda cały czas robiące dobre gry. Od razu widać że ta Pani nie ma zielonego pojęcia o grach. Bo gdyby faktycznie grała, a nie miała zrobione sztuczne konto to może by bardziej szanowała takie firmy. Bo o ile Bethesda zasłużyła na potężne baty, tak id jest typową ofiarą rewolucji tego szyderczego uśmiechu…
iD Tech rozwija oddział we Frankfurcie i jak na razie nic nie słychać o zwolnieniach tam.
u nich to raczej copilot korzystający z copilota będzie utrzymywal slop-silnik.
Mnie bardziej ciekawi na jakim poziomie będzie tam kolesiostwo, bo okaże się że wylatują osoby które faktycznie miały wiedzę i coś robiły w tym temacie. A osoby które głównie pełniły tam funkcję na zasadzie nie znam się, nie wiem, ale masz to zrobić tak i tak na taki i taki termin pewnie zostaną i będą miały się bardzo dobrze.
Pewnie Epic z Tencentem im tam łapówki sypią aby przeszli na Unreala.
Menedżerowie Microsoftu powoli ubijają tę firmę, na razie zaczęli od tych mniejszych. AI spowodowało, że w Managemencie korporacji oszaleli, najlepsze jest to, że menedżerów teżAI zastąpi.
Restrukturyzacji ciąg dalszy. MS wycina nierentowne marki i powiązane z nimi studia (więc raczej można zapomnieć o nowym Doomie, przynajmniej w najbliższym czasie), tylko czy skoncentrowanie się na kilku kluczowych IP faktycznie przyniesie poprawę jakości? Czas pokaże.