Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Squadron 42 ucieka przed GTA 6, a Star Citizen chwali się liczbami. Chris Roberts ogłasza przełożenie premiery

Forum Gry MMO
Dodaj komentarz
28.08.2026 10:45
1
odpowiedz
laki2217
143
Generał

Jeszcze pamiętam jak mówiono, że teraz na pewno wyda... Moim zdaniem gta VI to tylko pretekst do tego, że ich gra jest zwyczajnie zabugowana i nie wiadomo w sumie czy mają wszystko gotowe. Chris Roberts nie wie kiedy przestać. Jestem ciekaw czy w 2027 znowu nie przełoży.

28.08.2026 10:50
Łosiu
2
odpowiedz
Łosiu
294
LeChuck

GRYOnline.pl

Squadron 42 ucieka przed własną premierą.

28.08.2026 10:57
elathir
3
odpowiedz
elathir
126
Czymże jest nuda?

Ja tam ciekawy jestem czy to kiedykolwiek wyjdzie.

Opóźnianie premiery gry w nieskończoność nie działa, bo dochodzi się do momentu gdy gra jest przestarzała technologicznie i trzeba ją robić niemal od nowa. Tak było z Duke Nukem Forever choćby, podobnie jest pewnie z Beyond Good and Evil 2.

post wyedytowany przez elathir 2026-08-28 10:57:46
28.08.2026 11:16
kalevatar
4
odpowiedz
kalevatar
56
Konsul

GRYOnline.plRedakcja

Spokojnie, w 2027 już na bank wyjdzie. Na bank.

28.08.2026 11:22
DGT
5
odpowiedz
1 odpowiedź
DGT
18
Chorąży

Ja to nawet chętnie kupię, ale dopiero gdy: gra wychodzi, żadnych preorderów, czytam recenzje, oglądam walkthrough, a potem dopiero się decyduję. Roberts przez długie lata pracował na brak mojego zaufania.

28.08.2026 11:30
5.1
odpowiedz
radas_b
89
Senator

Premium VIP

DGT A to nie jest w sumie właściwy sposób postępowania przy zakupie każdej gry?

Forum Forum Gry MMO
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl