Komentarze do wiadomości: W Baldur's Gate 3 oczywistą wskazówkę, że Astarion to wampir zostawiono na widoku, a wielu graczy i tak ją przegapiło

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
16.10.2025 13:20
Mqaansla
1
odpowiedz
Mqaansla
44
Generał

Ja wiem, a nawet nie grałem. Za niedługo tego typu informacje będzie można znaleźć w konserwach, wymieszane z Leninem...

Ps. A moja ocena gry jest za EULE (która jest częścią gry, 100% jeśli się z nią nie zgadzasz).

16.10.2025 14:21
1.1
1
Silas1415
23
Konsul

Ah, do dziś pamiętam, jak ewidentnie żartobliwy podpunkt odebrałeś jako cyrograf z szatanem i za to najniższa ocena xD

16.10.2025 14:58
Silvaren
2
odpowiedz
Silvaren
3
Pretorianin

Tyle że on nie jest wampirem, a wampirzym pomiotem.

16.10.2025 18:58
panas111
3
odpowiedz
panas111
43
Chorąży

To tekst dla debili?, czy kolejny gówniany artykuł by wyświetlić reklamy? Kurwa, nie dziwię się, że tyle osób, porządnych gamingowych dziennikarzy od Was spierdoliła. Współczuję autorowi tego pseudo newsa, ale podejrzewam, że nie miał wyjścia. Żałosne

16.10.2025 19:06
DocHary
4
odpowiedz
DocHary
82
Unclean One

Też wiedziałem zanim zacząłem grać, poza tym przecież na okładce gry krew mu z mordy leci.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl