Ja wiem, a nawet nie grałem. Za niedługo tego typu informacje będzie można znaleźć w konserwach, wymieszane z Leninem...
Ps. A moja ocena gry jest za EULE (która jest częścią gry, 100% jeśli się z nią nie zgadzasz).
Ah, do dziś pamiętam, jak ewidentnie żartobliwy podpunkt odebrałeś jako cyrograf z szatanem i za to najniższa ocena xD
Koncept żartu czy sarkazmu nie istnieje w języku prawnym. Gdyby było inaczej, to nie ma bata żeby jakiś pracodawca/janusz (a bardziej prawdopodobnie pracodawcy) nie stwierdził, że wynagrodzenie ustalone w umowie było żartem (co więcej dobrym, bo poza obiektem żartu wielu by się uśmiało) a jednak... cisza...
A skoro tak dobrze znasz się na cyrografach, to nam tu rozjaśnij dlaczego tamten "jest lipny".
To tekst dla debili?, czy kolejny gówniany artykuł by wyświetlić reklamy? Kurwa, nie dziwię się, że tyle osób, porządnych gamingowych dziennikarzy od Was spierdoliła. Współczuję autorowi tego pseudo newsa, ale podejrzewam, że nie miał wyjścia. Żałosne
Też wiedziałem zanim zacząłem grać, poza tym przecież na okładce gry krew mu z mordy leci.
Dzięki kurw... za spojler
Ah tak, napiszmy artykuł o rzeczy jak najbardziej oczywistej, wmawiając przy tym innym, że nie była to rzecz oczywista i jest to wielkie odkrycie i równie wielkie zaskoczenie. I to wszystko tylko po to, aby wrzucic´ w artykuł pełno reklam. Dziennikarstwo XXI wieku.
Fajnie że wszystkie portale growe już zespoilowały mi grę ... -.-
Zanim zacząłem grać też o tym wiedziałem xd Niestety, w dobie internetu ciężko takie rzeczy ukryć.
Bez przesady. To nie była żadna tajemnica ani zwrot akcji. Astarion jest jednym z origin story i przy wyborze gotowej postaci dostajesz krótkie wprowadzenie do jego historii. Poza tym on nie jest wampirem, tylko wampirzym pomiotem, ale jeśli nic Ci to nie mówi, bo nie znasz aż tak dobrze D&D, to lepiej niech szczegóły dot. różnicy sam wyjaśni w czasie gry.
Gra niby próbuje robić tajemnicę z Shadowheart, ale też wystarczy otworzyć kartę postaci albo posłuchać wprowadzenia do jej origin story, by wiedzieć, którą boginię wyznaje. W grze dopiero po jakimś czasie może się do tego przyznać w dialogach. Słabe pisarstwo po prostu.
Już pomijam, że ci bohaterowie byli wykorzystywani w marketingu jeszcze przed early accessem i to wszystko o nich było wiadomo już po pierwszym pokazie.
Już pomijam, że ci bohaterowie byli wykorzystywani w marketingu jeszcze przed early accessem i to wszystko o nich było wiadomo już po pierwszym pokazie.
No rozumiem, choć ja o tej grze nic nie wiedziałem xd Jedynie trailer oglądałem, ten cinematic gdzie człowiek zamienia się ilithida
Nikt, ale to nikt, nie jest w stanie ograć wszystkich nowych i starych gier, więc takie spoilerowanie nowych a nawet starych gier jest zwyczajnie wredne
Ale wiesz, że to nie jest jakaś wielka tajemnica, tylko coś co się dowiadujesz o postaci w pierwszych godzinach gry? W żaden sposób nie jest to nic ukrywanego... właściwie widać to już podczas pierwszego spotkania z Astarionem, więc no... żaden to spoiler ze 100 godzinnej gry...
Ale wiesz, że to nie jest jakaś wielka tajemnica, tylko coś co się dowiadujesz o postaci w pierwszych godzinach gry?
Niby tak, aczkolwiek wolałbym dowiadywać się tego z gry a nie takich artykułów
Wow ale odkrycie no kto by się spodziewał że jest wampirem.. wow takie samo zaskoczenie miałem jak zagrałem w wiedźmina i dotarło do mnie że geralt to Wiedźmin. Myślałem że doświadczony wojak