Po informacjach o wycofaniu się z płyt PS6 będzie musiało walczyć EXami o to, żeby ktoś je kupił... Bo obecnie niewiele wskazuje, żeby było wiele tańsze od Pc... Prawda jest taka, że jak w 2 lata sprzedają zakładane 17mln egzemplarzy, to dobrych Exów na PS6 nie ma się spodziewać w ciągu tych 2 lat... Bo przy obecnych kosztach tworzenia gier, nie opłaca się robić wysokobudżetowych gier dla 17mln potencjalnych nabywców...
Zwolnieania setek tysiecy ludzi, konsole za 6000zl, brak plyt, malo exclusivow, praktycznie zerowy rozwoj grafiki.
Chyba to wszystko pier*olnie!
Dzień bez analityka dniem straconym, realnie już teraz Sony wynajęło prostytutki udające analityków aby ratować sprzedaż przyszłej generacji.
Ps6 nie wygra bo ludzie sie obrazili na sony. Za wersje pudelkowe gier. Sam nie kupie ps6 jak nie bedzie mialo napedu. Mam ze 100 gier w pudelkach wiec nie widze sensu przechodzenia na konsole bez napedu.
Na razie to Sony ssie nie gorzej, niż MS. Zarówno swoimi decyzjami, jak i - co najważniejsze - swoimi grami.
Brak daty premiery nowych konsol.
Brak specyfikacji nowych konsol.
Brak ceny nowych konsol.
Brak tytułów startowych nowych konsol.
Ale jedna już miażdży drugą xDD
Oj chyba ktoś jedzie na nieaktualnych danych. :D
PS6 to mało kto kupi... bez nośników konsole nie mają kompletnie zalet.
Więc raczej Switch 2 wyjdzie na przód niż ludzie tak rzucą się na PS6 Xd
Ja też mówię że PlayStation zmiażdży po raz kolejny Xboxa, mogę się już tytułować analitykiem? I pytanie kto mi za to zapłaci?
Konsole powoli umierają, młode pokolenie woli pograć w Robloxa na lapku. A minecrafta też nie zmodujesz na konsoli. N się jeszcze trzyma.
Analityka i jego przepowiednia 😂. A może to będzie odwrotnie że Xbox Helix więcej się sprzeda. PlayStation bez napędu to większość nie kupi 6 i dla cyfrowych gier których nigdy nie będą Twoje , jeszcze jak dana gra straci licencję to wcale juz nie da się zagrać.