Czuję się jak w Sylwestra na 3 godziny przed północą.
I wcale na to nie narzekam :D

Ja obstawiam 100 tys. na steam jednocześnie graczy, a może być więcej. Pomimo że średnio się to zapowiada, to hype jest duże.
Na razie wylądowało na 1 miejscu w bestsellerach :D aby było stałe 60 FPS, nie było rażących błędów technicznych i żeby gra nie staneła w trakcie misji fabularnej, że nie będzie mozna ruszyć przez buga.
Co do trybu performance na konsolach to myślę, że będzie. Martwi oczywiście brak tego info od strony dewelopera, ale kurde.. nie zam gry na konsolę, która by takiego trybu nie posiadała. I nie mówię tu o exach, ale i multiplatformowych. Nawet Stalker 2 taki ma, a graficznie i zawartościowo jest pewnie dużo większy, niż nadchodzący Gothic. Mocno negatywnie bym się zdziwił, gdyby takiego trybu nie było na podstawowe PS5 i Series X.
Poza tym skoro sterowanie cię przerasta, czyli używanie ctrl + strzałki kierunkowej, no to można ci tylko współczuć 😂
Skąd się takie łby biorą :D
To jest niemożliwe, żeby Gothic był bardziej wishlistowany od remastera AC4 i Call of Duty.
Wymagania gry są nie prawdziwe widać to po wymaganiach kart graficznych i procesora
Czekamy, czekamy. Gothic w Polsce ma niesamowitą popularność - ludzie tysiącami w konkursach bili się o najprostsze gadżety jak smyczki z gry xD

Ja obstawiam 100 tys. na steam jednocześnie graczy, a może być więcej. Pomimo że średnio się to zapowiada, to hype jest duże.
Na razie wylądowało na 1 miejscu w bestsellerach :D aby było stałe 60 FPS, nie było rażących błędów technicznych i żeby gra nie staneła w trakcie misji fabularnej, że nie będzie mozna ruszyć przez buga.
Obiło się wam o uszy gdzieś, ile gra będzie zawierać questów pobocznych? ;o
Z informacji ktore podawali to ogolnie zadan bedzie duzo wiecej i co najwazniejsze gra prawie do konca ma nie byc liniowa jak to bylo z orginalem ze chyba juz w 3 rozdziale gra stawala sie liniowa.
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie...Oby tylko gra nie okazała się klopsem po całości, bo pogrzebie to markę Gothic na lata.
Nie będę spieszył się z zakupem i poczekam, aż trochę to połatają.
Hejka ,mam pytanie.Czy komuś też pojawia się komunikat -Gra nie miała jeszcze oficjalnej premiery.Spróbuj po wydaniu publicznej wersji gry.Kupiłem przez Allegro... myślicie że dostałem wersje prasową czy coś?Premiera już jest , dzisiaj.
Czuję się jak w Sylwestra na 3 godziny przed północą.
I wcale na to nie narzekam :D
Czekam. Oryginał to jedno z najlepszych RPG wszechczasów. <3
Wy czekacie, oni czekają, czekam i ja kolejka jak za ciężkiej komuny albo przy okazji otwarcia jakiegoś kapitalistycznego marketu gdzie miłośnicy promocji mają swój zlot.
To to już w końcu wydali? Praca nad paździerzem z ponad dwudziestu lat, toż to czysty sadyzm nad własną osobą. O reszcie nie wspomnę z litości.