Oj pali sie dupsko Sony pieknie :D Zaraz te ich akcyjki poleca bardziej niz Ubisoftu i dopiero wtedy zacznie sie panika u japoncow.
Teraz zobaczymy, którzy gracze to robili na serio i im zależało, a którzy znowu dadzą się wydymać. Jeśli im serio zależy to żaden, który anulował po obniżce tego znowu nie weźmie. Ale coś czuję, że wielu idiotów jednak kupi, bo OBNISZKA.
jeszcze jakby w momencie zaprzestania płacenia abonamentu zostanie ci to co dostales od nich to byłoby spoko. ale nagle tracisz wszystko co od nich dostales.
steam/gog/epic jest darmowy a i tak rozdaja gierki a psn płatne i jeszcze ci zabierają xD
ogólnie płacenie za psn to frajerstwo
Mogą sobie wsadzić tę promocję, nie sprzedam się za kilkadziesiąt złotych.
,,Masowo" to pewnie w rzeczywistości jakieś max 0,2% użytkowników xD
Za wcześnie ta drama. Mogli dać info na święta Bożego narodzenia to może dałoby się kupić ps+ w jeszcze większej promocji. 50% dają zawsze na koniec/początek roku. Przynajmniej widzę tą praktykę od 3 lat kiedy mam konsolę. Prędzej czy później płyty i tak odejdą w niepamięc. Dostałem jedną plytę z zakupem konsoli a przez 3 lata kupiłem drugą. Subiektywnie stwierdzam, że mogą już nie tłoczyć płyt.
część osób pęknie i przedłuży ale obstawiam, że wiekszosc nie da sie kupic. Złość w sieci jest ogromna
I to jest pożyteczny news. Mimo, że kupuję gry tylko w pudelkach to abonament przedłużony z -25%. Tak to już niestety jest, to była kwestia czasu kiedy cyfra pochłonie pudełka.