Komentarze do wiadomości: Gracz wyjaśnia, na czym polega obecny problem z Diablo 4: „Z matematycznego punktu widzenia powinniśmy cierpieć w tym sezonie”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
05.07.2026 11:05
1
odpowiedz
MewsoNs
87
Generał

Cos w tym jest. W Diablo 3 względnie idealne itemy naprawde dalo sie zdobyć w sensownym czasie i to mówię jako amatorski gracz, balans miedzy grindem a zabawa byl zachowany, gdzie później mielismy czas na srubowanie wyniku w GR, dzieki paragonom, albo zrobieni3 bowej postaci. Tutaj zanim ktoś wylosuje dobre itemy predzej przywita go koniec sezonu i poczucie zawodu, albo zwyczajnie znudzi się. Najgorzej, że przedmiotow leci nadal piniata na wiekszych poziomach, a im dluzej sie gra tym wiecej czasu sie marnuje na przesiewanie tych śmieci.

post wyedytowany przez MewsoNs 2026-07-05 11:06:34
05.07.2026 11:34
Rumcykcyk
1.1
odpowiedz
Rumcykcyk
137
Ojciec Zarazy

Endgame Diablo 3 to było jak koło dla chomika. Gra nie miała sensu bo cały grind polegał na tym, że wzmacnialiśmy bohatera żeby robić trudniejsze poziomy. I co z tego, że nabiliśmy 2000 paragonów jak ja wbiłem np 400-500 i zwyczajnie nie widziałem sensu dalej grać. Podobnie było z głębokimi szczelinami jak zrobiłem poziom 70 i stwierdziłem, a po uj robić to dalej. Robiło się to tylko po to żeby zaliczyć zadania sezonowe i cya koniec gry.

05.07.2026 11:08
2
odpowiedz
Ingolosio
23
Centurion

poe2 zapraszamy ;) pozdro !XDDDDDDDDDDDDDD

05.07.2026 11:10
Szlugi12
3
odpowiedz
Szlugi12
133
BABYMETAL

Wystarczą 2 tygodnie ciągłego grania, codziennie i wchodzisz na maksymalną udręke, wtedy praktycznie odblokowujesz już wszystko i czekasz na nowy sezon 2 miesiące ponad i tak nic tu nie ma do roboty więcej, ani po co zbierać idealny gear, a tam coś gadają o idealnych itemach xd

post wyedytowany przez Szlugi12 2026-07-05 11:11:00
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl