Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Daniel Vavra ostro o bohaterach GTA 6. „Dwoje nieciekawych socjopatów chaotycznie popełniających masowe morderstwa”

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
29.08.2026 13:13
1
odpowiedz
elmeo
41
Chorąży

Typ odkrył o czym jest Gta.

29.08.2026 13:28
ShadowHawk
2
odpowiedz
ShadowHawk
18
Centurion

Ocenił to na podstawie 30 minutowego materiału z którego może 5 minut przedstawia jakiekolwiek fragmenty historii? Panie Vavra, chyba trochę za szybko.

29.08.2026 13:33
3
odpowiedz
Darek1785
12
Generał

Przestałem to pisać bo już mnie to męczyło ale skoro Vavra uważa dokładnie to samo co ja to przypomnę, że to tak naprawdę seria dla odklejeńców i gdy się było dzieciakiem i ogrywało GTA 3, VC i San Andreas, a gry wyglądały jak "kwadraty" to zupełnie tak się na to nie patrzyło gdzie dopiero GTA IV pokazało, że coś tutaj jest nie tak skoro tak realistycznie i z taką fizyką można maskować przechodniów czy policjantów.
Przy dzisiejszej grafice i animacjach masakrowanie ludzi w wirtualnym świecie który jest wzorowany na świat realny jest trochę niesmaczne no ale można sobie tylko pisać bo dla niektórych to jest Epickie co ostatnio czytałem.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl