Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: CD Projekt Red ujawnił przybliżoną cenę dodatku Wiedźmin 3: Dziki Gon - Pieśni przeszłości

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
26.08.2026 13:01
Sepecha
1
odpowiedz
Sepecha
4
Chorąży

Czy na Steamie też będę mógł kupić bundle z torbą? Teraz sobie przypomniałem, że pierwsze Steam Decki Gaben dostarczał osobiście, może i z torbą by zajechał

post wyedytowany przez Sepecha 2026-08-26 13:14:59
26.08.2026 13:19
1.1
odpowiedz
Felo74
139
Konsul

Sepecha Serio można było spotkać Gabena jak się kupiło Steam Decka? Kurde, nie wiedziałem. Tyle przegrać.

26.08.2026 13:23
Sepecha
1.2
1
odpowiedz
Sepecha
4
Chorąży

Felo74 Tak, jest gdzieś na yt filmik. Nawet gościom za darmo rozdał, bo stali obok. W sumie wyglądał wtedy jak Święty Mikołaj z tym brzuszkiem

26.08.2026 13:20
USSCheyenne
😜
2
odpowiedz
USSCheyenne
2
Centurion
Image

Już jedną torbę mam, każde zakupy z nią to osobny quest :)

26.08.2026 13:23
marvin92
3
odpowiedz
marvin92
43
Konsul

W Polsce może dadzą cenę 99,99 zł, czyli tyle ile oba wcześniejsze dodatki razem wzięte. Byleby zawartość to rekompensowała.

26.08.2026 13:33
4
odpowiedz
majorT
13
Legionista

Kto to ten wiedźmin? Zawsze się wyłania jak nie z jakiegoś PRLu to z Jedynki a tera z ps4. Dajcie mu fotel w kratkę, krzyżówki i zróbcie miejsce na jakieś DLC cyberpunk z jasonem stathamem i Dwaynem Dieslem

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl