Bardzo dobra decyzja. AI jest niepotrzebne do życia, jedzenie powstające na tej farmie już tak.
Spoko, ta firma od AI odkupi od funduszu ziemię za rok za 5mln, jak sprawa ucichnie.
Niby to troska o przyszłość, ale jak się zastanowić to typowe dla starszych ludzi. Uważają, że tak jak było, było najlepiej, im jestem starszy tym częściej się na tym łapie, że kiedyś to było a teraz, AI ... Ja bym sprzedał. Za 15 mln, mógł by ustawić rodzinę na kilka pokoleń i kupić nową ziemię, razem z całym zapleczem. Swoją drogą nie napisali ile sama ziemia była warta jako "pola".
Haha, za rok dwa zdechnie a ziemia i tak zostanie kupiona. Najlepsze jest to, że tacy ludzie mają się za bohaterów.
Są warzniejsze rzeczy , ale Ty tego nigdy nie pojmiesz .
Jakby nie patrzeć ma racje. Przedłużył tylko nieuniknione. Możliwe że za kilka lat i tak to sprzedadzą.
Wolał orać do jesieni swoich dni jak sobie kupić ziemie na jakiejś karaibskiej wyspie i cieszyć sie życiem, niech orze.
Albo grać w gry 24 godziny 365 dni w roku jak ty, także jak widać różni ludzi mają różne wartości.
po nicku widać żeś malorolny rolnik siłą od pługa oderwany, idź może cie zatrudni do orania pola.
Widać mało
znasz sie na wartości pieniądza ale z wiekiem
sie nauczysz małolat, ja całe zycie nie gram
niestety, ale tak bym chciał żyć to
prawda zamiast do pracy siadać przed kompem mieć dom gdzieś na Karaibach słońce 365 dni w roku i piekne plaże i niczym sie nie przejmować z taką kasą mógłbym.
Prosty z ciebie czlek małolacie to widać słychać i czuć.
Bardzo dobra decyzja. AI jest niepotrzebne do życia, jedzenie powstające na tej farmie już tak.
serce rośnie gdy wiedzę jak się ludzie trują w komentarzach ?????
Wcale się nie dziwie że tak zrobił w końcu spędził tam kawał życia po za tym gościu ma już swoje lata i tamtego świata jakby nie patrzeć jest bliżej niż dalej i zaczynanie jakiejkolwiek innej działalności dla niego było już nieopłacalne. Swoją drogą czy ta organizacja kiedyś go nie wyuja to też nie ma gwarancji. Sprzedali mu ochronę za 2 miliony ale za kilka lat tamci mogą dawać jeszcze więcej, np. 30 milionów i sprzedadzą jego ziemie i tyle z tego będzie miał.
Musk nie zmuszisz ludzi do sprzedawania swojego całego majątku, wyoierfjflać z Ameryką!
Via Tenor
Rozsądna decyzja. Szanuję. Też nie chcę sprzedać rodzinny dom i ogród za 15 milionów dolarów na przykład.
Duże pieniędzy nie zawsze przynoszą szczęście, jeśli w zamian zniszczymy coś bardziej wartościowe dla nas. Pieniędzy nie da się kupić wszystko. Na świecie są cenniejsze rzeczy niż pieniędzy.
Zobaczcie jak te korporacje się rozbestwiły, że bycie rolnikiem jest trudne. Jak może być trudne, skoro dzięki rolnictwu mamy co jeść? To rolnicy powinni dyktować ceny na skupach, a oni są oszukiwani przez korporacje i sieci marketów.
No i historia zatacza koło, znowu powoli z czasem staną się magnaci i ludzie podporzadkowani feudalni którzy to z czas em coraz mniej mogą i tak do kolejnej rewolucji "październikowej"