Ezio007 ---> Wygląda jak jakiś wir lub galaktyka. Nie za bardzo mi się podoba 5/10
Xboxer360 --> ładny, łatwy do zapamiętania avatar
lajtowy ziomek: ) ---> Avek spoko, zawsze lubiłem Kratosa ;d 8/10
José --> Gościu ze Street Fightera, trochę mało widoczny 6/10
Xboxer360 - Może być 5/10
José - zakładam że to Ruy ze Street Fighter IV. Kiepskie ujęcie i wyraźna pikseloza 3/10
Kowal172 --> chyba najbardziej znany avek na forum 10/10
Xboxer360, sory że zapomniałem :( ocena : 8,5/10
Artilio - fajny, lubie takie, 9/10
"5. Nową część robimy po około 300 postach" - $ikus, obudź się
Miczkus --> Jakiś mroczny zakonnik? Czy sith? Ogólnie avek fajmy 8/10
MrNeptun - dość dziwny (przynajmniej dla mnie) 6/10
"5. Nową część robimy po około 300 postach" - $ikus, obudź się
No właśnie już 500 dochodzi
Xinjin----->Wiem, że pamiętam tą kreskówkową postać, ale zupełnie nie wiem skąd... Może byś mnie oświecił? :) Sam avatar bardzo fajny, dobrze komponuje się z nickiem. Poza tym jest dobrze dopasowany i w jakiś sposób wyróżnia się wśród masy zwykłych avków . 8,5/10
@Ishimura12 --> to Bender (a szerzej Bender Bending Rodriguez) z Futuramy, moja ulubiona kreskówkowa postać :D
gtx295xD nie lubię tego typu avatarów, ale 4/10
Kowal172 --> wydaje mi się, że kiedyś już oceniałem. Bardzo dobry avatar, fajne połączenie kolorów. 7,5/10.
Morgoth* --> ciemny i niewyraźny avatar. Trzeba powiększyć, żeby dostrzec co na nim jest. 2,5/10.
Xinjin --> jak umieszczasz komentarz niezwiązany z oceną avatara, to chociaż zaznacz grubą czcionką, kogo ma oceniać następna osoba. Tak na przyszłość żebyś wiedział.
Mr. Orange---> Avek spoko, ale IMO zbyt "uboga" paleta barw. Ma to co prawda swój urok, jednak do mnie to przemawia tak sobie. ;P 6,5/10
lajtowy ziomek:) --> avek dobry, lecz nie przepadam za postaciami z gier na avku 6,5/10
lajtowy ziomek:)---> Gry na avku mi nie leżą specjalnie ale ten jakiś swój urok ma. 5/10
Fisherfighter 10/10
Pizga w oczy ostro!
Kowal172 --> co tu się rozpisywać 10/10
fisherfighter --> super, czasami nawet oglądam bajkę :P 9/10
Mało oryginalny Xboxer360
5/10
future52
Fajny 9/10
DB Mafia --> Nie lubiłem zbytnio Dragon Balla ale avek może być 8/10
Xinjin ---> Wrestler a dokładnie CM Punk
Xinjin
moze byc, ale nie powala. 6/10
Miczkus
Niezbyt 5/10
Kowal172---> Moim zdaniem jeden z najlepszych jak nie najlepszy avatar na forum 10/10.
gtx295xD >> 7/10
DB Mafia słaby 4/10
future52------> avatar dość oryginalny, jeszcze się z takim na tym forum nie spotkałem i szczerze przyznam, że i dosyć dobrze komponuje się z nickiem, jak i jest dobrze dopasowany, odpowiedni pod względem kolorystycznym i mówiąc całkowicie ogólnie przypadł mi do gustu...
Ocena: 8/10
lajtowy ziomek:)
Lubie God of War więc dam 8/10
Fajny, ale za duzo razy go widzialem, 8/10