pr0gh0stpl > Ładna kolorystyka 9+/10
Tsuna
Avatary tego typu kolorystyki bardzo mi się podobają. Niestety GOL trochę poniszczył jakość ale i tak jest git.
8/10
Roxon-> nie mam pojęcia co to jest (nie moge na tak małym obrazku się dopatrzeć jakichś szczegółów) no ale wygląda nie najgorzej 7/10
Kowal172 >
Jak Zwykle 10/10
DB Mafia ->> Nie bardzo wiem co tam w tle jest, ale podoba mi się ogólna ogólność, że tak to powiem :D 10/10
Tsuna > Avatar ładny, i nie trzeba zgadywać co na nim jest (jak w niektórych przypadkach) 9/10
Mada Fakir - kolejna postać z bajki której nie pamiętam, avek wpadający w oko poprzez kolor czerwony którego IMO jest trochę za dużo. 7/10
Bac02 - :D i tyle 10/10
A ta papuga to z Alladyna chyba jest
[208] - TDU 2, średniawy 6/10
fifek9000 - Ciekawy, fajnie zrobiony 8/10
Cyber Rekin --> Zmieniłeś avatar, czy pomyliłam? xD No, w każdym razie ładna kolorystyka, uwielbiam avatary w odcieniach brązu 10/10
Kowal172
Podobają mi się czarno białe zdjęcia z kolorowym elementem. Na dodatek osoba na avatarze przypomina mi jedną osobę którą znam ;] No i avatar dość w oko wpada i łatwo zapamiętać.
9/10
Mada Fakir --> Papużka z Alladyna 9/10 ;)
Tsuna - nie lubię tego rodzaju bajek, rysunków itp. ale avek nie jest taki zły 5/10
Bac02 - bez rewelacji 10/10
Mada Fakir - Ahhh :) 8/10
Skiter16 - Chuck ;) 6/10
SlyCooper - 6/10
Ja daję 8/10
Mada Fakir - Rzuca się w oczy 7,5/10
JuStinGaBriEL- Brak avatara = brak oceny ew. 0/10 ;p
Petron900--> Avatar spoko, szkoda tylko, że przez tą ciemną paletę barw jest imo słabo widoczny. ;P 7/10
Bac02 >
9/10
DB Mafia ---> Gdyby Dante był bardziej wyraźny dałbym więcej. A tak to tylko 4/10 :(
Rated R Superstar 9/10 :D spoko avatar z Edgem jak wygrywa Royal Rumble 2010.
Tiny Tiger ---> Nie ma to jak wpisywać się do wątku o Avatarach bez Avatara...
Avatar__94 ---> Logo hitmana nic szczególnego ale może się podobać. 7/10
Czas na zmianę mojego avatara.
Kowal172 - wiele razy oceniałem ale niech będzie taki up ;). Świetny avatar, podoba mi się 10/10
Bac02 - 9/10
Kratos WWE - jeszcze bardziej się pogrążasz w swoim świecie uwielbienia ps3, fanbojstwo to jakiś nowy rodzaj autyzmu btw...
Edit: już twój debilny wątek poleciał :*
pr0gh0stpl - ... 0/10
XineX
Ten avatar kojarzy mi się trochę z bóstwami starożytnych Majów 8/10
Artilio ---> Nie wiem co to jest ale przypomina jakiegoś Transformera. Wygląda nieźle 8,5/10
bogi1
Nawet, nawet 8/10
Morgoth* - nie wiem kto to, ale nie lubię takich postaci i trochę mało widać. 6/10
Bac02- Avatarek kultowy i zarazem charakterystyczny dla tego użytkownika. Ode mnie 9/10
Ishimura12--> Nie wiem co to, ale nie bd ignorantem i za ciekawy motyw, połączony z niezłym zestawem kolorów dam: 7+/10.
bogi1------> Jakiś gangster ;D
Majkelo_xD-avatar z motywem piłkarskim, niezbyt ciekawy 6/10
PS lajtowy ziomek:) i Artilio Jeśli nie graliście w Dead Space, to nie będziecie kojarzyć tego avatara - jest to logo statku USG Ishimura.
Kowal172 - dobry,zapada w pamięć 8/10
PS Mój avatar to nie transformer, a space marine z zakonu Black Templars.
lajtowy ziomek:) - Jak widzę główny bohater God Of War jest bardzo popularny wśród użytkowników 8/10
Ishimura12 -> rzucają się w oczy jakieś chińskie znaczki i dużo szczegółów, niestety średnio to wyszło 5/10
SlyCooper---> Chojrak 7/10
Bac02-Chodząca kupa :P Nic do dodania 9/10
bogi1 - Ujdzie 9/10
Wątek ucichł więc robie mały up
Kowal172- avatar dość intrygujący. Cały avek jest czarno-biały jedynie w okularach tej bądź co bądź ładnej dziewczyny odbija się kolorowy świat. Za oryginalność 7/10
Ishimura12
Dopiero gdy zobaczyłam okładkę z CDA skumałam o co chodzi xD Fajny, podoba mi się -10/10
Tsuna
Jakaś dziewczynka, chyba z anime, 8/10.
edit:
Rozumiem, że ci się nie podoba, ale ciebie ma on nie zadowalać, tylko mnie, prawda czy nie mam racji?
Pizystrat :
Nie jestem do końca zadowolony z avatara.
Pół herbu arsenalu i pół orzełka polskiego ! 4/10
Artillo - fajny 10/10
Cyber Rekin --> Avatar nawet niezły utrzymany w konwencji GTA. W dodatku nie wiem dlaczego, ale mi dość dobrze komponuje się z nazwą użytkownika. Za dobry wybór avka 7/10
Ishimura12-Ciekawy Avatar,Star Wars a ponieważ lubię gwiezdnę Wojny...10/10.
LeBron-James - średni 4/10
spoiler start
WTF to przecież żołnierz z Homefronta!
spoiler stop
SlyCooper
Dzieciństwo się przypomina :P - 9/10(wolałbym przerażonego)
nernando - Fajny avatar, nie oglądam anime ale to chyba Bleach 10/10
Kowal172------> Już stosunkowo niedawno oceniałem jego avatara. Według mnie prezentuje się ono naprawdę całkiem nieźle. Przedstawia on młodą , urodziwą dziewczynę pogrążoną w szarej rzeczywistości i spoglądającą hen daleko na piękny i barwny świat odbijający się w jej okularach.
Na avku ukazany jest kontrast między kolorami.Jak wspomniałem dobry avatar. Ode mnie w skali od jeden do dziesięciu otrzymuje 8/10. W porównaniu do poprzedniej oceny trochę bardziej przypadł mi do gustu :P
Ishimura12 - ciągle się zastanawiam co przedstawia Twój avatar, ale podoba mi się 8/10
Artillo------> Avatar przedstawiający Space Marine. Jak sądzę raczej nikt takiego na forum nie ma(a przynajmniej nie widziałem). Avek ciekawy , utrzymany w mrocznych klimatach. Daję mu 8/10
Ishimura12- Sam avatar nie wyglądałby źle gdyby był dopasowany. Obecnie mogę dać 4/10, jak go dopasujesz dam 9/10
bogi1-------->Avatar ten przypadł mi do gustu.Mi osobiście postać na nim przedstawiona kojarzy się z Niko Belliciem.Czarno białe barwy dodają avkowi uroku. 8/10
Ishimura12 - szału nie ma. Nie wiem cz to żołnierz z BF czy Killzone. 8/10
Artilio nawet fajny avatar daję 8/10.
Xboxer360 ---> Fanboy Xboxa ? Sam mam xboxa ale do ps3 nic nie mam dla mnie avatar trochę nudny 2/10
bogi - CM Punk, słabe kolory :/ 5/10
Artillo------->avatar ze Space Marine utrzymany w morcznych klimatach. Te czerwone oczy w dodatku potęgują wrogość żołdaka przedstawionego na avku.Avatar dobrze dopasowany i mogę dać mu 8/10
devileq does - Ujdzie 4/10
@down
;D
Bac02 ---> Już kiedyś oceniałem. Fajny avatar. 9/10 :)
Michael_999----------> Fajny avatar przedstawiający mroczne oblicze wszystkim nam dobrze znanego netoperka :P Dla mnie prezentuje się świetnie 9/10
SlyCooper - Może być 6/10
Devoreles------> hmm.... Czyżby nawiązanie do Green Day? Ode mnie 7/10
Ishimura12 ---> Niezbyt mi się podoba. Tak ciut powyżej średniej. Ode mnie 6/10
Kowal172 -> myśle że jeden z lepszych avków na tym forum , pozatym super wygląd 9,5/10
macio209 --> w pewnym momencie chciałem ustawić sobie identyczny
avatar, ale rozmiarowo nie pasował. To samo w tym przypadku. 5/10
Xboxer360 - +6 za nawiązanie do nicku, -1 z to że wolę PS3 i -2 za kiepski wygląd i ogólnie nieciekawy avatar, czyli - 3/10
Cyber Rekin ---> Gościu z Ballad of Gay Tony. Rozpoznawalny avatar. Całkiem spoko się prezentuję jak dla mnie 8/10
bogi1-----> nawet fajny, kojarzy mi się z pięściarzami i walkami ulicznymi. Czarno-białe tło nadaje jeszcze lepszego efektu. Mogę dać 8/10
Devorels ->serce jak na dłoni :) 7/10
Nelman- Nie mam bladego pojęcia co to jest. Jakość słaba:/
Bolid F1?
3/10
SlyCooper - Hah. Ulubiona bajka z dzieciństwa. 8/10 (bo białe tło wszystko psuje)
leem230698 -> kolorowy,rzuca się w oczy 9/10
Xboxer360-Lubię banany więc 5/10
peterkarel kula bilardowa o numerze 8 lubię bilard a więc daje ci ocenę 8/10.
bogi1 mój avatar jest z gry Crash Bandicoot.Twój avatar jest boski podoba mi się to zdjęcie Cm Punka daję ocenę 9/10.
Xboxer360 Avatar fajny zdjęcie Banana. Oceniam twój avatar na 7/10.
Artilio -> jakiś "koks", oczy się wyróżniają co oczywiście poprawia jakość i ocenę 9/10
Devorels --> niby nic, ale wygląda całkiem nieźle i można łatwo skojarzyć z użytkownikiem, a o to przecież chodzi. 7/10
Xboxer360 - albo mi się wydaje, albo zmienił przed chwilą avatara (i to chyba na tą zabawę). Śmieszny banan. Tyle. Białe tło wszystko psuje. 3/10
SlyCooper------>ulubiona bajka z dzieciństwa.... Niestety cały efekt psuje białe tło i dość dziwna poza Chojraka..... 7/10
leem230698
fajny 7/10
ps tak niedawno zmieniłem avatara ponieważ znudził mi się i wszyscy dawali po max 3/10
Powinieneś wybrać coś z jak najmniejszą iloścą białego koloru. Będzie o niebo lepiej.
Oceniajce Xboxer360
Rockowy banan? Plus za banana! 7/10 :) (Ocena awatara użytkownika Xboxer 360)
Xboxer360 --> podoba mi się, do postaci w takich barwach raczej inne niż biało tło nie pasuje. 6/10.
Materdea --> ciemne i mało wyraziste kolory. Na pierwszy rzut oka nie przypadł mi do gustu, ale gdy się dłużej przyjrzeć nie jest tak źle. 5/10.
Mr. Orange - nie wiem kto to jest, wybacz, ale na pierwszy rzut oka facet w takiej kolorystyce przypomina jakiegoś ćpuna 6/10
jarooli - to ten z tego... no... jak to było. Nie pamiętam, ale gierka przyjemna, a avatar bez fajerwerków, ale rozpoznawalny. 8/10
[386]bogi1
fajny, 8+/10
Miczkus-----> Avatar utrzymany w dość mrocznych klimatach.Wydaje mi się że przedstawia jakiegoś członka sekty lub zakonnika... Ogólnie prezentuje się dobrze, lecz trochę na niekorzyść działa dość niewyraźnie przedstawioną postać. Hmmm... tu mam dylemat- z mojej strony 7/10 i ani punktu więcej :P
Xinjin-Ahh, Futurama... To było coś. Ode mnie masz 8/10
L!veWiire - Nie wiem zbytnio co to jest, ale chyba z jakieś kreskówki. Tak czy siak, może być 6/10
L!veWiire - Hmm. Białe tło, a sam obrazek niewyraźny. 1/10
EDIT: Mój błąd.
Leon86 - lubię predatora, avatra z klimatem, ale nie ma "szału".
7/10
Leon86 -> skądś tego gościa kojarze...hmm...7/10 :)
leem230698 -> ładny, dużo kolorów się na nim pojawia 8/10
Kowal172 ---> Dla mnie chyba najbardziej znany avatar na forum. No może jeszcze avek Baca02. Idealny 10/10
Kriswar- lubie wieska 8,5/10
lajtowy ziomek:) - Kratos, czyli 10/10 :))
Kowal172 -> Jeden z najbardziej rozpoznawalnych avatarów na forum 10/10