No raczej. Czyli jednak pieniądze zostaną na koncie, a gra sobie poczeka aż spadnie z ceny. Dobrze że nie miałem wielkiego hypeu na tę grę. Stfu, Denuvo.
Miałem zobaczyć, ale teraz już mi się nie chce. Kupię coś innego np. Solaste 2.
Czyli dobrze zrobiłem ze wstrzymałem się z zakupem, mam straszna ochotę ograć ten tytuł, ale Denuvo odpada!
No i co z tego? Chyba tylko złodzieje się przejmą, że nie będą mogli nielegalnie grać na premierę.
Nie wiem o co chodzi z Denuvo, w sumie nigdy się nie interesowałem, niech tak zostanie.
Dlatego dla mnie nic się nie zmienia.
A miało być tak ładnie, kolorowe, naj naj naj - aż tu nagle ten news zrobił całą robotę "niewartą zachodu"
Ale to bylo do przewidzenia. Gra jest tak przehajpowana ze ludzie rzuca sie jak na Resident Evil. Wstawili Denuvo zeby wycisnac hajsu ile sie da. Ale spokojnie, w niektorych grach juz mija "termin waznosci" tego syfu :)
Haha, ten moment kiedy patch do małej gry w EA hypeuje cię bardziej niż super wielka premiera wieszczona przez wszystkich na grę roku. Akurat ogram to cały syf związany z tą grą wyjdzie na jaw i wtedy ocenię czy kupować. Bo mam takie dziwne przeczucie, że sporo ludzi się przejedzie.