Dziękuję za wiadomość xbox games showcase . planowałem nie uruchamiać xbox i pc . jednak mi zależy na dalszym pożytkowaniu elektronicznej rozrywki . miłego i dobrego .....
Powiedzą o tym że w razie włamania na konto traci się wszystkie gry mimo dowodów na ich zakup?
Nudy :/ P4R dopiero w lutym, P6 kiedyś, Clockwork Revolution jakoś ostudziło mój hype. Z nowości tylko Magicians: The Devil's Deal mnie zainteresowało.
No i jednak ten pokaz, przyniósł najwięcej gier do mojej listy. Żadna z nich nie jara mnie tak, jak gry jeszcze jakieś 10 lat temu. Bo według mnie, wszystko wygląda gameplayowo zbyt podobnie. Ale sporo nowych zapychaczy czasu wskakuje na listę.
Szczerze: absolutne kino. Spyro, Crazy Taxi, Persona 6, nie wiem co jeszcze mogli by nowego ogłosić by mnie kupić. Z stary rzeczy to ta zapowiedź Metra mnie mnie bardzo zaciekawiła, Fable mnie miło zaskoczyło, ta gra z magikiem też wygląda całkiem ciekawie. Według mnie zieloni w tym roku pozamiatali.
Te pokazy Xboxa to zawsze taka sama padaka. Nawet jak pokażą coś ciekawego to i tak muszą to poprzeplatać jakimiś update'ami do tych swoich staroci, którego nikogo z oglądających nie interesują. Sea of Thieves, Fallout 76, The Elder Scrolls Online, Minecraft, Flight Simulator. Mam wrażenie że widzę te gry od jakichś 6 lat na każdym ich pokazie. Kogo to interesuje?! I jeszcze największych hit zostawiony na koniec? Call Of Duty(które i tak już zostało ujawnione kilka dni temu). No normalnie szczęka mi opadła z wrażenia.
Początek wyśmienity, a końcówka znowu rozczarowała... Po ostatnim codzie na koniec myślałem jakieś lekcje wyciągną, a tu ni chu chu :P