Powiedzą o tym że w razie włamania na konto traci się wszystkie gry mimo dowodów na ich zakup?
Te pokazy Xboxa to zawsze taka sama padaka. Nawet jak pokażą coś ciekawego to i tak muszą to poprzeplatać jakimiś update'ami do tych swoich staroci, którego nikogo z oglądających nie interesują. Sea of Thieves, Fallout 76, The Elder Scrolls Online, Minecraft, Flight Simulator. Mam wrażenie że widzę te gry od jakichś 6 lat na każdym ich pokazie. Kogo to interesuje?! I jeszcze największych hit zostawiony na koniec? Call Of Duty(które i tak już zostało ujawnione kilka dni temu). No normalnie szczęka mi opadła z wrażenia.
Dziękuję za wiadomość xbox games showcase . planowałem nie uruchamiać xbox i pc . jednak mi zależy na dalszym pożytkowaniu elektronicznej rozrywki . miłego i dobrego .....
Powiedzą o tym że w razie włamania na konto traci się wszystkie gry mimo dowodów na ich zakup?
Nudy :/ P4R dopiero w lutym, P6 kiedyś, Clockwork Revolution jakoś ostudziło mój hype. Z nowości tylko Magicians: The Devil's Deal mnie zainteresowało.
No i jednak ten pokaz, przyniósł najwięcej gier do mojej listy. Żadna z nich nie jara mnie tak, jak gry jeszcze jakieś 10 lat temu. Bo według mnie, wszystko wygląda gameplayowo zbyt podobnie. Ale sporo nowych zapychaczy czasu wskakuje na listę.
Szczerze: absolutne kino. Spyro, Crazy Taxi, Persona 6, nie wiem co jeszcze mogli by nowego ogłosić by mnie kupić. Z stary rzeczy to ta zapowiedź Metra mnie mnie bardzo zaciekawiła, Fable mnie miło zaskoczyło, ta gra z magikiem też wygląda całkiem ciekawie. Według mnie zieloni w tym roku pozamiatali.
Te pokazy Xboxa to zawsze taka sama padaka. Nawet jak pokażą coś ciekawego to i tak muszą to poprzeplatać jakimiś update'ami do tych swoich staroci, którego nikogo z oglądających nie interesują. Sea of Thieves, Fallout 76, The Elder Scrolls Online, Minecraft, Flight Simulator. Mam wrażenie że widzę te gry od jakichś 6 lat na każdym ich pokazie. Kogo to interesuje?! I jeszcze największych hit zostawiony na koniec? Call Of Duty(które i tak już zostało ujawnione kilka dni temu). No normalnie szczęka mi opadła z wrażenia.
Początek wyśmienity, a końcówka znowu rozczarowała... Po ostatnim codzie na koniec myślałem jakieś lekcje wyciągną, a tu ni chu chu :P
Pokaz tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że PC + PS5 to najepszy od dłuższego czasu zestaw i pozostanie nim (dla mnie) jeszcze długo.
- O, gra jest w tym samym miejscu i nie ruszyła za nic do przodu. A na forum GOL hardcorowi eksperci twierdzą, że to samograj... 😅
Rozumiem, że na NS2 albo Xboxa gry są przeznaczone tylko dla wybitnych jednostek, a nie niedzielnych graczy, a każda w kompletnie innej formie i treści?
Kurczę pieczone.... chyba popadłem w depresję i umówię się na pogawędkę z psychologiem, ponieważ nie jestem już prawdziwym graczem, zostałem podłym casualem grającym w paździeże <szlocham w kąciku>
Piszesz coś o samograjach na jedno kopyto dla casuali, niedzielnych graczach, kopiuj-wklej, paździerzach. Tak to są argumenty najwyższych lotów, żebyś się tak chociaż jeszcze wysilił i wskazał co konkretnie jest casualowe, kopiuj-wklej albo paździerzem.
Zapytałem, przyznaję nieco kąśliwe, jak według ciebie wygląda sytuacja na NS2 i Xbox (ktorego jak widzę lubisz zachwalać). I co? Nie doczekałem się.
Więc zapytam tak: Jakie to niemultiplatforme gry zasilą portfolio XBoxa?
Które z nowych gier na konsolę MS nie są tym co zarzucasz grom Sony?
Pytasz: I co to zmienia? Ano zmienia i zdaję sobie z tego sprawę, że nie rozumiesz co :-)
Ale niewiele oczekuje od goscia, ktory przypiwrdziela sie do Sony dla samego przypierdzielania.
Nie było niczego, co było wpłynąć specjalnie na mój kalendarz premier. No może Senua, ale w sumie nie wiadomo.