Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wyszło 18 dni temu i zawstydziło inne wielkie strzelanki. Dane dobitnie potwierdzają fenomen Wardogs

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
18.09.2026 06:22
1
odpowiedz
radas_b
90
Senator
MAX

Dobrze dobrze. Wardogs jest na rynku 8 dni. Zobaczymy jak mu pójdzie dalej. Historia już nie raz pokazała że gry tego typu potrafią szybko eksplodować i jeszcze szybciej zgasnąć. Żeby nie było, życzę Wardogs jak najlepiej ale te psy wojenne łatwo nie będą miały. Konkurencja w tym gatunku jest silna i naprawdę będą musieli się ostro napracować, żeby się utrzymać.

18.09.2026 06:38
2
odpowiedz
5 odpowiedzi
FSB znowu nadaje
51
Generał

Taa jedzmy gów. miliardy much nie mogą się mylić. Przecież ta gra to ultra crapiszcze i za 2 tygodnie nikt już nie będzie pamiętał o jej istnieniu.

post wyedytowany przez FSB znowu nadaje 2026-09-18 06:39:10
18.09.2026 07:20
VoidCosmonaut
2.1
2
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Konsul

FSB znowu nadaje Napisał typ co Immortals dał 10 ahyahahahaha

18.09.2026 09:55
thekid2
2.2
odpowiedz
thekid2
69
iLove

FSB znowu nadaje No nie wiem, mi gra się bardzo przyjemnie ze względu na dużo wolniejsze tempo rozgrywki niż w takim BF6 czy Call of Duty. Dystans, który trzeba pokonać, żeby dotrzeć do strefy walki, sprawia, że bardziej szanujesz swoje HP i nie lecisz przez pole jak Rambo. Z kolei interfejs jest dużo prostszy niż w Squadzie czy Armie, więc trudniej się od tej gry szybko odbić.

Dla mnie pod względem immersji gra jest naprawdę bardzo fajna. Wczoraj nawet nie wiem, kiedy zleciały mi 3 godziny przed snem :)

18.09.2026 21:58
VoidCosmonaut
2.3
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Konsul

thekid2 Mi się mega gra. Już 58 godzin pykło lol.

28.09.2026 11:22
Gimemoa
2.4
odpowiedz
Gimemoa
22
Konsul

FSB znowu nadaje Taa jedzmy gów. miliardy much nie mogą się mylić.

Zawsze muszę pojechać używanie tego określenia. Bo jest po prostu debilne. Bo w takim razie Elden Ring jest gównem. RDR2 jest gównem. World of Warcraft jest gównem. I mogę tak jeszcze długo wymieniać. No bo jak sam mówisz, to taka ilość much nie może się mylić 🤨

28.09.2026 12:01
JeicamPL
2.5
odpowiedz
JeicamPL
102
This Unit have a Soul
MAX

Bo jest po prostu debilne
Gimemoa powiedzonko ma jak najbardziej sens :) Sugeruje, że potrzeba czegoś więcej niż pozytywnych opinii społeczności, np. argumentów przemawiających za danym tytułem (lub mu umniejszających).
Historia uczy, że same opinie tych "milionów much" są nic nie warte i łatwo nimi manipulować (review bombing) ;)
Wymienione przez Ciebie tytuły nie są gównem nie dlatego, że miliony tak mówi, tylko miliony tak mówi, bo gównem nie są, z powodów, które tutaj można wymieniać i wymieniać.

18.09.2026 10:07
T_bone
3
2
odpowiedz
T_bone
284
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Gra niby podobna do innych, ale jednak klika rzeczy przemawia za nią.

BF6 - na piechote szybkie tempo, resp and die i chaos. Co istotne, jeśli chce polać AH-6 w BFie, to jest duża szansa, że się nie uda, bo ktoś zdąży przede mną. Do tego pojazdy są na tyle limitowane, że o lotach w formacji z kolegami często można pomarzyć.

Arma Reforger - najpopularniejsze serwery wymagaja ściagania bazyliona GB modów, potem nie możesz wbić do frakcji, którą chcesz grać. OStatecznie jesteś banowany za bawienie się w barbie przy arsenale, który nie stoi w main base.

Squad - ostatnio nie grałem, ale historycznie - kolejki na dobry serwer, wymuszanie współpracy i komunikacji (człowiek nie zawsze ma warunki żeby gadać), szanse na dorwanie się do cieższego pojazdu są nikłe, a jeśli go stracisz to obciążasz drużynę.

Latanie w Reforger lub Squad - z racji, że trzeba tam ladować, bo spadochrony nie wchodzą w grę, na pilotach ciąży o wiele większa odpowiedzialność.

Wardogs ma trochę tego taktycznego gameplay'u, ale generalnie bez jakiejś "presji społecznej" czy wielkiej presji mechanik.

post wyedytowany przez T_bone 2026-09-18 10:10:09
28.09.2026 11:49
4
odpowiedz
silesius
28
Centurion

Szkoda że przez kernelowy anticheat nie da się grać na Linuxie.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl