co do wyciekow, i bardzo k***a dobrze, ze wycieka
kij im w oko
a same gameplaye tylka nie urywaja
nic odkrywczego. No ale to Rockstar i ten hype przechodzi mimowolnie nawet na mnie
Ale żeście najebali reklam na tym serwisie. Gry-online staczacie się co chwilę wyskakuje reklama zasłaniająca ekran
Z tym się zgadzam. Nie używam na komórce żadnego blokera i to, co się dzieje z reklamami, przechodzi ludzkie pojęcie. Nie da się właściwie napisać posta, bo ciągle na ekranie mi wyskakuje kolejna reklama. Podobnie, gdy czytam newsy. Zamknę jedną, pojawia się po kilku sekundach kolejna. Masakra. Zróbcie z tym coś, bogowie GOL-a, bo nie da się w tym momencie normalnie używać tego serwisu.
Edit: ja używam tylko Firefoxa więc czystą nerką mogę polecić Ghostery.
Wyglada to zachęcająco i bardzo dobrze, cóż można było się innego spodziewać, ale szkoda że system uszkodzeń samochodów niemal nie istnieje, będzie tak jak w GTA V a może i gorzej.
Tyle się można było naczytać, że nikogo nie interesuje najnowsze GTA, ale jak doszło do wycieków to każdy już po seansie.
I jak pięknie zainteresowanie grą wzrosło przed zwiastunem. Na miejscu Rockstara bym się cieszył. To netflix bardziej zapłacze przez te ostatnie wydarzenia.
Słabo to wygląda w uj. Tyle się nagadali o żyjącym mieście, facet robi stłuczkę i drugie auto odjeżdża. Ciężarówka sie zatrzymuje, kierowca siedzi i czeka nie wiadomo na co.
Nie będzie chyba aż tak zaawansowanych algorytmów w akcji w tak ogromnej liczbie (na zasadzie: wszyscy ludzie w mieście zachowują się "racjonalnie"). Moce obliczeniowe konsol nie zmieniły się od lat. To gra, która musi w miarę dobrze działać na sprzęcie, który pochodzi sprzed 5 lat. :)
Ja się dziwie, że ludzie oczekiwali jakiejkolwiek rewolucji skoro sprzęt tworzony na przestarzałe już PS5.