Nie podoba sie? To zaloz se wlasna firme i se bedziesz robil co se bedziesz chcial.
Bedziesz mogl sobie zatrudnic darmozjadow kotrzy nic nie robia, placici im psnje i ubezpiecznie z wlasnej kiszenie i bedzie taka wesola firma ze hej 🤣🤣
Nie podoba sie? To zaloz se wlasna firme i se bedziesz robil co se bedziesz chcial.
Bedziesz mogl sobie zatrudnic darmozjadow kotrzy nic nie robia, placici im psnje i ubezpiecznie z wlasnej kiszenie i bedzie taka wesola firma ze hej 🤣🤣
Co nie zmienia faktu ze jak masz firme to sobie mozesz z nia zrobic co chcesz.
Należało jej się, jestem w pełni solidarny z pracownikami Bethesdy. Tego studia nie powinny dotknąć zwolnienia, to studio powinno zostać w całości zamknięte, kałmczuszek zwolniony dyscyplinarnie, a IP rozdane pomiędzy sprawne zespoły.
Może ten tłit z ośmioma gwiazdkami był po to, żeby więcej mówiło się o samym TES aniżeli o "dodatkowych atrakcjach" podczas wizyty :P
Skoro obecna prezes to hinduska to powinni ją przywitać czymś dla tej nacji naturalnym.
Czyli ludzie zamiast pracować wieszają plakaty, dmuchają szczury i wbijają w trawę chorągiewki i to na protest przeciwko zwolnieniom? Paradoks trochę.
Czy oni po Fallout 76 i opieszałości w TES VI, w ogóle wywiązywali się ze swoich obowiązków?
Góra powiedziała - Sprawdzam. No i skończyły się owocowe czwartki.
Gdyby dowieźli Starfielda jakiego obiecywali i gdyby zarówno Starfield jak i Fallout 76 nie były katastrofą techniczną na premierę to by zwolnień w Bethesdzie nie było.
A przy okazji... może wiele osób nie zauważyło, ale grupa protestujących się pięknie zdemaskowała jako współczesne komuszki...
Czerwone flagi to wiadomo, tradycyjny symbol komunistów, a szczur to symbol zapożyczony przez skrajną lewicę z prac Banksy'ego, na którego pracach symbolizuje klasę robotniczą walczącą z systemem (sam Banksy jest mocno lewicowy) i tak jest używany przez nich.
To jest coś nie tak, że kilka lat temu studia była 2 albo nawet 3 razy mniejsze i produkowali gry szybciej niż w dzisiejszych czasach. coś jest nie tak z branżą i zwolnienia nie dziwią
Zastanawiałem się o co chodzi z tym szczurem, ale widzę że Marky to wytłumaczył. Natomiast chorągiewki wiadome że symbolizują pracowników, chociaż też jak zobaczyłem tą czerwień to mi się skojarzyło z Koreą Północną i klaszczącymi płaczącymi kobietami na widok wodza.
Asha i tak wyrozumiała, bo jak przyjechała oraz zobaczyła to mogła ich od razu zamknąć. Jak to klasyku, a mógł zabić.