Nawet jak dodatek do Wiedźmina 3, Wiedźmin 4 i Remake W1 okażą się dobrymi grami, a co ważniejsze będą pozbawione problemów technicznych, to do wydania Cyberpunka 2 i spełnienia wielu obietnic z Cyberpunka 2077, ludzie nadal będą im to wypominać. Choć myślę, że nawet jak dowiozą, to znajdą się osoby co będą ostrzegać przed obietnicami CDPR. Więc ta łatka to już chyba do końca życia z nimi zostanie
I tak są to najlepsze gry jakie miałem okazje ograć
Pożyjemy, zobaczymy. Nie ufam im za bardzo z tym co gadają, ale może zmienię zdanie po premierze Wiedźmina 4. Najbardziej martwi fakt, że reżyserem Wiedźmina 4 jest naczelny kłamca z CDPR - Sebastian Kalemba, który tak zachwalał CP 2077 na PS4, że działa wszystko świetnie, bo on grał na PS4. No zobaczymy jak to będzie.
Ponoć same obecnie kolorowe julki tam oraz sojaki, będzie pewnie to lewacka propaganda jak ostatnie gry sony
Via Tenor
CDP nie robi masowo i hurtowo gier, jak wiele innych firm z branży, i nie mają ich w portfolio dużo, więc można powiedzieć że cały czas jeszcze nabierają doświadczenia i "szukają siebie", pomysłu i możliwości. Tą wpadkę z CP2077 można wybaczyć i przymknąć na to oko. Ale i tak pozostał niesmak. A to też przez "inwestorów" tak wyszło :/ Mam nadzieję że nabiorą pokory.
Myślę że teraz co nowsze gry z ich ręki, będą lepiej dopracowane i nie popełnią tego samego błędu co przy ostatniej grze.