Widać inne podejście do wampirzego zmysłu. Ktoś kto grał, starał się jak najmniej go używać i pokazać, że biegnąc z punktu A do B i potem C, można po śladach krwi czy butów w błocie xD
Te skrzydła podczas cut-scenki tragicznie wyglądają, aż głowa mnie od nich boli, ale to może tylko mój problem.
Ten lewitujący miecz na tyłku kuje w oczy, bo widać tę lukę między pochwą a ubraniem, jakby on chociaż był na jakimś pasku.
Ostatnio widzieliśmy cała mapę i masę aktywności które się powtarzają. Teraz właśnie zwróciłem uwagę, że to już któryś raz gdzie walczymy z 3 NPC i obawiam się, że właśnie tak będą wyglądać te poboczne misje. Jakiś mini obóz gdzie będzie 3 NPC do ubicia. Może czasem będzie dodatkowo jakiś Herszt lub pies, albo combo obu😮
No ja nie rozumiem tego miecza na tyłku. Początkowo myślałem, że może chodzi o lepszy clipping (przenikanie) z geometrią otoczenia czy pancerzy, a przeniesienie miecza na tył bohatera miało w tym pomóc. Ale na filmikach widać, że clipping na tyłku również występuje w sporej ilości, więc to by nie miało sensu. Może w grze są jakieś zdolności czy specjalne animacje, do których to pasowało lepiej. Dowiemy się pewnie w samej grze... albo i nie.
Muzyka to straszna zrzynka z W3: smętne, nudne, monotematyczne zawodzenie smyczków i to wycie podczas walki 😅
Nie mogliście zatrudnić Adama Skorupy? Wyszło by tak z 15 razy lepiej🔥
Walka to też trochę pierwszy Wiedźmin:) Wszystko tutaj zależy od tego jaki będzie miała feeling jak się w to będzie grało:)
Geralt nosił miecz na plecach... tutaj bohater będzie nosił na dupie XD mam nadzieję że to zmienią XD. A tak to wszystko wygląda dobrze :D czekam.
Odkąd wiem że gra nie wyjdzie na GOG jakoś tak mniej mnie ekscytuje. Bo i czym tu się ekscytować? Do wydania gry na steam jeszcze ponad miesiąc, do załatania zabugowanej wersji premierowej pewnie jeszcze kolejne 2. Fajnie że wychodzi, na pewno zagram, pewnie w tym roku, ale to trzeba na spokojnie...