Zgadzam się. Nie przypominam sobie kiedykolwiek, żebym z takim zaangażowaniem przewijał dialogi, a sekwencje "rozmów chodzonych" doprowadzały mnie do szału. Teraz ogrywam KCD1 i to zupełnie inna jakość, 8 lat temu!
To prawda bo klimat i gameplay gry jest super. Fabuła kuleje. Choć Yasuke miał lepszą fabułę.
Ja tam zawiedziony nie jestem, gdyż jest to najlepszy AC od lat, przynajmniej w tej nowej formule - fabularnie najlepsze jest Odyssey ale całościowo wygrywa Shadows: najlepszy asasyn w serii, najlepsze skradanie się w serii i najlepsza oprawa graficzna.
Dialogi w Odyssey to też kompletna amatorka.
Ja poczułem się zawiedziony i oszukany, gdy Ubisoft usunął The Crew z biblioteki moich gier.
OK, być może ta własność jest umowna, ale prawie 200 PLN, które wtedy zapłaciłem, było jak najbardziej rzeczywiste.
Nie ma żadnego kultu. Są ludzie, którzy lubią i którzy nie lubią. Proste.
Nie ma żadnego kultu. Są ludzie, którzy lubią i którzy nie lubią. Proste.
Nie, nie takie proste bo ludzie czegoś nie rozumieją gdyż nawet nie wiedzą, że coś takiego istnieje i nikt im nigdy czegoś takiego nie powiedział.
Mianowicie gry to taka sama używka jak alkohol, słodycze, proszki, hazard więc jak ktoś potrafi przez powiedźmy mniej więcej 50% czasu całego dnia codziennie grać to jest po prostu chory zwłaszcza w takie gry jak League of Legends, Counter-Strike, World of Warcraft itd. Natomiast Assassin's Creed itp. gry są dla tego typu samych graczy z tą różnicą, że oni nie potrafią grać w nic innego jak w tytułu dla jednego gracza, raz ze są słabi, a dwa, że jeszcze bardziej leniwi.
Ludzie są chorzy i nawet tego nie wiedzą tak wnioskuje po moich doświadczeniach i zainteresowania w realnym życiu oraz po wieloletnich siedzeniach na forach.
Ktoś cały czas gra i musi tylko grać i grać ale nie gra w gry wieloosobowe, a papka AAA nie wychodzi z tygodnia na tydzień tylko z miesiąca na miesiąc więc jak ktoś musi grać i grać no to pozostaje mu ogrywanie jednej i tej samej gry przez kilkaset godzin tak samo jak ktoś przez kilka set/kilka tysięcy godzin gra w Counter-Strike.
Mordo, twoim jedynym zainteresowaniem jest trollowanie. O czym ty mówisz?