Komentarze do wiadomości: Twórcy Battlefield 6 mówią o „odpowiedzialności” i „obowiązkach” deweloperów gier. Wybrali na to dosyć niefortunny moment

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
10.03.2026 15:11
Pafun
1
odpowiedz
Pafun
172
Konsul

Mam przegrane w BF6 ponad 250 godzin aktualnie i powiem, że mam już dość.
Generalnie BF6 to syf i nie ma kompletnie nic wspólnego, ze "starymi" BF, a wysoka sprzedaż na początku była spowodowana nadziejami, że to powrót do korzeni. Ludzie dali się nabrać (w tym ja) i zrobił się dobry wynik.
Dopiero teraz widać, że ta gra nic warta nie jest jeśli chodzi o serię BF.

10.03.2026 15:38
GreedFire
1.1
GreedFire
46
Pretorianin

Pafun dokłądnie. Nigdy więcej gier od EA. Tym bardziej od DICE. Umarł BF i trzeba żyć z tym dalej.

10.03.2026 15:48
Mutant z Krainy OZ
1.2
3
Mutant z Krainy OZ
272
Farben

Rozumiem, ze aby gre poznac i moc sie o niej wypowiadac trzeba w nia pograc, ale 250h to sie spędza w grze dajacej radosc z zabawy. Spedzic tyle w czymś, co sie uwaza, ze jest nic nie warte, to objaw masochizmu.

10.03.2026 16:37
Pafun
1.3
Pafun
172
Konsul

Mutant z Krainy OZ
A HAHAHAHAHAHAHAHAHA, wiedziałem, normalnie wiedziałem na 100%, że ten debilny argument padnie.
Czyli co, jak krytykujesz grę to często wali się argumentem, że "jak nie grałeś to się nie wypowiadaj". Teraz okazuje się, że też za bardzo nie mogę się wypowiadać bo w grę... za długo grałem.
Tak więc wyjaśniam, że przegrałem te ponad 250 godzin bo miałem nadzieję na zmiany. Pograłem pierwszy sezon i myślałem, że coś się zmieni w sezonie drugi, a tu takie zmiany, że dupa i kamieni kupa.
Człowiek może jest naiwny i chce dać jeszcze grze szanse i nie wywalać jej z dysku bo w końcu wydał na nią 300 zł.
Niestety, mogę potrzymać tylko to, że BF6 to syf i te 250 godzin tylko mnie w tym utwierdziło.

post wyedytowany przez Pafun 2026-03-10 16:38:20
10.03.2026 16:57
Mutant z Krainy OZ
😂
1.4
Mutant z Krainy OZ
272
Farben

To trzeba bylo poswiecic na ten chlam 2500 godzin.
Zeby stwierdzic ze taka gra jest slaba nie poswiecasz jej ponad dziesieciu dób, to nie singiel, ktory po 10h nudnego poczatku nagle moze zmienic rozgrywke o 180 stopni i urwac finalnie dupe. W multiku juz po kilku godzinach wiesz wszystko. Potem odpalasz na kolejne kilka godzin drugi sezon i wiesz jakie zaszly zmiany.
Poswieciles na te gre 250h, to wiecj niz wiekszosc graczy z tych setek tysiecy co kupily bf6 na premiere. Tamci potrafili od razu poznac sie na grze.
Imo twoje podejscie wynika tylko z tego, ze mówienie dobrze o tej grze jest teraz zle odbierane.
Spoko, gra ci sie znudziła, nie ma gry, w ktora bedzie sie gralo przez 20 lat z wypiekami na twarzy. Ale pisanie po 250 godzinach, ze to badziew? W badziewiu trudno spedzic 25h, a co dopiero 250.
Ale ok, jestes rzetelny i zrobiles to dla glebokiej analizy, wrecz zmuszales sie dla nas do gry. Stad te głębokie przemyślenia zamkniete w kilku ogolnikowych zdaniach pasujących do aktualnego trendu.

post wyedytowany przez Mutant z Krainy OZ 2026-03-10 16:58:38
10.03.2026 15:42
2
odpowiedz
Sebcza_k
41
Konsul

Oj tam gierka fajna by sobie postrzelac i tyle. Ja tam wróce jak ogram gry single i diablo 4

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl