Komentarze do wiadomości: Trzęsienie ziemi w Xboxie: nowa szefowa ujawnia bolesną prawdę i zapowiada 100 dni resetu marki, a media donoszą o masowych zwolnieniach

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
11.06.2026 07:44
Last_Redemption
1
odpowiedz
Last_Redemption
66
Senator

Helix to być albo nie byc dla xboxa

11.06.2026 07:56
Angemona
2
odpowiedz
3 odpowiedzi
Angemona
99
Generał

Myślę, że powoli trzeba się będzie żegnać z day one w GP.

11.06.2026 08:14
Mutant z Krainy OZ
2.1
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
275
Farben

Angemona To bedzie gwóźdź do trumny abonamentu.

11.06.2026 08:18
2.2
odpowiedz
MadTrigger
7
Centurion

Mutant z Krainy OZ Mnie tam trzyma obecnie niski abonament 62.99zł za Ultimate. Miałem aktywną subskrypcję zanim podnieśli cenę więc mnie ominęła podwyżka. Podniosą to zrezygnuję bez względu czy będą premiery czy nie.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-06-11 08:19:38
11.06.2026 08:21
Mutant z Krainy OZ
2.3
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
275
Farben

MadTrigger Ja mam pierwotna cene za ultimate, 54.99 i nawet jak nie bedzie day one to bede placil dalej, bo cala rodzina u mnie z tego korzysta, trzy urzadzenia. Cen nie podniosa juz na pewno, predzej obniza poprzez dodanie w koncu mozliwosci wyboru za co chcesz placic. Mnie np premium fortnite nie jest potrzebny, a mam go w ultimate i zapewne ma to wplyw na cene dla nowych abonentow.

11.06.2026 08:15
Mutant z Krainy OZ
3
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
275
Farben

Jezeli nie ma tylu podzespołów, zeby zrobic tyle konsol ile chcieliby gracze, to znaczy, ze tych konsol nie bedzie prawie wcale, patrzac na licha sprzedaz series x i s.
Pieprzone ai.

11.06.2026 08:54
cycu2003
4
1
odpowiedz
cycu2003
262
Legend

A oni są na giełdzie w ogóle? Bo jak tak czytam codziennie jak bardzo są w dupie to chyba akcje lecą na łeb.
Wracając do samych konsol to jestem jak najbardziej za tym żeby Xbox stanął na nogi i był konkurencją bo konkurencja jest dobra

11.06.2026 09:13
5
odpowiedz
Probitas
14
Chorąży

Najważniejsze to jest to żeby wiedzieli w jakim konkretnym kierunku chcą zmierzać i żeby po prostu do tego zmierzali, bez zmiany zdania co pół roku. A nie jestem pewien czy sami wiedzą czego oni chcą…

Ważnym i trudnym pytaniem jest to czego chce obecny gracz, oraz czego będzie chciał w przyszłości.
Z jednej strony można by powiedzieć że po prostu dobrych gier na mocnym sprzęcie który zapewni płynność i wysoką jakość. Ale… no właśnie ale. Wiele rzeczy które irytuje graczy tak na prawdę się sprawdziły i przynoszą masę pieniędzy. Subskrypcję, dlc, gry usługi, systemy gacha etc etc. Prawdziwym głosem graczy nie są opinie i komentarze, ale zakupy. Coraz mniej ludzi w wieku 15-25 bawi się w pisanie recenzji i pisanie publicznie swoich odczuć odnośnie produktów. Jeśli już są jakieś opinie i dyskusje to zazwyczaj są na prywatnych grupach np na discordzie. Więc nawet jeśli jakaś funkcja jest publicznie hejtowana w internecie to wcale nie oznacza, że nie przynosi zysków. A to dla korpo jest ważne.
Ciekawym przykładem jest Ubi który wiadomo jaką ma opinię, ale na socialach robi dobrą robotę dla młodszych (tik toki etc) i powoli buduje nowych fanów.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl