Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Total War: Warhammer 40K zrewolucjonizuje podejście do jednostek. Kosmiczna strategia zachwyciła graczy wielką bitwą Astra Militarum z Orkami

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
23.07.2026 21:12
abesnai
1
odpowiedz
abesnai
113
Kociarz

Cadia Stands! Wygląda to całkiem dobrze. Bitwy na powierzchni planet to jedno, ciekawe co z przestrzenią kosmiczną, liczę na coś pokroju Battlefleet Gothic: Armada.

post wyedytowany przez abesnai 2026-07-23 21:20:40
23.07.2026 22:17
HETRIX22
2
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
HETRIX22
223
PLEBS

To wygląda źle. Na siłę łączenie silnika tworzonego od ponad dekady do wielkich bitew bronią białą na wielkich pustych przestrzeniach w ogóle nie współgra z WH40k. Widok biegnących setek jednostek tego samego rodzaju z karabinami przez środek mapy bez osłony wygląda bezsensu.

23.07.2026 22:32
2.1
1
odpowiedz
Asmodeus
57
Senator

HETRIX22 Lol.
Empire - doslownie tak wygladaly starcia.
40k bitewny (tabletop) - doslownie tak wygladaja starcia polowe czasu

23.07.2026 22:38
Gandohar
2.2
odpowiedz
Gandohar
37
Pretorianin

HETRIX22 To wygląda bardzo dobrze

23.07.2026 22:34
3
odpowiedz
Interior666
170
Generał

Mam wrażenie, że ten TW będzie praktycznie tym samym co poprzednie odsłony. W TW Warhammer mam spędzone setki godzin, już nie dobrze mi się robi na samą myśl grania w grę której to od czasów pierwszego Rome gameplay nie wiele się zmienił. Ja chyba spasuje.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl