Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: The Blood of Dawnwalker wymaga od gracza czystego poświęcenia. Rebel Wolves o wpływie ras i magii na rozgrywkę

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
24.07.2026 12:11
1
1
odpowiedz
Legalizex
95
Generał

Czekam na tę grę, to dla mnie jedna z najbardziej interesujących premier tego roku. Mam wrażenie, że powstała zaskakująco szybko jak na dzisiejsze czasy. 2-3 lata temu newsy o tym, że coś tam tworzą bez większych szczegółów, rok temu trailer i zaraz wychodzi, nawet nie wiem kiedy to minęło. Chociażby za to twórcy mają u mnie plusa, zobaczymy czy gra będzie solidna. Bo jestem już bardzo zmęczony grami, które dostają trailer dekadę przed premierą i zagraniami typu Bethesda (dajmy teaser TES 6 i zabierzmy się do roboty za jakieś 5 lat, może 7). A tutaj z tego co obserwuję to bardzo solidnie, wszystko szybko i sprawnie i jedyne newsy to takie, że praca nad grą przebiega świetnie. To takie odświeżające.

Jedyne co mnie martwi to Unreal Engine 5, jest jakieś 99% szans że to będzie kolejny niezoptymalizowany syf gdzie trzeba będzie włączyć DLSS i Frame Generation żeby zobaczyć więcej niż 60fps w 1440p na topowym sprzęcie.

post wyedytowany przez Legalizex 2026-07-24 12:19:27
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl