Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Testujemy remaster Wiedźmina 3. Jako darmowe ulepszenie imponuje, choć chciałbym jeszcze więcej zmian

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
28.09.2026 15:34
Cyrawn
1
odpowiedz
Cyrawn
29
Konsul

O raju będzie grane, ale martwi mnie fakt, że brakuje nowych sterowników od AMD. Co ciekawe w World of Warcraft na Radeonach mamy kłopoty z ray tracingiem (wcześniej ich nie było) od jakiś 2 miesięcy, teraz zarówno w Retajlu jak i w Forever a Blizzard mimo tony zgłoszeń nic z tym nie robi.

28.09.2026 15:56
2
odpowiedz
1 odpowiedź
gamerX
126
Konsul

Autor tekstu to trochę maruda i chyba nie zrozumiał pewnych rzeczy. Nigdzie w zapowiedziach nie było powiedziane, że zmienią walkę czy też skalowanie poziomów questów…

28.09.2026 16:00
Draugnimir
2.1
odpowiedz
Draugnimir
159
Mały diplodok

GRYOnline.plRedakcja

Image

Co nie znaczy, że nie mogli tego zrobić :)

Zresztą zmiany w walce były zapowiadane:

28.09.2026 16:07
Maverick0069
3
odpowiedz
Maverick0069
123
THIS IS THE YEAR

Uwielbiam jak się chwali i jednocześnie karci.
Mam takie WTF?

28.09.2026 16:13
baltazar1908
4
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Dziś ściągnę ze steam, jutro 12:00 remaster for free.

28.09.2026 16:17
FreYpr0
5
odpowiedz
FreYpr0
88
Demacia!!!

Jeśli na dzisiejsze standardy Wiedźmin 3 jest grą 8,5/10, to jestem ciekawy jakie gry wychodzą ponad szereg i konkurują z Wieśkiem w kontekście gry action-RPG. Nie jestem ślepym wyznawcą Wiedźmina, ale patrząc z perspektywy 11 lat to nie widzę gry z otwartym światem, nastawioną na fabułę, która mogłaby z nim konkurować. Może jedynie RDR 2, ale to ciężko porównać 1:1.

28.09.2026 16:27
USSCheyenne
6
odpowiedz
USSCheyenne
3
Centurion
MAX

Jaki Wiedźmin 3 jest każdy widzi, kto uwielbia, zagra po raz n-ty, komu od zawsze przeszkadzały pewne elementy, dalej będą przeszkadzały, nic się nie zmieniło. Miałem zagrać ale w sumie ten tekst przypomniał mi jak nie lubię właśnie tych "elementów" i dlaczego nigdy tak naprawdę nie skończyłem gry, odpadłem po kilku godzinach Krwi i Wina. Mam nadzieję, że W4 będzie zupełnie inaczej zaprojektowany.

28.09.2026 16:32
AIDIDPl
7
odpowiedz
AIDIDPl
216
PC-towiec

Myślę że i tak pojawią się aktualizacje bo ogon płotki jest zbugowany w RT, a ogóle problemów z oświetleniem jest więcej. Zobaczymy jutro.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl