O raju będzie grane, ale martwi mnie fakt, że brakuje nowych sterowników od AMD. Co ciekawe w World of Warcraft na Radeonach mamy kłopoty z ray tracingiem (wcześniej ich nie było) od jakiś 2 miesięcy, teraz zarówno w Retajlu jak i w Forever a Blizzard mimo tony zgłoszeń nic z tym nie robi.
Autor tekstu to trochę maruda i chyba nie zrozumiał pewnych rzeczy. Nigdzie w zapowiedziach nie było powiedziane, że zmienią walkę czy też skalowanie poziomów questów…
Jeśli na dzisiejsze standardy Wiedźmin 3 jest grą 8,5/10, to jestem ciekawy jakie gry wychodzą ponad szereg i konkurują z Wieśkiem w kontekście gry action-RPG. Nie jestem ślepym wyznawcą Wiedźmina, ale patrząc z perspektywy 11 lat to nie widzę gry z otwartym światem, nastawioną na fabułę, która mogłaby z nim konkurować. Może jedynie RDR 2, ale to ciężko porównać 1:1.
Jaki Wiedźmin 3 jest każdy widzi, kto uwielbia, zagra po raz n-ty, komu od zawsze przeszkadzały pewne elementy, dalej będą przeszkadzały, nic się nie zmieniło. Miałem zagrać ale w sumie ten tekst przypomniał mi jak nie lubię właśnie tych "elementów" i dlaczego nigdy tak naprawdę nie skończyłem gry, odpadłem po kilku godzinach Krwi i Wina. Mam nadzieję, że W4 będzie zupełnie inaczej zaprojektowany.