Komentarze do wiadomości: Szefowie są przerażeni, gdy absolwenci uczelni „wykształceni w duchu sztucznej inteligencji” wkraczają na rynek pracy

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
06.07.2026 13:04
1
1
odpowiedz
MadTrigger
7
Pretorianin

Może być coraz mniej takich odpowiedzi EjAja taką jak dzisiaj dostałem: "Racja — dobrze to wyłapałeś, mój wniosek się nie kleił. Zignorowałem własny dowód. Poskładajmy to na nowo". Nie dla tego, że będzie lepszy, tylko mniej osób będzie w stanie wytkąć mu błędy.

post wyedytowany przez MadTrigger 2026-07-06 13:07:46
06.07.2026 13:11
Crazy_Bambino
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Crazy_Bambino
52
Pretorianin

Lekarze, naukowcy, inżynierowie, architekci xD oj będzie wesoło :D

06.07.2026 13:31
xsas
2.1
odpowiedz
xsas
216
SG-1

Via Tenor

Crazy_Bambino taka nas czeka przyszłość...
https://youtu.be/6lai9QhBibk?t=36
Proroczy film :P

A poza tym: "Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie". - Albert Einstein

post wyedytowany przez xsas 2026-07-06 13:34:02
06.07.2026 13:23
3
1
odpowiedz
dbq
33
Pretorianin

Ai sie rozwija a nie zwija... w tym momencie juz powinien wyjsc dochod podstawowy i budowanie mieszkalnictwa socjalnego, a nie sorry oplaceni politycy wola zrobic pieklo stworzone przez socjopatów. Wymysliłem nnowy termin dla Ai Guru - Tokemancer . Teraz od tokenu bedzie wyliczana produktywnosc. Z tego co zauwazylem najwiekszym probleme staje sie kontekst modeli, 256k nie wystarcza mi juz a dopiero 3 moduly w swoim framworku stworzylem. Mam nadzieje ze Gpt 5.6 chociaz podwoi te wartosc

post wyedytowany przez dbq 2026-07-06 13:27:00
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl