Fajna cena pakietu plus. Doprecyzujcie tylko - czy konto plus pozwala przeglądać poradniki (bez pobierania) czy zachowuje się tak samo jak free? Bo niestety większość poradników na free jest przycięta do 1/5 treści, więc korzystam z innych portali...
Moglibyście dodać darmowego triala tego pakietu max. Poza tym wielokrotnie dostawałem niby kilka dni abonamentu za jakieś głosowania na gry a nigdy nie zauważyłem, żebym to premium miał faktycznie aktywne :(
Osobiście przebudowałbym też te strony tłumaczące poszczególne tiery np. https://www.gry-online.pl/konto/uslugi/#max - mniej ogólnego pitolenia a więcej konkretów. Np.:
a) Możesz też precyzyjniej śledzić tytuły zapisane w sekcji Moje gry oraz otrzymywać powiadomienia e-mail o obserwowanych grach w trybie dziennym lub tygodniowym - no dobra, ale co to znaczy? Gdzie to ustawić?
b) Użytkownicy MAX otrzymują szeroki wachlarz opcji personalizacji profilu i postów na forum dyskusyjnym - super, ale gdzie są te opcje, może by tak jakiś link?
ja bym zrobił ankietę jeszcze czy użytkownicy chcą takich zmian (wiem, że nie mają nic do gadania :p) ale to pokazało by Wam i nam jak się sprawa ma. Ja osobiście nie jestem zadowolony z tych zmian ...