Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Retro Tata odzyskał konto Xboxa z kilkuset grami. „Rozmowa trwała godzinę wraz z całą pomocą techniczną”

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
11.06.2026 13:58
5
9
odpowiedz
7 odpowiedzi
toyminator
102
Senator

Nie no prosto. Spisać to, spisać tamto, podpiąc dziesiatki maili (po co?) dawne klawiatury i myszki, jak byłeś ubrany w dzień zakładania konta, pamiętać co jadłeś...prostota .

11.06.2026 13:52
3
8
odpowiedz
4 odpowiedzi
Assassinek06
123
Generał

Lepiej by napisał, co za głupotę zrobił, że mu to konto ukradli. Komu udostępnił dane i w jaki sposób.

11.06.2026 13:28
Grifter
1
1
odpowiedz
Grifter
57
Generał

Domyślam się, że by nic sam nie wskórał. Szambo się jednak wylało i jakiś PR-owiec musiał gasić pożar.
A najsampierw to nie powinno być w ogóle afery, tylko gostek z centrali powinien załatwić sprawę. Tak, wiem, korpo ma gdzieś maluczkich. "Nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobisz?"

11.06.2026 16:07
Herr Pietrus
1.1
2
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Grifter Otóż to, cham się uprze i mu daj...:)

11.06.2026 13:51
2
odpowiedz
leonekwolfik
57
Konsul

Ja kupuję wszystko tylko na GOGu, nawet jeśli stracę dostęp do konta to mam ściągnięte instalki wszystkich moich gier na Synology.

11.06.2026 13:52
3
8
odpowiedz
4 odpowiedzi
Assassinek06
123
Generał

Lepiej by napisał, co za głupotę zrobił, że mu to konto ukradli. Komu udostępnił dane i w jaki sposób.

11.06.2026 17:01
pieterkov
3.1
2
odpowiedz
pieterkov
170
Senator

Assassinek06 wystarczy, że kliknął podejrzany link, który ukradł mu ciasteczka z przeglądarki. Teraz złodziej nawet hasła nie musi znać.

11.06.2026 18:17
3.2
1
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

Assassinek06 Kradzież ciasteczek. Tak złodzieje zdobyli dostęp do kont.

11.06.2026 21:48
Herr Pietrus
3.3
1
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Assassinek06 Znowu te ciasteczka. I co, to działa w tak trywialny sposób, nic poza tym nie musi sie zgadzać - jakieś IP, jakieś znakowanie pakietów, jakieś informacje zwrotne - albo wszystko można banalnie podrobić? Czyli wszelkie zabezpieczenia nie mają sensu, jeśli trzymamy zapisane sesje na jakimkolwiek ważnym koncie (e-mail, launchery gier itp.?)
O właśnie - same launchery też są na to podatne? To też chyba wszystko "nakładki na Chrome"...

01.07.2026 18:36
pieterkov
3.4
odpowiedz
pieterkov
170
Senator

Herr Pietrus w zasadzie to tak. Kradzież ciasteczka obchodzi MFA.

11.06.2026 13:57
4
odpowiedz
Darkuss
73
Pretorianin

Też straciłem konto, ale w jednej tylko grze, w "The Elder Scrolls Online".
Od kilku lat się nie logowałem, bo nie grałem, ale niecały rok temu chciałem zobaczyć co się w grze pozmieniało. Okazało się, że przez brak aktywności zresetowali mi hasło. Mechanizm zmiany hasła wymagał ode mnie podania poza emailem - dodatkowo odpowiedzi na pytanie bezpieczeństwa do odzyskiwania konta. Odpowiedzi nie miałem nigdzie zapisanej, a jej nie pamiętałem. Pracownik suportu stwierdził, że nie zresetuje mi hasła - bo nie może, sam muszę to zrobić na stronie. Tłumaczenia, że nie pamiętam hasła bezpieczeństwa do odzyskiwania konta - nie pomogło. Podanie pracownikowi suportu starego hasła i emaila nie pomogło też.
Konta nie odzyskałem.
Nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi?

11.06.2026 13:58
5
9
odpowiedz
7 odpowiedzi
toyminator
102
Senator

Nie no prosto. Spisać to, spisać tamto, podpiąc dziesiatki maili (po co?) dawne klawiatury i myszki, jak byłeś ubrany w dzień zakładania konta, pamiętać co jadłeś...prostota .

11.06.2026 15:28
Angemona
5.1
5
odpowiedz
Angemona
100
Generał

toyminator 1. Wchodzisz na konto microsoftu. 2. Ustawiasz logowanie dwuetapowe - podajesz mail inny niż ten do konta lub numer telefomu. 3. zapisylujesz i tyle. 3 minuty roboty. Tak samo jest na Stamie, GOG i wszędzie indziej. Jak odznaczysz logowanie dwuetapowe i ustawsz ośmioznakowe hasło słownikowe - Twój problem.

11.06.2026 17:13
5.2
odpowiedz
Beneksor
21
Generał

Angemona Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Duże firmy wyłączają logowanie 2FA, bo od dawna przed niczym nie chroni, a jego obejście jest dziecinnie proste. Teraz usługi sieciowe przenoszone są na sprzętowe klucze, takie jak Yubikey.

post wyedytowany przez Beneksor 2026-06-11 17:14:39
11.06.2026 21:50
Herr Pietrus
5.3
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Beneksor Na a jak się zaloguję kluczem sprzętowym albo odciskiem palca i zachowam sesję, to nie da się ukraść ciasteczek? Gdzie tu różnica? Jakie to ma znaczenie, przynajmniej w kontekście tej konkretnej sprawy i domniemanego wektora ataku?

post wyedytowany przez Herr Pietrus 2026-06-11 21:52:25
11.06.2026 21:58
5.4
odpowiedz
toyminator
102
Senator

Angemona Spoko. Tylko nic ci to nie da. Bo już po raz enty się słyszy, że i tak ktoś kto ma dwuetapowe i tak traci konto. Po za tym piszę o tym jak odzyskać konto. A nie jak się zabezpieczyć ;)Pomijam już fakt, że kody sms powoli odchodzą. W moim banku już sms niedługo nie dostaniesz, tylko apka. Bo sms można przejąć.A kartę sim skopiować.

post wyedytowany przez toyminator 2026-06-11 22:07:52
11.06.2026 22:06
5.5
odpowiedz
toyminator
102
Senator

Herr Pietrus No to po każdym zalogowaniu czyść ciasteczka na najważniejszych stronach. Z tego co czytałem, to sam odcisk palca nie ma ciasteczka. Bo odcisk jest przypisane do twojego telefonu. A reszta szyfrowane. Więc dopóki ci nikt telefonu nie zaiwani, to luz. Ale pewnie i tak się da telefon zainfekować, i przejąc i odcisk palca, i skopiować urządzenie w jakiś sposób. Bardziej upierdliwy sposób, to mieć telefon tylko i wyłącznie do weryfikacji. Nic nie pobierać, nic nie robić, tylko do weryfikacji.

11.06.2026 22:14
Angemona
5.6
odpowiedz
Angemona
100
Generał

toyminator Banki to jest jeszce inna para kaloszy, ograniczona ilość urządzeń, biometria behawioralna i tak dalej. Teraz nawet połączenia z infolinią są weryfikowane. Za to co tak naprawdę się zadziało to mogę sprawdzić po materiale dowodowom, a nie na ładne oczy. Zwykle zasady bezpieczeństwa są olane, a jak prowadzisz wywiad śledczy to każdy świętszy od papieża 😉

12.06.2026 06:31
5.7
odpowiedz
JuMaLaFaq
17
Chorąży

toyminator PlayStation zrobił mi to samo, nie odsyłałem konta. A nikt go nie ukradł, po zmianie telefonu, googlowe 2fa wyparowały i do widzenia konta różnych firm, teraz 2fa tylko authy

11.06.2026 15:22
Angemona
6
4
odpowiedz
7 odpowiedzi
Angemona
100
Generał

Wystarczy mieć logowanie dwuetapowe z kodem sms na numer i tyle. Założe się, że dane też miał niepoprawne i dlatego automat odrzucił mu pierwszą wiadomość. Pracuję w bezpieczeństwie i wiem jak to działa, klient nigdy w życiu nie przyzna się do winy, że dał komuś dane lub że nie zachował podstawowych zasad bezpieczeństwa. Wątpię też żeby cały support się zleciał i żeby to trwało godzinę. Chyba, że tyle czekał na połączenie, a babka załatwiła temat w parę minut.

11.06.2026 16:31
6.1
2
odpowiedz
JakisChlop
21
Centurion

Angemona Trudno, aby się przyznał do tego, że mu ktoś zaaplikował robala na telefonie albo że firma miała wyciek danych i nie poinformowała użytkowników na czas 🤣 Otóż wina klienta zdarza się, wiadomo, ale skoro pracujesz w bezpieczeństwie, to przecież nie przyznasz się, że te wasze systemy mają luki, bo jakby to wyglądało, że chłop od bezpieczeństwa powie publicznie "Nasz system jest dziurawy" tak? 😂 Kradzież kont na przykład na Playstation i innych takich to też wina użytkowników, bo przecież nie można zrobić porządnego zabezpieczenia będąc wielkim korpo, czyż nie?
Ale żeby nie było, to mi się nie zdarzyło, aby ktoś mi ukradł konto, więc zapewne masz nieco racji, że "Wystarczy zachować podstawowe zasady bezpieczeństwa". Ale nie będę ściemniał, korpo często daje ciała i wtedy masz problem nawet mając 2-etapowe.

post wyedytowany przez JakisChlop 2026-06-11 16:37:04
11.06.2026 18:13
6.2
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

Angemona Własnie nie prawda. Najpierw Pani z Uk musiałem odpowiedzieć na kilka pytań. Dać dostęp zdalny i musieliśmy się zalogować na konto mailem złodzieja. Trochę to trwało bo wszystko trzeba weryfikować kodami. Później trzeba było przypiąć mój email, dać mu pierwszeństwo, usunąć mail złodzieja. Ze względu na pewne problemy musiałem też stworzyć dodatkowy mail bo z jakiegoś

11.06.2026 18:15
6.3
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

powodu nie przychodził mi kod weryfikacyjny. Mimo że konto już zostało zweryfikowane. Całość trwała ponad około 50min. Pytałem też o innych ludzi jak mają się kontaktować w podobnych sytuacjach i przeszliśmy przez wszystkie zabezpieczenia jakie można było włączyć.

11.06.2026 21:51
Angemona
6.4
odpowiedz
Angemona
100
Generał

JakisChlop Po pierwsze baba, a nie chłop w moim przypadku. Po drugie 80% incydentów bezpieczeństwa we firmach to tzw. czynnik ludzki. Banki, big techy i infrastruktura krytyczna mają w dzisiejszych czasach bajeczne zabezpieczenia, a kradzieże pojedyńczych kont następują z błedów użytkowników, a nie luk w oprogramowaniu. Pomyśl sobie logicznie, gdyby padły zabezpieczenia kradzież dotyczyłaby tysięcy kont, a nie jednego. Ludzie nawet nie korzystają z zabezpieczeń, które firmy oferują, do tego używają wszędzie tych samych loginów i prostych haseł. Bo tak cholernie ciężko wklepać kod z SMS i zrobić sobie hasło, co ma dwadzieściapare znaków i zmienić je chociaż raz na rok. Podatności owszem są i są w każdym oprogramowaniu, ale zwykle są łatane zanim aktor na nie trafi.

11.06.2026 22:11
6.5
odpowiedz
toyminator
102
Senator

Angemona Mam dwóch znajomych którzy też pracują w takiej branży. I twierdzą że zmiana haseł raz na rok to bezsens ;) Wystarczy że masz je długie, i to nie musi być jakieś takie, co z kartki spisujesz, tylko dziwny ciąg słów z paroma znakami.

11.06.2026 22:20
Angemona
6.6
odpowiedz
Angemona
100
Generał

toyminator Długość, jest najważniejsza, czterdziestoparoznakowe hasło niesłownikowe jest nie do złamania. Znaków specjalnych nie musi być, bo ludzie i tak je dają w przerażającej większości na końcu. Zmianę i tak sugeruję, ale to bardziej sugeruję ze wzdględów takich, że ludzie i tak nie zmienią wszędzie hasła i pomijają konta mało używane, które z czasem stają się najbardziej podatne na złamanie starego hasła.

12.06.2026 14:08
6.7
odpowiedz
JakisChlop
21
Centurion

Angemona ja już widziałem te bajeczne zabezpieczenia w przypadku Instagrama i aż żal mi się robi ludzi, którym kradzione są konta. Dobrze, że IG chociaż szybko pozwala odzyskać skradzione konto, gdzie zmieniono e-mail, ale bajdurzysz z tymi zabezpieczeniami i robisz z nich jakieś super-hiper cuda niewidy.
Wystarczy popatrzeć na umiejętności odzyskania skradzionego konta Playstation, aby przekonać się na własnej skórze, że akurat ten segment zabezpieczeń mają beznadziejny i to nie tylko oni. Takie korpo powinno sobie radzić z takimi incydentami bez problemu, czyli "Podaję dane karty z której kupiłem coś na tym koncie i kiedy to miało miejsce oraz dodatkowo daję e-mail na który było założone konto (przed kradzieżą) i coś jeszcze dorzucić na odczepnego, żeby była jeszcze większa pewność, że to właściciel się zgłasza w sprawie kradzieży. I to powinno w 100% przypadków pozwolić na odzyskanie konta na pierwotny e-mail" a jak jest w przypadku wymienionym w artykule? I jak jest również w przypadku syfiastego Sony? 🤣 Rozkładają ręce, takie mają "bajeczne" zabezpieczenia, więc już nie przesadzaj z tymi bajkami, bo być może zamiast w bezpieczeństwie, to pracujesz w firmie produkującymi bajki albo coś.
Trochę realizmu polecam zamiast zachwalanie swojego zawodu związanego z bezpieczeństwem.
Gdyby zabezpieczenia były takie super, to by kradzieży kont nie było lub jakby się zdarzały, to ten "kombajn" zabezpieczeniowy pozwoliłby raz dwa odzyskać konto prawowitemu właścicielowi. A nie tak, że złodziej kradnie konto, zmienia e-mail i firma pali głupa, że nic nie może zrobić. Ale może tam w bezpieczeństwie lubicie tak migać się od odpowiedzialności. Więc słusznie zauważam, że gdyby zabezpieczenia były takie superowe, to by ich nie ulepszano, bo po co? Widocznie nadal wielkie korpo nie wpadło na dość prosty pomysł, jak zabezpieczyć się przed tak banalnym czynnikiem, jak "zmiana e-mail" przez złodzieja. A wystarczy proste "Po zmianie e-mail na nowy, to przez 30 dni nadal poprzednim mail'em można odzyskać konto" i masa kradzieży kont byłaby bez sensu, bo pierwotny właściciel mając dostęp do swojego e-mail'a mógłby odzyskać konto bez tego całego zamieszania 😅
A długość hasła nie ma znaczenia w wielu przypadkach, wystarczy mieć jakiegoś robala na urządzeniu i raz dwa potem konto jest kradzione, e-mail zmieniany i problem się zaczyna robić, jak ten z artykułu, że "nic nie możemy zrobić, bo jesteśmy nierobami z bezpieczeństwa oraz supportu" 😂 I właśnie na takie okoliczność korpo powinno też mieć zabezpieczenia.
"Eksperci" od bezpieczeństwa specjalnie guano robią i winnych szukają na zewnątrz, więc skoro nie potrafią wpaść na tak proste rozwiązanie, jak podałem, to gratuluję Google, że zwalnia takich 'ekspertów' na rzecz AI 🤣
I sorry za pomylenie cię z chłopem

post wyedytowany przez JakisChlop 2026-06-12 14:20:08
11.06.2026 15:23
SlipKnoTXVI
7
odpowiedz
SlipKnoTXVI
70
Konsul

No i gitara...

11.06.2026 15:58
Szlugi12
8
odpowiedz
1 odpowiedź
Szlugi12
134
BABYMETAL

Niesmak dla zielonych pozostanie i dobrze.

11.06.2026 18:55
8.1
odpowiedz
jakubk258111417
4
Legionista

Szlugi12 Dwa komentarze nad tobą ktoś napisał, że stracił konto PSN i Sony tylko wzruszyło ramionami. Więc nie tylko zielonych mają korporacje gdzieś bo niebieskich też :)

11.06.2026 16:08
9
odpowiedz
2 odpowiedzi
szczablik1986
9
Legionista

Ja straciłem dostęp do konta psn. Miałem weryfikację dwu etapową za pomocą kodu z aplikacji. Konsola sprzedana, aplikacja usunięta. Po 4 latach kupiłem ps5 i lipa. Mam maila, resetowałem hasło, ale bez aplikacji nic nie zrobię. Support nie może pomóc, bo nie mam też dostępu do starego konta bankowego z którego były wykonywane transakcje dla potwierdzenia. Nie pomaga też to, że jest przypisany numer telefonu i mail. I co tu zrobić?

11.06.2026 16:41
9.1
1
odpowiedz
JakisChlop
21
Centurion

szczablik1986 zapytaj "Angemona" co teraz możesz zrobić, bo on przecież ekspert od takich spraw, jak widzimy w komentarzach pod tym wątkiem, więc może on pomoże 🤣

11.06.2026 22:26
Angemona
9.2
odpowiedz
Angemona
100
Generał

szczablik1986 Idź do banku po wyciąg ze starego konta, jeśli Sony deklaruje odblokowanie po numerach transakcji, to będziesz je mieć. Banki przechowują dane transakcyjne przez minimum 10 lat.

11.06.2026 16:28
10
odpowiedz
1 odpowiedź
JakisChlop
21
Centurion

Chłop się musi nagimnastykować, aby odzyskać konto a jakiś złodziej zdobył je mając szczątkowe informacje, więc doskonałe podejście 🤣

post wyedytowany przez JakisChlop 2026-06-11 16:28:58
11.06.2026 19:28
tynwar
10.1
odpowiedz
tynwar
104
Legend

JakisChlop dokładnie, a co więcej logowanie na nowych urządzeniach bywa upierdliwe.
Mało tego, na niektórych kontach jak np. google istnieje posrany mechanizm, który jest wyjątkowo agresywny i niestety raz mi się zdarzyło, że to gówno się włączyło, więc wiem. Szczęście, że to było tylko dodatkowe konto mailowe do różnych stron, by mi nie spamiło na głównego konta. A wystarczy, że zalogujesz się na nowym urządzeniu, to jest szansa, że kod z jakiegoś powodu uzna, że to nie ty i włączy ten mechanizm, a ten mechanizm permanentnie blokuje konto i nawet nie będzie o tym żadnej informacji, będzie nawet udawać, że podajesz złe hasło. Nawet jak dopiero co zalogowałeś się np. na nowym telefonie, to te same hasło już później nie przechodzi, a nie przechodzi, bo konto zostało dyskretnie zablokowane. Co byś nie robił i tak byś nie odzyskał tego konta chyba, że może spróbować rozwiązać problem w sposób oficjalny i liczyć na inbę. Tego nie zrobiłem, to było tylko mało ważne konto, więc odpuściłem sobie.
Także, nawet nie tylko złodzieje mogą sobie wchodzić do konta bez problemu, to jeszcze możesz dostać w dupę od korporacji, bo tak upadli na łeb, że dla nich dobrym pomysłem było zrobienie durnego i agresywnego mechanizmu atakującego również przypadkowych ludzi xD.

Dlatego trzeba się zabezpieczać nie tylko przed złodziejami, ale także przed samymi korporacjami.

11.06.2026 17:16
11
odpowiedz
7 odpowiedzi
CyberKiller
9
Chorąży

Mnie bardziej interesuje, jak to możliwe że skoro podobno miał 2FA to mu ktoś konto przejął.

11.06.2026 18:08
11.1
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

CyberKiller Kradzież ciasteczek. Tak uzyskali dostęp do moich danych.

11.06.2026 18:17
11.2
odpowiedz
CyberKiller
9
Chorąży

Retro Tata Ale niezależnie od ciastek, 2FA powinno zawołać o weryfikację z nowego ip, a już na pewno przy zmianie hasła. Chyba że przechwycili więcej niż tylko konto Ms, lub Ms ma źle zaimplementowane, ale w to wątpię bo to używają korporacje na całym świecie. Dziwne.

Chyba że 2FA było na maila czy coś tego typu zamiast yubikey czy przynajmniej appki na telefon, wtedy też jest mało skuteczne.

post wyedytowany przez CyberKiller 2026-06-11 18:20:50
11.06.2026 20:47
11.3
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

CyberKiller z mojej perspektywy wyglądało to tak że dostałem powiadomienie z MS. Jak sprawdziłem to było już o generowaniu kodu a dosłownie od razu po tym zmiana maila. Ktoś napisał "przejęciu konta haker generuje nowy kod unieważniając stary... dopóki Microsoft nie wprowadzi cookie powiązanych ze sprzętem, to żadne 2fa, kody i inne zabezpieczenia nie pomogą"

11.06.2026 22:14
11.4
odpowiedz
CyberKiller
9
Chorąży

Retro Tata A jaką metodę 2FA miałeś na koncie przed tym atakiem?

12.06.2026 09:13
11.5
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

CyberKiller sms. Podobnie z innymi kontami albo mail albo sms.

12.06.2026 09:17
11.6
odpowiedz
CyberKiller
9
Chorąży

Retro Tata Dobra, to pewnie to jest właśnie kluczowe. Dzięki za info.

Sam używam yubikey gdzie się da, lub Google authenticator jeśli nie ma opcji na fizyczny token.

12.06.2026 09:22
11.7
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

CyberKiller myślę nad fizykiem nawet widziałem promke na dwa klucze ale nie mam teraz od tak 500zł.

11.06.2026 17:44
baltazar1908
12
odpowiedz
baltazar1908
47
Senator

Po prostu zwykłe złodziejstwo, gdyby o sprawie nie zrobiło się głośno pewnie byłoby po herbacie.
Gratuluję odzyskania konta.

11.06.2026 17:47
vizharan
13
1
odpowiedz
1 odpowiedź
vizharan
100
Pretorianin

Ja bym bardziej chciał wiedzieć co typ robi, że co chwilę mu konta kradną. Sam przyznał w końcu, że z odzyskaniem kont Ubi czy EA poszło znacznie szybciej i prościej.

11.06.2026 18:10
13.1
odpowiedz
Retro Tata
1
Junior

vizharan Ukradli mi ciasteczka tak dostali dostęp do moich danych, karty i kont mimo 2FA. Konto MS było jednym z problemów. Musiałem zablokować kartę, zmienić wszędzie hasła i odzyskać konta. Dodatkowo gdzie się dało mam już podpięty Google Authenticator i kupiłem licencję Mylwarebytes tak na wszelki wypadek.

11.06.2026 21:27
Kwisatz_Haderach
14
odpowiedz
Kwisatz_Haderach
27
GIT GUD or die trying
Image

Hmmm... ciekawe.

U mnie w maju konto MS wariowalo az milo. Pewnie bylo tego wiecej, bo nie wszytko pozaznaczalem gwiazka, i sporo maili jest polaczonych w grupy.

11.06.2026 23:10
WolfDale
😂
15
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Microsoft już nauczył się zarządzać własnymi danymi i kontami, które są "własnością" ich klientów? Pewnie na początku prosili o pomoc Copilota, ale ten twierdził że nie potrafi to rozłożyli ręce...

12.06.2026 00:11
16
odpowiedz
Kubalis110
1
Junior

Mi całe konto usunęli, ciekawe czy jak nagłośnie to nagle je znajdą

12.06.2026 00:30
17
odpowiedz
getsugat
22
Centurion

A co to? Jednak dało się coś z tym zrobić? Tylko trzeba było nie mieć wywalone.

12.06.2026 02:28
18
odpowiedz
Keerkuss
1
Junior

Mi się przydarzyła taka sama sytuacja i odzyskałem konto ukradzione, tylko podpieli mi je pod innego maila. Trochę zachodu to zajęło, ale nie uruchamiałem internetów w tym celu xd. Bez panikarstwa, wszystko da się zrobić.

18.06.2026 14:28
KwiatekSon
19
1
odpowiedz
KwiatekSon
4
Junior

smutne jest to że , trzeba narobić szumu i hałasu, w okół tego i mieć zasięgi, a nie że ci pomogą i tyle , co za bez sens :( ;( i tu powinien być jakiś pozew od nie zadowolonych raczy :P

27.06.2026 14:43
krupers
20
odpowiedz
krupers
16
Legionista

Dziwne, że każdy pisze jak odzyskał konto... pytanie jest jak je stracił 💁🏼

29.06.2026 09:39
21
odpowiedz
Krystian03
10
Pretorianin

Na Robloxie jeszcze ciężej jest odzyskać niż na Xboxie, bo nie dość że nie da się do nich wysłać mailem tylko poprzez formularz, to jeszcze przed wysłaniem trzeba porozmawiać z AI i prawie zawsze odmawia wysyłania do człowieka bo AI twierdzi że zawsze można założyć nowe (gorzej jak ktoś wydał mnóstwo pieniędzy albo miał na koncie dużo co dla AI nie ma żadnego znaczenia) albo to, że użytkownik jest w pełni odpowiedzialny za swoje konto. Jak się uda oszukać podczas rozmowy z AI i wysłać, to i tak za 1-3 minuty od razu dostaje się zautomatyzowaną odpowiedź (taką samą) a jak się odpowie to ciągle będzie pisać żeby zapoznać się z poprzednimi informacjami.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl