Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do recenzji: Recenzja Star Wars: Zero Company. BitReactor zrobiło mocny system walki, ale zbyt późno pokazuje najlepsze rzeczy

Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz
26.08.2026 15:14
Dead Men
1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

czyli na przecenie.

26.08.2026 15:16
T_bone
1.1
1
odpowiedz
T_bone
283
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Dead Men Czasami odnosiłem wrażenie, że wszystko się tak wlecze, żeby ktoś mógł uzasadnić cenę na premierę.

26.08.2026 15:28
Dead Men
1.2
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

T_bone Jak oglądałem pierwsze 20 godzin quaza to sporo rzeczy mi tam nie podpasowało, od zabiegów gameplayowych, po optymalizacje i pracę kamery. To nie jest warte tych 220 zł na premiere. jakby zaczynali z pułapu 169 zł to jeszcze, a tak wleci za 100 zł i po łatkach.

26.08.2026 15:15
DexteR_66
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
DexteR_66
22
Dawnwalker

Premium VIP

Trochę zawód. Kiedyś się ogra jak będzie na porządnej promocji.

26.08.2026 15:29
Dead Men
2.1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

DexteR_66 Niby człowiek wiedział, ale jednak sie łudził. Życie zawsze zostanie więcej kasy na dobrą gierkę.

Forum Forum Gry Strategiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl