Na MC 86/100 Gdyby to był kolejny samograj Sony albo soulslike to byście wieszczyli grę roku. A tak to marudzenie.
fabularnie ona też jest taka se co nawet masz tutaj w recce powiedziane. 9 na 10 dla tego sorry, Xcom 1 z dodatkiem na tyle zasługuje a nie to

"a to będzie dopiero jej początek przed dalszym rozwojem, DLC, warsztatem, modami itd."
Nawet nie jedna 9, tutaj dali najniższą ocenę.
E fajnie, jutro ogrywam. Ja do dziś pogrywam co jakiś czas w X-COMa 1 & 2 , więc dla mnie must have .
Mam pytanie do Redaktora autora recenzji:
Nie grałem w Jagged Alliance 3 , czy mógłby go Pan, Panie Adamie polecić, czy raczej odradzić zakup?
Jutro zaczynam przygodę, kampania długa, nawet do 40 godzin więc idealnie dla mnie czasowo :-)
Na MC 86/100 Gdyby to był kolejny samograj Sony albo soulslike to byście wieszczyli grę roku. A tak to marudzenie.
Przecież nawet Kwas bardzo chwalił system walki i rozbudowane możliwości taktyczne. Co wy wszyscy macie z tym zawodem, dla mnie po jego pierwszych wrażeniach gra jak najbardziej warta zakupu. Że niczego nie kupuję na premierę to inna historia, ale tutaj ciągle jakieś jęki, jakby wyszedł bubel nie wart splunięcia...
Gry od EA na PC tylko i wyłącznie przez EA Play Pro na rok z Ukrainy i wychodzą śmiesznie tanio. Co do samej gry to po 5h mogę powiedzieć, że to porządny kawałek kodu. Żaden wielki hit ale też nie żaden chłam, jutro przysiądę mocniej a to już samo w sobie w moim przypadku jest ewenementem bo większość nowych gier po tych 5-7h już odpalenia nie uświadcza.
Gra jest niesamowita, ale czemu taka krótka, 40/50 godzin na taktyczną rozgrywkę, aż żal siadać przed kompem 🥴